تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827197626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عده‌ای می‌خواهند آتش افراط را با دوقطبی سازی جامعه شعله‌ور کنند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
عده‌ای می‌خواهند آتش افراط را با دوقطبی سازی جامعه شعله‌ور کنند
در پروژه «قطبی سازی» دو قطب مخالف به گونه‌ای افراطی رو در روی هم قرار می‌گیرند و چنان فضای سیاسی کشور را تحت الشعاع خود قرار می‌دهند که جز صدای این دو قطب، صدای دیگری شنیده نمی‌شود.

خبرگزاری فارس: عده‌ای می‌خواهند آتش افراط را با دوقطبی سازی جامعه شعله‌ور کنند



به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل ازتابناک، هنگامی که به حوادث سال 88 رجوع می کنید، شاید بتوان یکی از اصلی ترین دلایل رخ دادن آن اتفاقات را ایجاد پدیده ای به نام دو قطبی کردن جامعه و انتخابات دانست.

در پروژه «قطبی سازی»، دو قطب مخالف به گونه ای افراطی رو در روی هم قرار می گیرند و چنان فضای سیاسی کشور را تحت الشعاع خود قرار می دهند که جز صدای این دو قطب، صدای دیگری شنیده نمی شود.

هدف از ایجاد دو قطبی سازی های سیاسی نیز خلق فضاهایی احساسی و ایجاد خلأ عقلانی به ویژه در هنگامه ای است که مردم خود را برای یک انتخابات که سرنوشت کشور را برای چندین سال مشخص می کند، آماده می کنند.

در دو قطبی سازی های سیاسی دو سر طیف یا دو سر قطب های سیاسی، تا می توانند جامعه را به طرفداری از خود و مخالفت با قطب رقیب تشویق می کنند، به گونه ای که مردم احساس می کنند، باید بناچار خود را در اردوگاه یکی از این دو قطب تعریف کنند. در این میان، حرف حساب، حرف منطقی و یا عقلایی شنیده نمی شود و در سر و صدای قطب های سیاسی آنکه به عقل و منطق دعوت می کند به سازشکاری و بی عملی متهم می شود.

در همین حال، هر چه به انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نزدیک می شویم، گویی عده ای همچنان بقای خود را در دو قطبی کردن جامعه و انتخابات می بینند و از هیچ روش و ابزاری برای دو قطبی کردن جامعه دریغ نمی کنند!

این گروه ها و حتی برخی افراد برای ایجاد فضای دو قطبی از هر پدیده ای استفاده می کنند؛ برخی موضوع توافق هسته ای، انتخابات آینده، فساد در دولت های گذشته، سخنرانی برخی خواص و... را سوژه خبری برای ایجاد دو قطب افراطی در کشور می کنند.

در واقع به نظر می رسد، عده ای به جای اینکه به تعریف محتوایی از شیوه و منش گروه و یا «خود» بپردازند، برای تعریف «خود» دیگران را به شکلی افراطی نفی می کنند. نمونه این گونه تحرکات را اخیرا در اظهارت آقای هاشمی و واکنش مخالفان به آن، فساد در دولت قبل و موضوع بازی تهدید به شکایت دولتمردان کنونی و سابق از همدیگر را در بسیاری از رسانه ها می بینیم.

یک روز برخی مقامات دولت فعلی، مقامات دولت قبل را متهم به فساد می کنند، بلافاصله مقامات دولت قبل، دولتی ها را به شکایت و اعاده حیثیت تهدید می کنند و این چرخه اتهام به فساد و تهدید به شکایت ادامه پیدا می کند تا دو دستگی و دو قطبی مورد دلخواه خویش را برای روز واقعه بیافرینند.

همچنین در هفته گذشته، سخنرانی های متعددی که از سوی آقای هاشمی در متهم کردن برخی نهادها و شخصیت های سیاسی صورت گرفت، با واکنش های متعدد و افراطی از سوی مخالفان او مواجه شد. دو طرف از تجربه سالهای 1384 و 1388 به خوبی آموخته اند برای موفقیت در انتخابات لازم است قطبی را روبه روی خود درست کنند و اتفاقا با اعمال و رفتار خود به تقویت آن بپردازند.

دو قطب سازی جدید از سوی این جریانات هم بدین دلیل است که هر دو قطب هشت سال ریاست جمهوری کشور را بر عهده داشته اند و شاید آنقدر عملکرد قابل قبول نداشته اند که بخواهند منطقی در کشمکش انتخابات از عملکردشان دفاع کنند، لذا به افراطی کردن فضای جامعه دامن می زنند.

در فضای غبارآلود دو قطبی کردن جامعه، این مردم هستند که ضرر خواهند کرد، زیرا منافع اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آنها دستخوش بازی های کودکانه سیاسی قرار می گیرد و ذهن جامعه را از مسائل و مطالبات اصلی خارج می کند.

در واقع خروج جامعه از عقلانیت و افتادن در ورطه احساسات، باعث می شود که اولا فضای رقابتی برد ـ باخت بر جامعه حاکم شود؛ شبیه آنچه در سال 88 رخ داد. به عبارتی، در حالی که باید کل کشور جشن پیروزی مشارکت 85 درصدی در انتخابات را می گرفت، گرفتار هرج و مرج و بی ثباتی می شود.

دوماً ادامه این فضای دو قطبی جامعه را از عقلانیت ناشی از تضارب آرای متکثر خارج می کند و تعصب جایگزین عقلانیت می شود که نتیجه برای همگان آشکار است. پس بیاید یک بار دیگر آزموده را آزمون نکنیم!

انتهای پیام/

94/05/18 - 10:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن