محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846682231
هاشمی رفسنجانی: ّامیدوارم سید حسن خمینی کاندیدای خبرگان شود/ معلوم نیست ما در دنیا باشیم، الان نوبت آنهاست و باید بیایند از انقلاب حفاظت کنند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هاشمی رفسنجانی: ّامیدوارم سید حسن خمینی کاندیدای خبرگان شود/ معلوم نیست ما در دنیا باشیم، الان نوبت آنهاست و باید بیایند از انقلاب حفاظت کنند
اینها میگفتند که: «مخالف هاشمی مخالف رهبر است» که الان اینگونه حرف میزنند. اینها عوض شدند و من عوض نشدم. یعنی نظر آنها نسبت به ما عوض شده است. تفکرات من مال 50 سال قبل است و هنوز محفوظ است. منتها متناسب با زمان اصلاح میشود.
به گزارش نامه نیوز، آیت الله هاشمی رفسنجانی طی چهاردهه حضور مادام و بی وقفه در سپهر سیاسی ایران ، همواره با هجمه ی سنگینی از سوی جریان های سیاسی کشور همراه بوده است ، هجمه های بی سابقه ای که می توان آن را «مصائب حضور فراجناحی در فضای سیاسی کشور» دانست. آیت الله به «طلوع صبح» می گوید که هیچ نسبتی با جریان های اصولگرا و اصلاح طلب ندارد و خود را یک اعتدالگرا می داند. از گروه های مسلح و تروریست که همواره درصدد ترور فیزیکی وی بوده اند، تا برخی جریان های داخلی که جز به ترور شخصیت وی نمی اندیشند ، در این سالیان پس از انقلاب اسلامی ، کم نبوده است. هاشمی اینک از حضور خود برای شرکت در انتخابات خبرگان آینده خبر می دهد ، اتفاقی که می تواند بار دیگر، عصبانیت جریان های تندخو و نورسیده را برانگیزد.
آنچه در ادامه می آید متن گفت و گوی اختصاصی هفته نامه «طلوع صبح» با آیت الله هاشمی رفسنجانی است:
در اسفند امسال دو انتخابات مهم مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی در پیش است. نظر حضرتعالی در مورد اهمیت انتخابات این دو نهاد و بالاخص در فضای فعلی چیست؟
این دو انتخابات بسیار مهم و جزو مهمترین انتخابات ما هستند. هرکس تعهد اسلامی و ملی دارد، باید خودش را آماده کند و در انتخابات حضور داشته باشد. کسانی که خود را صالح میدانند، نامزد شوند و اگر در آن سطح نیستند، برای رأی دادن بیایند. اینجا بسیار مهم است و نتیجهاش هم به همهی ایرانیها بر میگردد. اینگونه نیست که یک عده ببرند و یک عده ببازند. نتیجهی مثبت و منفیاش به همه برمی گردد. لذا خوب است که همه کسانی که احساس ملی گرایی دارند یا اسلامی و یا انقلابی هستند و هر چه که هستند و یا هر سه هستند، بیایند و در انتخابات شرکت کنند و بیتفاوت نباشند.
آیا حضرتعالی قرار است تحرکی داشته باشید؟
من در مجلس نمیتوانم شرکت کنم. ولی بنا دارم در خبرگان شرکت کنم.
در انتخابات اخیر هیأت رئیسه خبرگان ظاهراً آنگونه که در رسانه ها منتشر شد، حضرتعالی دو، سه ساعت قبل از اینکه انتخابات هیأت رئیسه برقرار شود، مطلع بودید از اینکه احتمالاً رأی نیاورن زیاد است.
این حرف دقیقاً برعکس است. همان روزها دو، سه نفر از خبرگان پیش من آمدند و گفتند که ما بررسی کردیم، 48 نفر به شما رأی مشخص می دهند و افرادی هم هستند که نمیخواهند بگویند و شاید هم بیشتر باشد و اصرار داشتند. گفتم: من رئیس بودم و خودم کنار رفتم و چرا اصرار میکنید؟ گفتند: این شرایط یک شرایط خاص است. توضیحاتی دادند که مرا قانع کردند تا نامزد شوم و شدم. تمایل نفسانیام نبود، چون به مشورت اهمیت میدهم و صاحب نظرانی از مجمع جمع شدند و گفتند که نامزد شوم.
فکر میکنید اتفاقی افتاد که آخرین لحظات اینگونه شد؟
من نمیدانم و نمیخواهم کسی را متهم کنم. به هر حال این مقدار رأی دادند.
توصیه حضرتعالی به آیت الله سید حسن خمینی برای ورود به عرصهی سیاست، به خصوص مجلس خبرگان آینده، چیست؟
حاج حسن آقا واقعاً هم صلاحیت بالایی و هم وظیفه دارند. ایشان در وضعی نیست که بتواند نسبت به آینده کشور بی تفاوت بگذرد. منتها تکلیفش را خودش میداند.
حضرتعالی ایشان را ترغیب میکنید که وارد عرصه شوند؟
ما نمیتوانیم به ایشان تکلیف کنیم. ولی من نظرم را میدهم که بهتر است بیاید. معلوم نیست که ما در دنیا باشیم. الان نوبت آنهاست و باید بیایند که از انقلاب حفاظت کنند.
بعد از اینکه حضرتعالی برای ایشان از لقب "علامه" استفاده کردید، در برخی رسانه های دلواپس واکنشهایی و بعضی وقتها شکل تمسخرآمیزی داشت. نظرات در مورد این واکنش ها چیست؟
این به این خاطر است که نمیدانند معنای کلمه علامه چیست. الان زید و عمر همه آیتالله هستند! (با خنده) علامه خیلی پایینتر است. علامه یعنی کسی که زیاد میداند و حسن آقا خیلی میداند و انسان بسیار خوش استعدادی است و شبیه استعدادهای امام را دارد و اهل کار کردن است. در قم درس خارج میگوید و شاگردهای خوبی دارد. انسان کوچکی نیست که علامه برایش زیاد باشد. من نمیدانم چه معنایی از علامه میفهمند که حساسیت نشان میدهند.
یک طبقه بندی کرده بودند که علامه را بالاتر از آیتالله قرار داده بودند.
اینگونه نیست. آیتالله از همه بالاتر است. الان اینگونه شده است و یکدفعه آیتالله میشویم. وقتی انقلاب پیروز شد و ترور شده بودم، برای اولین بار در روزنامه دیدم که برای من آیتالله میگویند. من اعلام کردم و گفتم که من راضی نیستم. شما میخواهید مرا بالا بیاورید، آیات را پایین میآورید. آیتالله متعلق به انسانهای خیلی ممتاز کشور است. قبلاً اینگونه نبود که لقب ایت الله را به هر کسی بگویند.
اخیراً برخی گفتند که عدهای به دنبال آن هستند تا امام(ره) را آنگونه که میخواهند، نشان دهند و این روزها کنایه های متعددی در مورد خاطرات شما از امام(ره) از سوی آقای مصباح و جریان منتسب به ایشان ادامه دارد. واکنش شما در این باره چیست؟
اگر بناست کسانی امام(ره)را بشناسد، آنهایی هستند که لحظات حساس را خدمت امام(ره) بودند. از لحظه هایی که امام(ره) کارشان را شروع کردند و تا آخرین لحظه که از دنیا رفتند، جزو امنای امام(ره) بودند. اعتمادی که امام(ره) در تاریخ خودشان به ما داشتند به کمترکسی داشتند. اینهایی هم که چنین حرف هایی می زنند، یک ادعاست و بیدلیل میگویند. ما میخواهیم امام (ره) را همانگونه که هستند، بشناسانیم. اصلاً افتخارمان این است که امام(ره) را درک کردیم. آنهایی که درک نکردند و میگفتند که جواب این خونها را چه کسی میدهد و مبارزه حرام است، باید فکری بکنند.
○ آیا شما اساساً اینها را انقلابی میدانید؟
● فرق میکنند. بعضیهایشان انقلابی بودند و وقتی که سختگیری های حکومت زیاد شد، دیگر ادامه ندادند. بعضیها هم اصلاً آن موقعها نبودند و در کوچه های روستاهایشان میگشتند. ولی الان آمدهاند و انقلابی شدهاند.
○ فکر میکنید دلیل اینکه این جریان بعد از فوت امام(ره) بیش از پیش وارد عرصهی سیاست اجرایی کشور شد، چیست؟
در زمان امام(ره) هم پذیرفته شدند و هرکدام که خواستند، به میدان آمدند و کسی ابایی نداشت. بعضیها اصلاً نبودند و در یکی، دو سال آخر مبارزه آمدند. بعضیها در آن دو سال هم نیامدند، ولی بعداً آمدند و مسؤولیت گرفتند و کسی هم با آنها مشکلی نداشت. اگر دشمنان صریح ما هم بر میگشتند و میخواستند خدمت کنند، میپذیرفتیم.
برخی معتقدند که حضرتعالی طی سالهای اخیر تفاوتهایی داشتید و در واقع معتقدند زندگی اعتقادی سیاسی شما به چند دسته تقسیم میشود. یک هاشمی پیش از انقلاب و 57 ، 57 تا 69 و 76 تا84 و 84 تا88 و 92 هر یک تغییرات جدّی در حضرتعالی بوده است. آیا این را قبول دارید؟
نه، خیلی قبل از انقلاب از زمانی که مبارزه شروع شد، تفکراتم از لحاظ سیاسی شکل گرفته است. نه تصادفی و نه تقلیدی، بلکه مطالعه کردم و قرآن را خواندم و اسناد را نگاه کردم و تاریخ را خواندم و همان شکل محفوظ است. همان سخنرانیهایی که پیش از انقلاب میکردم، بعد از انقلاب هم میگفتم. قبل از انقلاب در یک ماه رمضان در مسجدی در بازار درباره عدالت اجتماعی صحبت کردم که درباره همان موضوع به تناسب با مسایل روز چندین خطبه در نماز جمعه خواندم. مطالبش یادداشت شده بود و داشتم که از بیشتر مطالب پیش از انقلاب فرق نمیکرد.
بالاخص سال 84 به بعد را میگویند.
من میگویم تفکراتم همین است. در مجلس که بودم، همه میدانند که دو طرف را حفظ میکردم و بلکه سه طرف را. هم نهضت آزادیها بودند که آنها را حفظ میکردم و هم محافظه کارها و چپگراها بودند که با همه کار میکردم و مشکلی نداشتم و فراجناحی عمل میکردم. در ریاست جمهوری هم همین کار را کردم. کابینهی من معتدلترین کابینه هاست که حداقل نصف - نصف از دو جناح بود و بعضیها هم مستقل بودند. بعد از دوره ریاست جمهوری، در انتخابات دوم خرداد، بی طرف بیطرف کار کردم و فقط انتخابات را سالم برگزار کردم. شبهه دخالت دیگران بود که من جلوی آن را گرفتم و سالم برگزار کردم. البته یک جناح خوشش نمیآمد. ولی من برای برگزاری سالم انتخابات کمک کردم. بعد بعضی از تندروها از جناح رادیکال که مسایل خاصی با من داشتند، شروع به تخریب کردند. ولی الان همانها برگشتند و عوض شدند. محافظهکارها هم از این طرف افتادند. اینها میگفتند که: «مخالف هاشمی مخالف رهبر است» که الان اینگونه حرف میزنند. اینها عوض شدند و من عوض نشدم. یعنی نظر آنها نسبت به ما عوض شده است. تفکرات من مال 50 سال قبل است و هنوز محفوظ است. منتها متناسب با زمان اصلاح میشود.
اینکه میگویند آقای هاشمی از سال 92 به بعد برای تاریخ سخن میگوید، چقدر حقیقت دارد.
همیشه برای حق سخن میگویم و آنچه را که میفهمم، میگویم. اگر بفهمم چیزی را اشتباه کردم، همان موقع میگویم که اشتباه شده و اینگونه است. بعضی مطالب مربوط به زمان است و زمان با هم فرق کرده است.
بحث دوران اصلاحات شد، نظرتان راجع به نقش طیف تندرو جریان اصلاحات در پیروزی احمدی نژاد چیست؟ آیا به نظرتان این طیف نقشی داشت؟
همین قدر نقش داشتند که آرا را شکستند و دیگر نقشی نداشتند.
منظور این است که یک قشر تندرو از اصلاحات در دوره ی اصلاحات انتقاداتی را به شما وارد میکردند. بعد از اینکه سال 84 شما و آقای احمدی نژاد کاندیدا شدید، آقای احمدی نژاد از این فضا استفاده کرد. یعنی دو قطبی شما را با خودش بوجود آورد و توانست رأی بیاورد. سوال این است که اصلاحات چقدر به آقای احمدینژاد کمک کرد که توانست در سال 84 رئیسجمهور شود؟
البته عمده ی کمکها را این طرفیها کردند که به ناحق دخالت کردند و من نخواستم چیزی بگویم و بخدا واگذار کردم. مطمئناً خدا هرگونه میخواهد عمل میکند. نقش آنها فقط این بود که آمدند و آرا را شکستند. قبلاً هم رد صلاحیت شده بودند، اما دوباره برگشتند و وارد انتخابات شدند.
آیا آنچه که امروز به عنوان اصولگرایی مطرح میشود، قبول دارید؟ به نظر شما اصولگرایی چیست؟
ببینید من چون اینها را میشناسم و اسمهایشان با حرفهایشان را هم میشناسم، اصولگرایی و اصلاح طلبی هر دو اسم است و نمیشود کسی اصولگرا باشد و اصلاح طلب نباشد. اصول ما میگوید «من ساوا یوما فهو مغبون» ما باید هر روز خودمان را اصلاح کنیم. چه کسی در کشور به اصلاحات نه میگوید؟ منظور از بحث اصلاحات چیست؟ نمیشود کسی اصلاح طلب باشد و اصول را قبول نداشته باشد. بالاخره باید اسمی را بگذارند و یکی حزب راست و دیگری حزب اعتدال میشود. از همین اسمهایی که الان میگذارند. اینها اسم است، منتها با یک مسمّا
شما خودتان را وابسته به کدام یک از جریانهای فکری میدانید؟
از نظر شناسنامهای به هیچ کدام وابسته نیستم و من خودم هستم و با تفکرات خودم. آن کارگزاران هم که تبلیغ میشود حزب من است، نادرست است، من حزب تشکیل ندادم. خودشان تشکیل دادند، اما جزو مدیران دولت من بودند. آدمهای خوب این طرف و آن طرف را قبول دارم. حرفهای خوب هر دو طرف را قبول دارم و حرفهای تند جناحی هر دو را قبول ندارم.
از لحاظ شناسنامهای ارتباطی ندارید؟
نه من شناسنامه ی جناحی ندارم.
به لحاظ اعتقادی و فکری؟
من به لحاظ اعتقادی، اعتدال را قبول دارم. من فکر میکنم که اصلاً اساس دین اسلام و به خصوص تشیع بر اعتدال است. شیعیان به عنوان اصول دین پنج اصل دارند که یکی عدل است. این عدل یعنی اعتدال. این عدل به معنای اعتدال در مقابل جبر و تفویض است. شیعه حرکت متوسط را قبول کرده است. نه جبر و نه تفویض که آن وقت ما عدلیّه شدیم. اعتدال همین است. اساس مذهب ما و به خصوص اسلام و قرآن، اعتدال در مشی است و در بحث اخلاق، اعتدال خود یک عنوان اساسی و مادر است.
۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
هاشمی: امیدوارم سیدحسنخمینی کاندیدای خبرگان شود
هاشمی امیدوارم سیدحسنخمینی کاندیدای خبرگان شود هفته نامه خبری- تحلیلی طلوع صبح امروز منتشر شد روی جلد این نشریه تصاویری از اکبر هاشمی رفسنجانی و سید حسن خمینی به چشم می خورد آخرین نیوز طلوع صبح در این شماره خود گفت و گوی تفصیلی با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام انجام داده است کههاشمی: امیدوارم سید حسن خمینی کاندیدای خبرگان شود
هاشمی امیدوارم سید حسن خمینی کاندیدای خبرگان شود سیاست > انتخابات - آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت امیدوارم سید حسن خمینی کاندیدای خبرگان شود به گزارش خبرآنلاین هفته نامه خبری- تحلیلی طلوع صبح امروز منتشر شد روی جلد این نشریه تصاویری از اکبر هاشمی رفسنجانی و سید حسمثلث هاشمی رفسنجانی، روحانی و سیدحسن خمینی و انتخابات خبرگان
ایلنا بررسی میکند مثلث هاشمی رفسنجانی روحانی و سیدحسن خمینی و انتخابات خبرگان شاید اکنون باید به این فکر کرد که کدام تشکل روحانی مجمع روحانیون مبارز و مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم یا کدام یک از چهرههای معتدل و مردمی آیت الله هاشمی رفسنجانی حجت الاسلام روحانی و حجت الاسسیدحسن خمینی کاندیدای مجلس خبرگان؟
سیدحسن خمینی کاندیدای مجلس خبرگان روزنامه آرمان نوشت زمستان سرد است اما گاهی اوقات تحقق یک امید برفها را ذوب و گرمای خورشید تابستانی را بر قلبها حاکم میکند و آن هم زمانی است که پرچمدار بیت امام ره عزم ورود به مجلس خبرگان را داشته باشد آیتا سیدحسن خمینی دیر زمانی است کمربع جذاب هاشمی، روحانی، ناطق و سید حسن خمینی برگ برنده جریان اعتدال در انتخابات مجلس خبرگان
مربع جذاب هاشمی روحانی ناطق و سید حسن خمینی برگ برنده جریان اعتدال در انتخابات مجلس خبرگان حضور حسن روحانی سید حسن خمینی و ناطق نوری در کنار آیتالله هاشمی میتواند پیروزی قطعی لیست مشترک این چهار نفر با سرلیستی هاشمی در تهران را قطعی کند و در کنار آن جذابیت این چهار ضلع برجستهاشمی، روحانی و سید حسن خمینی در لیست انتخاباتی مجلس خبرگان
هاشمی روحانی و سید حسن خمینی در لیست انتخاباتی مجلس خبرگان در لیست اعتدال افرادی چون آیتا هاشمیرفسنجانی حجتالاسلام حسن روحانی آیتا سیدحسن خمینی و تنی چند از مقامات عالی دولت یازدهم که جملگی سابقه حضور در مجلس خبرگان را داشتهاند و توانایی آنان بر کسی پوشیده نیست دکنایه سید حسن خمینی به خانواده هاشمی
کنایه سید حسن خمینی به خانواده هاشمی علی رغم محاکمه قانونی مهدی هاشمی آقازاده رییس مجمع تشخیص مصلحت و محکومیت وی در دادگاه بدوی و تجدید نظر دوستان خانواده هاشمی حاضر به پذیرفتن جرایم این آقازاده جنجالی نیستند و ترجیح می دهند که یا سکوت پیشه کنند یا از مواضع عجیب هاشمیها در اینپربیننده سیاسی سه شنبه:پیشنهاد هاشمی به سید حسن خمینی/آغاز کمپین بازگشت یک چهره سیاسی به قدرت
پربیننده سیاسی سه شنبه پیشنهاد هاشمی به سید حسن خمینی آغاز کمپین بازگشت یک چهره سیاسی به قدرت سیاست > احزاب و شخصیتها - آیت الله مصباح یزدی از مدافعان اصلی محمود احمدی نژاد در انتخابات 84 بود که انتخاب وی را امری ماورائی می دانست طبق گزارش خبرگزاری فارس آیت الله مصورود هاشمی، روحانی و حسن خمینی به انتخابات/ «مثلث جماران برای مجلس خبرگان»
رپورتاژ تبلیغاتی نشریات اصلاح طلب ورود هاشمی روحانی و حسن خمینی به انتخابات مثلث جماران برای مجلس خبرگان حسن خمینی تاکنون پاسخی به این دعوت اصلاحطلبان نداده است اما برخی خبرها حکایت از آن دارد که چهرههای باسابقه اصلاحطلب از نوه آیتالله خمینی خواستهاند خود را برای اینروزنامه آرمان گزارش داد سیدحسن خمینی کاندیدای مجلس خبرگان؟
روزنامه آرمان گزارش دادسیدحسن خمینی کاندیدای مجلس خبرگان روزنامه آرمان امروز در گزارشی به بررسی ورود و یا عدم ورود سیدحسن خمینی به عرصه انتخابات مجلس خبرگان پرداخت به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس روزنامه آرمان گزارش داد زمستان سرد است اما گاهی اوقات تحقق یک امید برف&zwاستقبال بيبيسي از ورود هاشمي و سيدحسن خميني به مجلس خبرگان!
استقبال بيبيسي از ورود هاشمي و سيدحسن خميني به مجلس خبرگان بيبيسي فارسي ديروز ضمن تعجب از اعلام زودهنگام هاشمي براي ورود به گود انتخابات خبرگان از قول وي اظهار اميدواري كرد كه سيدحسن خميني نيز وارد اين انتخابات شود بيبيسي علت اعلام زودهنگام ورود هاشمي را نگراني از تندرويآرمان انعکاس داد: سیدحسن خمینی کاندیدای مجلس خبرگان؟
آرمان انعکاس داد سیدحسن خمینی کاندیدای مجلس خبرگان تهران- ایرنا- روزنامه آرمان در شماره روز چهارشنبه هفتم مرداد نوشت زمستان سرد است اما گاهی اوقات تحقق یک امید برف ها را ذوب و گرمای خورشید تابستانی را بر قلب ها حاکم می کند و آن هم زمانی است که پرچمدار بیت امام ره عزم ورود بههاشمی رفسنجانی نامزد انتخابات مجلس خبرگان می شود
هاشمی رفسنجانی نامزد انتخابات مجلس خبرگان می شود سیاست > احزاب و شخصیتها - انتخاب نوشت آیت الله هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات مجلس خبرگان کاندیدا شود رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی در مورد اهمیت دو انتخاباتی آتی مجلس و خبرگان گفتکنایه سیدحسن خمینی به احمدی نژاد
کنایه سیدحسن خمینی به احمدی نژاد حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در دیدار با مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور در حرم امام خمینی با اشاره به اهمیت پرسشگری در محیط علمی از نگاه امام راحل اظهار کرد یکی از اموری که در درس فقه و اصول امام همه شاگردان ایشان بر آن متفق القکنایه سید حسن خمینی به احمدی نژاد: برخی شجاعت ایستادن مقابل تخلف دوستان شان را ندارند
کنایه سید حسن خمینی به احمدی نژاد برخی شجاعت ایستادن مقابل تخلف دوستان شان را ندارند یادگار گرامی امام تأکید کرد دانش آموز دانشجو و طلبه باید از استاد خود در مرحله اول آزاد اندیشی را فرا گیرد زیرا درسی که در آن آزاد اندیشی توانمندی طرح سؤال و پرسشگری وجود نداشته باشد درس نیخودگرفت (سلفی) فوتبالیستها با سید حسن خمینی
خودگرفت سلفی فوتبالیستها با سید حسن خمینی سیاست > احزاب و شخصیتها - امروز مدیران و بازیکنان تیم فوتبال سایپا به دیدار یادگار امام رفتند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین امروز جمعی از مدیران و بازیکنان تیم فوتبال سایپا به دیدار حجت الاسلام سید حسن خمینی در قم رفتندطرح سهگانه «هاشمی، روحانی و حسن خمینی» منتفی است
طرح سهگانه هاشمی روحانی و حسن خمینی منتفی است سیاست > احزاب و شخصیتها - مشاور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت آیتالله هاشمی رفسنجانی نه در انتخابات خبرگان رهبری و نه در انتخابات پیش روی مجلس لیست انتخاباتی نخواهند داد حجتالاسلام والمسلمین تیمورعلی عسگری-
سیاسی
پربازدیدترینها