واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۱۰ب.ظ)
در دومين جلسه کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد عنوان شد: تاثير اجراي قانون رفع موانع توليد در رشد و توسعه توليد گيلان موج - رشت - دومين جلسه کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد با حضور معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري گيلان و مديران دستگاه هاي اجرايي استان در سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري گيلان با تأکيد بر برنامه هاي اقتصادي دولت و مجلس در رفع موانع توليد و حل مشکلات واحدهاي توليدي گفت: با خرد جمعي و تعامل خوب بين دولت و مجلس و تصويب نهايي قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاي نظام مالي کشور و همت و مساعدت دستگاه هاي دولتي و اجرايي در استان، فصل نويي از رشد و توسعه صنعت و توليد را شاهد خواهيم بود.
محمدحسين اصغريان بررسي علل رکود و يا توقف توليد، رفع موانع اشتغال، عدم پيشرفت مناسب طرح هاي صنعتي، کمک به توسعه صادرات کالاهاي توليدي استان، بررسي اختلافات واحدهاي توليدي با دستگاه هاي اجرايي استاني مانند سازمان امور مالياتي و تأمين اجتماعي را از جمله مهم ترين وظايف کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در استان عنوان کرد و افزود: علاوه بر پيگيري و حل مشکلات واحدهاي توليدي و صنعتي در استان، رفع مشکلات بخش کشاورزي و گردشگري نيز از جمله تصميمات مهم دولت در رفع موانع توليد در سطح کشور است.
نماينده ويژه استاندار گيلان در کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد، با اشاره به تشکيل و آغاز فعاليت دبيرخانه مرکزي اين کارگروه در سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان تصريح کرد: لازم است سازمان جهاد کشاورزي و اداره کل ميراث فرهنگي و گردشگري با تشکيل دبيرخانه در سازمان متبوعه خود، مشکلات توليدي و خدماتي حوزه کشاورزي و گردشگري را بررسي و تصميمات کارشناسانه خود را جهت تصويب نهايي به کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد مستقر در سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان ارائه نمايند.
وي با تأکيد بر لزوم حضور مستمر مديران دستگاه هاي اجرايي و مديران بانک هاي استان در جلسات کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد، از همکاري و مساعدت بانک صنعت و معدن در حمايت از واحدهاي توليدي و صنعتي قدرداني کرد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گيلان در ادامه اين جلسه از پيگيري مستمر کارشناسان اين سازمان در شناسايي و دسته بندي مشکلات واحدهاي توليدي و صنعتي، يافتن پيشنهاد و راهکارهاي مناسب در حل مشکلات و ايجاد توافق بين واحدهاي توليدي و دستگاه هاي اجرايي و يا بانک ها در دبيرخانه مرکزي اين کارگروه خبر داد و ابراز اميدواري کرد: با اجراي قانون رفع موانع توليد و با وجود راهکارهاي قانونمند و حمايت هايي گسترده تر از گذشته در قالب اين قانون، بسياري از مشکلات واحدهاي صنعتي در استان قابل حل خواهد بود.
علي منتظري خاطر نشان کرد: بررسي و تبادل نظر و هماهنگي براي حل و فصل مشکلات و موانع فراروي واحدهاي توليدي در قالب کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد به دستور هيأت وزيران و وزارت صنعت، معدن و تجارت همانند ساير استان ها در گيلان آغاز به کار کرده است و در تلاش است به صورت مستمر به مشکلات همه واحدهاي توليدي رسيدگي کند.
دبير کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در گيلان خاطر نشان کرد: با توجه به تجربه موفق کارگروه حمايت از توليد که در سال گذشته در گيلان اجراء شد، اين کارگروه با دارا بودن اختيارات گسترده تر از سابق مي تواند راهگشاي بسياري از مشکلات در حوزه توليد و تجارت باشد.
در ادامه اين جلسه مشکلات 9 واحد توليدي در حوزه هاي مختلف بانکي، زيست محيطي و امور مالياتي بررسي و تصميم نهايي براي مساعدت بخش دولتي اتخاذ شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]