تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر در عُمرت دو روز مهلت داده شدى ، يك روز آن را براى ادب خود قرار ده تا از آن بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868226261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا خانم‌ها جذب داعش می‌شوند؟ + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چرا خانم‌ها جذب داعش می‌شوند؟ + تصاویر
وعده‌های مالی، توجه کردن به برخی هیجانات جنسی و نظامی، فریبکاری مجازی از روش‌های جذب زنان در اروپا از سوی داعش است.
به گزارش نامه نیوز، براساس آمار رسمی که از سوی سازمان‌های اطلاعاتی و پژوهشکده‌های غربی مطرح می‌شوند تروریست‌های داعش حدود 20 تا 32 هزار نیرو دارند که یقینا بخشی از این تعداد نیرو را زنان تشکیل می‌دهند.


گسترش داعش در سوریه و استان‌های شمالی و شمال شرقی این کشور از جمله "دیرالزور"، "حسکه"، و "رقه" باعث شد تا جذب زنان در سراسر دنیا را در دستور کار خود قرار دهند و این اقدام با تبلیغات گسترده و وعده‌های فراوان انجام می‌شد.

**داعش طعمه‌های خود را چگونه شکار می‌کند؟

داعش از روش‌هایی از جمله ارتباط سایبری و استفاده از شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات مادی و مالی (وعده پول، خدمات و امکانات گسترده)، استفاده از حربه‌های عاشقانه، کاربردن تاکتیک‌های مذهبی (جهاد نکاح) و... از بین زنان سراسر جهان طعمه‌های خود را شکار می‌کند.

 

 
  برای مثال یکی از کاربرانی که از طریق سایبری فریب داعش را خورده بود اظهار داشت: یکی از اعضا داعش به من گفت تو زیبا هستی و نباید زیبایی‌ات را پنهان کنی. غیر از موارد مذکور برخی از زنان در اروپا که به خاطر برخی مشکلات، برخی هیجانات را تجربه کرده‌اند و قصد دارند که این هیجانات را در ابعاد مختلف (نظامی و جنسیتی) گسترش دهند به مناطق تحت تصرف داعش در عراق و سوریه رهسپار می‌شوند و با امید تجربه کردن هیجانات مذکور در این مناطق ساکن می‌شوند.  

 
  **جهاد نکاح بهانه عضویت زنان در داعش دلیل دیگری که باعث هجرت زنان از سراسر جهان و خصوصا اروپا می‌گردد جهاد نکاح است که تروریست‌ها با تبلیغ این موضوع که (نوعی فحشا مدرن است) به نام ایثار و فداکاری و جهاد تلاش می‌کنند تا بهشتی خود ساخته را برای زنان جدیدی که عضو می‌شوند مطرح کنند تا آن‌ها را از سراسر جهان عضو کنند.  


 
 


 

**سرنوشت دو دختر اتریشی عضو داعش چه شد؟
"سامرا کیسینوویچ" و دوستش "سابینا سلیموویچ" که پدر و مادرشان از مهاجران بوسنیایی هستند در اتریش بزرگ شده اند. آنان هنگامی که می‌خواستند از خانه فرار کنند برای پدر و مادرشان یادداشتی به این مضنون گذاشتند: در جستجوی من نباشید، ما می‌خواهیم خود را وقف خدا کنیم و برای او بمیریم.  

 

هر دوی آنها در "رقه" واقع در شمال سوریه هستند و سامرا با توجه به «هولناک تر شدن اوضاع سوریه» خواهان بازگشت به خانه است این روزنامه با توجه به ارتباط نزدیکش به سرویس‌های امنیتی و همچنین خانواده این دو دختر اتریشی نوشت: هر لحظه امکان مرگ این دخترها وجود دارد.
بنا بر اعلام رسانه‌های اتریش، این دو دختر که چند ماه پیش برای کمک به تروریست‌های داعش از خانه فرار کرده و به سوریه رفته بودند، با دو تن از اعضای این گروه ازدواج کرده و هم‌اکنون باردار هستند. سامرا کیسینویچ و سابینا سلیمویچ که 15 و 18 سال سن دارند، از طریق رسانه‌های مجازی از مقامات کشور خود درخواست کرده‌اند آنها را به خانه بازگردانند.  

 

 

البته در این پروسه زنان فریب خورده دیگری نیز هستند که شاید یا تاکنون فرار کرده‌اند یا اظهار ندامت کرده‌اند و یا کشته شده‌اند. اما به هر حال هرچه که بوده تاکنون این مشکل به صورت جدی ریشه یابی نشده است.  

 


 


 
**سرنوشت زنان پس از پیوستن به داعش چیست؟   تروریست‌های داعش پس از پیوستن زنان به این گروه اقداماتی از قبیل جنگ مسلحانه، آشپزی و خیاطی در روز و  جهاد نکاح در شب را برای زنان عضو شده پیش بینی می‌کنند و دیری نمی‌گذرد که خانم‌هایی که عضو شده‌اند به زودی متوجه می‌شوند که چیزی جز بردگی جنسی عاید آن‌ها نشده است.


منبع: باشگاه خبرنگاران


۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن