واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ (۶:۴۷ق.ظ)
موفقيت تشکلهاي گردشگري در دستيابي به اهداف سازمان مؤثر است موج - حمزهزاده با انتقاد از فصلي بودن سفر در ايران گفت: در راستاي خروج از اين فصلي بودن با ارائه پکيجها بايد فعاليت کرد. هنوز سفر محدود به چند استان شده است در صورتي که ميتوان سفر را در بين استانها توزيع کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در نشست هم انديشي فصلي مجمع هماهنگي تشکلهاي ملي گردشگري که در هتل هما برگزار شد، جمشيد حمزه زاده، دبير مجمع هماهنگي تشکلهاي گردشگري و رئيس جامعه هتلداران ايران، گفت: اين مجمع از سال 93 به منظور انسجام بخشي به حرکت تشکلهاي گردشگري و در راستاي دفاع از منافع صنف و توسعه گردشگري تشکيل آغاز به کار کرده است.
وي افزود: تشکلهايي مانند اتحاديه هتلداران تهران، جامعه تورگردانان ايران، اتحاديه مهمانپذيرها، انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي ايران، کانون صنفي راهنمايان سراسر کشور، کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني و اتحاديه سفره خانههاي سنتي از اعضاي اين مجمع هستند.
حوزه زاده تصريح کرد: به اعتقاد ما هرچقدر تشکلهاي گردشگري موفق شوند به اهداف سازمان ميراث فرهنگي کمک ميکند. جهت گيري ما اين است که با تمامي سازمانها و نهادها جلسات مختلف داشته باشيم. به همين دليل حداقل ۵ جلسه با نمايندگان مجلس داشتهايم.
حمزهزاده گفت: بر اساس آيين نامه ايجاد، اصلاح و تکميل و نظارت بر تاسيسات گردشگري سازمان موظف بود در مدت ۶ ماه پس از تصويب اين آييننامه پيش نويس نحوه تشکيل و فعاليت تشکلهاي صنفي تاسيسات گردشگري را آماده کند اما از سال ۸۴ تاکنون در اين کار کوتاهي شده است.
وي بر اين نکته تاکيد داشت که بايد در تدوين اين آيين نامه، نظر همه تشکلها گرفته شود و اين طور نباشد که پس از تصويب اين آيين نامه معضل جديدي براي تشکلهاي گردشگري به وجود آيد.
حمزهزاده ادامه داد: هر يک از دوستان و تشکلهاي گردشگري اکنون از وزارتخانههاي متعددي مجوز گرفتهاند همين پراکندگي مشکل به وجود آورده است معتقديم در تمام دنيا سازمانهاي گردشگري اختياراتي را بر مبناي قوانين به تشکلها تبديل ميکنند اما در ايران از بدو تأسيس سازمان ميراث فرهنگي هيچ اختياري به تشکلهاي گردشگري تصويب نشده است و هميشه جو بي اعتمادي بين تشکلها وجود داشته است. اين دستورالعمل ميبايست حتماً اختياراتي به تشکلها بدهد که بيشتر از شرايط فعلي آنها باشد.
همچنين در اين نشست محمدعلي فرخمهر، رئيس جامعه هتلداران تهران، با تاکيد بر لزوم ايجاد تشکلي منسجم مثل نظامهاي صنفي اظهار کرد: ما حدود 25 سال است که در کنار هم هستيم و از سفره همديگر نان ميخوريم، اما؛ انسجامي وجود ندارد و اين آييننامه بايد سريعتر تعيين تکليف شود تا انسجام اتفاق افتد.
محسن اسلامي، رئيس هيات مديره انجمن مؤسسات و مراکز آموزشي، نيز به طرحي براي تشکيل سازمان نظام ميراث فرهنگي و گردشگري که پنج سال براي مطالعه و تهيه آن وقت صرف شده اشاره کرد و افزود: اين طرح مانند سازمان نظام پزشکي است که ميتواند به تشکلها جايگاه گستردهتري دهد، ما حتي آمادگي داريم اين طرح را به شکل لايحه براي ارائه به مجلس آماده کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]