واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سرعت لود سایتهای خود را افزایش دهید
سرعت لود سایت یا وبلاگ مسئله ای بسیار مهمی است که هم موتور های جستجو نظیر گوگل و هم کاربران و بازدید کنندگان سایت به آن اهمیت زیادی می دهند.
به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کسی دوست ندارد برای بارگزاری یک سایت بیشتر از ۱۲ ثانیه زمان بگذارد.در این مطلب به صورت اختصاصی به معرفی چند راه کار مفید و کاربردی برای افزایش سرعت لود سایت پرداخته ایم.
راه کار اول:سرور رویایی خود را پیدا کنید
هاست شما تاثیر بسزایی در سرعت لود وبسایت یا وبلاگ شما دارد. پیشنهاد ما انتخاب یه میزبان مناسب برای سایت شما است.اگر خودتان سرور دارید سعی کنید اندکی براش هزینه کنید و از درایو های SSD و CPU های قوی اینتل مانند حافظه رم زیاد استفاده کنید.
راه کار دوم:نیترو را فعال کنید
قابلیت Gzip را روی وب سایت خود فعال کنید با اینکار شما سایز سایت را کم کردید در نتیجه HTTP هم سریعتر پاسخگو است.برای فعال کردن Gzip باید کد زیر را به htaccess خود اضافه کنید:
# compress text, html, javascript, css, xml:
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
# Or, compress certain file types by extension:
SetOutputFilter DEFLATE
همچنین میتوانید از کد PHP زیر در ابتدای صفحه PHP یا HTML سایت تان استفاده کنید.
راه کار سوم:انقلاب را آغاز کنید
کد های سایت خود را کوتاه کنید. برای مثال کامنت ها را از کد هایتان حذف کنید اگر فریم ورک استفاده میکنید سعی کنید از نسخه minfy آن استفاده کنید و سعی کنید لینک های css و javascript را تا حد ممکن کاهش دهید.همچنین اگر از سیستم مدریت محتوا استفاده میکنید میتوانید از افزونه های موجود استفاده کنید.
فایل های css باید در head و فایل های javascript را قبل از بسته شدن body قرار دهید.اینکار نیز تاثیر بسیاری در سرعت لود سایت شما دارد. همیشه عکس ها رو قبل از آپلود کردن بهینه کرده و این ذهنیت خراب افت کیفیت رو از ذهنتون محو کنید زیرا اگر عکس مناسب انتخاب کنید تا میزان بسزایی میتوانید حجم آن را کم کنید.همچنین پیشنهاد می کنیم از فرمت JPG برای عکس های خود استفاده کنید.
هرگز از سرویس های اشتراک عکس استفاده نکنید زیرا امکان فیلتر شدن عکس شما زیاد است. تا حد ممکن عکس ها را در سرور خودتان آپلود کنید و یا اگر تعداد زیادی عکس دارید و یا بخش گالری برای وب سایت خود دارید یک سرور جدا برای عکس هایه خودتان تهیه کنید.
همچنین بهتر است طول و عرض عکس رغ تعیین کنید با این کار مرورگر اول سایت رغ لود می کند و نیازی به محاسبه اندازه تصویر ندارد.
راه کار چهارم:لینک هایتان را تربیت کنید
لینک های شکسته خطای ۴۰۴ و یا ۴۱۰ به ارمغان می آورد که اتفاق خوبی نیست.این لینک های خراب و شکسته فقط درخواست های زمانبر را افزایش میدهد،برای حل مشکل باید خودتان دست به کار شوید و یک بار برای همیشه آنها را به قتل برسانید برای کمک میتوانید از چک کننده لینک خراب استفاده کنید یا افزونه مناسب این کار را برای سیستم مدریت محتوای خود دانلود کنید.
راه کار پنجم:سایتتان رو مرتب کنید
اگر از سیستم مدریت محتوا مانند جوملا،دروپال،وردپرس و… استفاده می کنید افزونه های اضافه را پاک کنید. اگر نیازی به نسخه موبایل ندارید پس از برنامه خود حذف کنید از افزونه های بهینه سازی برای سایت خود استفاده کنید.
انتهای پیام/
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]