تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826350423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش خبرآنلاین از علل طلاق در یزد؛ لزوم آموزش عشق و گفتگو به جوانان برای پیشگیری


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


گزارش خبرآنلاین از علل طلاق در یزد؛ لزوم آموزش عشق و گفتگو به جوانان برای پیشگیری استان‌ها > یزد - یک مورد طلاق به ازای هشت مورد ازدواج در یزد ثبت شد.

  مریم بهرامی - خبرآنلاین:این آمار حاکی از تابویی بود که می بایست هر چه زودتر شکسته و برای برون رفت از آن چاره اندیشی می شد. آمار ازدواج و طلاق های سال 92 نه تنها چشمان خانواده ها و مسئولان یزدی را باز تر کرد، بلکه دغدغه ای برای جوان های یزدی و تصمیم هایشان شد. تصمیم هایی که سرشار از تردید ها و این پرسش نزد آنهاست، به راستی در برهه زمانی معطوف به ما، به ازای چند ازدواج یک طلاق رخ خواهد داد؟
یک مورد طلاق به ازای 6.7 مورد ازدواج در یزد ثبت شد. آمار سال 93 به مراتب نگران کننده تر از سال پیش اش بود. قرعه به نام هزار و 325 دختر و پسر یزدی افتاد که روزی با امید،رخت سفید پوشیده و بخت سپید بسته بودند، اما اکنون همین افراد قطره قطره نرخ 1.3 درصدی طلاق این استان در مقابل نرخ 9.8 درصدی ازدواج در سال 93را رقم می زدند.
طبق آمار ثبت شده در ثبت احوال یزد در خصوص میزان طلاق ها و ازدواج های چهار ماه نخست سال 94، یزد در این چهار ماه شاهد یک مورد طلاق به ازای 6.6 مورد ازدواج بوده. این آمارحاکی از این مهم است که ساختار خانواده های یزدیبه طور نگران کننده ای با وضعیت آرمانی فاصله دارد.
از این رو، تمرکز بر طلاق یک ضرورت است؛ چراکه از سویی آرمان های ما در خصوص خانواده های یزدی بزرگ است و از سوی دیگر نیز، بیشترین مراجعه کنندگان برای طلاق جزو افرادی نیستند که زندگی آنها رو به نابودی بوده، بلکه بیشتر افرادی هستند که شاید با آموزش و شیوه های یادگیری انتخاب درست در جایگاه کنونی نبودند.
به واقع دلیل طلاق های یزد چیست؟ پژوهش های انجام شده از سال 92 تاکنون حاکی از این مدعاست که بیشترین دلیل طلاق های یزد مواردی از جمله دخالت اطرافیان، اعتیاد، نبود علاقه و خشونت است. اما این یک روی سکه است. کمی آن سو تر، وقتی در جایگاه درمانی و مشاوره ای قصد رویارویی با واقعیت ها را داشته باشیم، همانگونه که «محمد علی صادقی پور»،مشاور و روان شناس نیز اذعان می کند، با روی دیگر این سکه مواجه می شویم.
به گفته صادقی پور، وقت آن رسیده که تصمیم هایمان را از مسابقه های آماری رهاو وارد واقعیت های ملموس زندگی های کنونی کنیم؛ چراکه به نظر می رسد اگر سال 94 نیز برنامه ها را طبق آمار های سازمان ها پیش ببریم، طبق تجربه ای که امثال او از چگونگی درج و انعکاس آمار ها دارند، با شکست روبه رو خواهیم بود.
آنگونه که این کارشناس می گوید، از میان دلیل های طلاق، مواردی مانند دخالت خانواده ها، اعتیاد، مسئولیت ناپذیری همسران، نقش های جنسیتی، وظایف زن و مرد و مواردی از این دست مطرح است. اما، این همه سخن نیست. اکنون به دنبال شبه مدرن شدن ازدواج ها، خانواده ها از شکل گسترده به هسته ای تبدیل شد. خواسته ها و مطالبات افزایش یافت. ازدواج تبدیل به عاشق عاشق شدن ها شد و عشق نیز بعضأ به روابط خیابانی تبدیل شد.
اکنون بعضأ شیوه ازدواج های سنتی که در آن والدین نقش تعیین کننده داشتند به عنوان یکی از دلایل طلاق به ویژه طلاق های عاطفی مطرح است. ازدواج های سنتی، به طور ناگهانی به یک طغیان در جامعه ما تبدیل شده اند؛ به گونه ای که تنها ایراد های آن برجسته و همین مهم موجب انفجار و شکست سنت ها و تبدیل شدن ازدواج های ایده آل به ازدواج هایی بر اساس انتخاب دختر و پسر شده است. اکنون ازدواج های سنتی به این دلیل که عشق درون آن نبود و دختر و پسر تصمیم گیرنده نبودند خدشه دار شد. این در حالی است که به جای پیش رفتن ازدواج های سنتی به مدرن به طور تدریجی، این ازدواج ها به سبکی شبه مدرن پیش رفتند. در حالی که می توان گفت، لازمه حفظ ساختار خانواده، حفظ سنت های قدیم همراه با معیار های کنونی بود؛ به گونه ای که شناختمهارت های زندگی از سوی دختر و پسر در اولویت نخست قرار گیرد.
باید عشق را از نوجوانی آموخت اما در اینکه اکنون چه باید کرد؟ طبق گفته های صادقی پور، اگر بخواهیم برای ازدواج قدمی برداریم، نخستین قدم را می بایست در 14 سالگی فرزندان برداشت.
طبق گفته های وی، آنچه ضرورت دارد، آموزش مفهوم عشق و مؤلفه های عشق به فرزندان است. آنگونه که او می گوید، عشق، مفاهیم 14 گانه ای از جمله عشق شهوانی، عشق پوچ، عشق بیمار گونه، عشق کامل و مواردی از این دست دارد. وی در توضیحاتش در مورد عشق کامل، پایه های این نوع عشق را تمایل، صمیمیت و تعهد عنوان می کند و این سه را از مواردی می داند که با وجود آنها، از غلبه عنصر جذابیت در انتخاب فرزندان کاسته و به حذف این عنصر خانمان سوز در انتخاب ها کمک می کند. به گفته این مشاور، فرد به دنبال ارضای نیازهایی مانند نیاز به یک هم زبان، نیاز جنسی، نیاز به همدردی و مواردی از این دست، جذب جذابیت های جنس مخالف می شود و به این صورت، با چشمانی بسته دست به انتخاب می زند.
تأکید صادقی پور به شناخت فرزندان امروز با فاکتور هایی از جمله جذابیت، آشنایی، عشق، معیار های انتخاب همسر، پرسش های خواستگاری و سایر موارد است.وی اینها را از مواردی می داند که فرد پیش از اینکه دست به انتخاب بزند باید آموخته و بتواند تشخیص دهد که آیا وابسته است یا ...
کدامین انتخاب در ازدواج درست است؟ طبق گفته های وی، آنچه اکنون شایسته است در ازدواج ها در نظر گرفته شود، شناخت و تمرکز افراد به جنبه های مثبت، منفی و جذاب شخصیت افراد است. او از آموزش اصلی به نام «تفکر نقاد» به این نمونه اشاره می کند که، باید یک پسر 17 ساله تشخیص دهد که آیا یک دختر به دلیل عواملی مانند زیبایی، صداقت، دفاع شخصی، غرور و سایر موارد ظاهری برای او دارای جذابیت است یا عوامل ارزشمند دیگری موجب رقم خوردن انتخاب وی شده است.
صادقی پور به لطیفه ای اشاره می کند که می گوید: «مهمترین دلیل طلاق، ازدواج است.» وی معتقد است که واقعا هم همین گونه است و مهمترین دلیل طلاق، ازدواج، البته از نوع نا درست است.
وی می گوید: اینکه دو فرد واقع بینانه و درست دست به انتخاب زنند تنها ملاک خوشبختی نیست، بلکه باید در نظر داشت که اگر گمان داشته باشیم انتخاب مان دقیق بوده، پس قرار نیست پس از ازدواج با اختلاف نظر و تعارض مواجه شویم، راه را به بی راهه رفته ایم.
به گفته وی، باید به جوانان آموزش داد که چگونه گفت و گو کرده و همسرداری کنند. باید به آنها آموخت چگونه اختلاف هایشان را حل کرده و وظایف شان را به عهده گیرند. جوانان می بایست مهارت های زندگی را آموخته و به سوی توانمند سازی بروند و به این صورت است که با شناخت عشق، پیش از انتخاب و پیش از ازدواج و با شناخت عشق پس از ازدواج، به سوی یک ازدواج آرمانی نزدیک می شوند.

کلید واژه ها: استان یزد -




سه شنبه 20 مرداد 1394 - 11:32:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن