محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844340892
اوباما: تندروهای ایران همکاران جمهوریخواهان هستند / اگر کنگره، توافق را رد کند ...
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: اوباما: تندروهای ایران همکاران جمهوریخواهان هستند / اگر کنگره، توافق را رد کند ...
سخنرانی اوباما در دانشگاه امریکن: تندروهای ایران همکاران جمهوریخواهان هستند / اگر کنگره، توافق را رد کند، هر دولت دیگری در واشنگتن باید منتظر جنگ تازه ای در خاورمیانه باشد / فقط اسرائیل است که با توافق مخالفت می کند
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه در دانشگاه امریکن درباره توافق هسته ای با ایران سخنرانی کرد. مهمترین بخش های این سخنرانی به نقل از خبرگزاری صداوسیما به این شرح است:
- همه ايرانيان با شعار مرگ بر آمريکا موافق نيستند / فقط به علت آنکه برخی تندرو ها در ایران شعار مرگ بر آمریکا می دهند به این معنی نیست که همه ایرانی های به این شعار اعتقاد دارند.
- رژيم ايران «خطرناک و سرکوبگر» است
- رد کردن توافق ايران، اعتبار آمريکا را از بين مي برد
- اگر کنگره توافق هسته اي را رد کند آمريکا اعتبار خود را در جهان از دست مي دهد
- مخالفان توافق با ايران همان کساني هستند که براي حمله به عراق راي مثبت دادند
- بخشي از پولهاي ايران ممکن است صرف فعاليتهاي تروريستي شود
- حمله به عراق، آمريکا را در صحنه بين المللي منزوي کرد
- مخالفان توافق هسته اي جايگزين عملي تر براي آن پيشنهاد کنند
- ايران مسلح به سلاح هسته اي خطرناک تر از گروههاي به نيابت تهران در منطقه است
- مخالفت نتانياهو با توافق هسته اي ايران اشتباه است
- رهبران اسرائيل با هيچ توافقي با ايران موافقت نمي کنند
- رد توافق ايران به جنگ ديگري در خاورميانه منجر مي شود
- اقدام نظامي نمي تواند به اندازه توافق کنوني مانع دستيابي ايران به سلاح هسته اي شود
- اگر کنگره اين توافق را رد کند ، هر دولت ديگري در واشنگتن بايد منتظر جنگ باشد
- آمريکا با ادامه تحريم يک جانبه ايران تنها مي ماند
- ما نمي توانيم سياست هاي خود را به کشورهاي بزرگ تحميل کنيم
- بودجه دفاعي ايران هشت برابر کمتر از بودجه نظامي کشورهاي منطقه است
- تحريم هاي نقض حقوق بشر در ايران باقي مي ماند
- 56 ميليارد دلار از دارايي هاي ايران آزاد مي شود
- ايران با وعده تخفيف تحريم ها توقع مردمش را بالا برده است
- اسرائيل تنها حکومت مخالف توافق هستهاي با ايران است
- بازرسان مي توانند در صورت مخالفت ايران از مکانهاي مشکوک بازرسي کنند
- مواد هسته اي چيزي نيست که بتوان آن را در دستشويي پنهان کرد
- جمهورخواهان حتي قبل از خواندن توافقنامه با آن مخالفت کردند
- توافق با ايران حتي پس از 15 سال اجازه دستيابي به سلاح هسته اي را به آن نخواهد داد
- توافق با ايران قويترين پيمان عدم اشاعه سلاح هسته اي است
- پيشرفت برنامه هسته اي ايران براي نخستين بار متوقف شده است
- منتقدان هم توافق ايران را موفقيت آميز خواندند
- ديپلماسي فشار را بر ايران تشديد کرد
- ايران در 2009 فرصت مذاکره را از دست داد
- هيچگاه استفاده از گزينه نظامي احتمالي عليه ايران را منتفي نمي دانم
- ايران بيشترين سود را از حمله آمريکا به عراق برد
- توافق هسته اي تضمين بهبود رابطه ايرن با آمريکا نيست
- زمان روي کار آمدن من ايران بيشترين سانتريفيوژ را داشت
- توافق با ايران بر پايه سنت ديپلماسي بنا شده است
- توافق با ايران حاوي شديدترين نظام بازرسي هاست
- توافق با ايران دستيابي ايران به سلاح هسته اي را مسدود مي کند
- توافق مورد نظر موجب حل همه مشکلات ما با ايران نخواهد شد
مشروح سخنان اوباما
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه در دانشگاه امریکن درباره جمع بندی هسته ای سخنرانی کرد.
اوباما در ابتدای این سخنرانی به شوخی گفت:من به خاطر این تاخیر، متاسف هستم علتش این است که رئیس جمهور با تونر(مارک تونر) مشکل داشت.
وی گفت : بسیار خرسندم که به دانشگاه آمریکن بازگشتم که نسل جوان را برای خدمت به کشور تربیت می کند.من از کورن رئیس این دانشگاه و خانواده دانشگاهی آمریکا به خاطر میزبانی این سخنرانی تشکر می کنم. پنجاه و دو سال پیش،رئیس جمهور کندی در اوج جنگ سرد در همین دانشگاه درباره موضوع صلح صحبت کرد.آن زمان تازه دیوار برلین ساخته شده بود و اتحاد جماهیر شوروی قویترین سلاح را که تاکنون تولید شده است،آزمایش کرده بود.
چین در آستانه دستیابی به بمب هسته ای قرار داشت.بیست سال بعد از جنگ جهانی دوم،دورنمای وقوع جنگ هسته ای واقعی بود.با همه تهدیداتی که ما امروز با آن روبرو هستیم،سخت است تصور کنیم چقدر جهان در آن زمان خطرناک تر بود.با توجه به این تهدیدات، تعدادی از تعیین کنندگان راهبرد در آمریکا می گفتند ما باید اقدام نظامی علیه اتحاد جماهیر شوروی به کار بندیم و آنها این رویارویی را غیرقابل اجتناب می دیدند اما رئیس جمهور جوان (کندی) دیدگاه متفاوتی داشت.
قدرت از دیدگاه وی شامل نیروی قدرتمند نظامی و تمایل برای حمایت از ارزش ها در سراسر جهان بود.وی موضع مهم برخی از حلقه سیاست خارجی که امنیت را با جنگ افزار برابر می دیدند،رد کرد. وی در عوض اصول قوی آمریکا را بر روی آنچه که صلح واقعی و قابل دسترسی نامید،گذاشت.صلحی که براساس انقلاب ناگهانی بشری نبود بلکه براساس تکامل تدریجی و اقدامات محکم و توافقات موثر بود.چنین عقلانیتی به افراد در مهمترین زمان در تاریخ بشری کمک کرد. با کمک کندی مشکل موشکی کوبا به صورت مسالمت آمیز حل شد و در دوره روسای جمهور دموکرات و جمهوریخواه توافقات جدیدی به وجود آمدند.
معاهده منع تکثیر ،کشورها را از دستیابی به تسلیحات هسته ای منع می کندو به این کشورها اجازه می دهد به انرژی صلح آمیز دسترسی داشته باشند. معاهدات سالت و استارت موجب همکاری آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی درباره کنترل تسلیحاتی شد. جلوی همه مناقشه گرفته نشد اما از وقوع فاجعه هسته ای در جهان جلوگیری شد و فضا و زمان برای عبور از جنگ سرد بدون تیراندازی به سمت اتحاد جماهیر شوروی فراهم شد.توافقی که اکنون بین جامعه بین المللی و جمهوری اسلامی ایران بدست آمد براساس این سنت دیپلماسی قوی و اصولی است. ما بعد از دو سال مذاکره به توافقی مفصل رسیدیم که برای همیشه ایران را از دستیابی به سلاح هسته ای باز می دارد.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنرانی خود در دانشگاه امریکن گفت:این توافق ،توافق بسیار خوبی است.
باراک اوباما گفت:این توافق همه مسیرهای ایران برای دستیابی به بمب را می بندد.این توافق دارای جامع ترین رژیم بازرسی و راستی آزمایی است که تاکنون برای نظارت بر یک برنامه ای درباره آن مذاکره شده است.
رئیس جمهور آمریکا گفت:همانند معاهدات پیشین ،این توافق همه مشکلات را حل نمی کند.این توافق مطمئنا همه مشکلات ما با ایران را حل نمی کند و درباره روابط گرم بین دو کشور(ایران و آمریکا) اطمینان نمی دهد اما یکی از مهمترین هدف امنیتی ما را برآورده می سازد و به همین جهت توافق بسیار خوبی است. من امروز می خواهم با شما درباره این توافق و بحث بیشترین پیامد در سیاست خارجی که کشور ما پس از حمله به عراق داشت، صحبت کنم.
کنگره تصمیم می گیرد که می خواهد از این گشایش تاریخی دیپلماتیک حمایت کند یا این که می خواهد با وجود اعتراض های اکثریت جلوی آن را بگیرد.از الان تا زمان رای کنگره در سپتامبر ،شما بحث های زیادی علیه این توافق خواهید شنید که این بحث ها با دهها میلیون دلار و تبلیغات حمایت می شود. لفاظی برای این منظور به همراه تفسیرها در این زمینه برای شما آشنا است. بسیاری از همین افراد که در حمایت از حمله به عراق صحبت می کردند،اکنون علیه توافق هسته ای با ایران صحبت می کنند.من قبل از آن که هشت سال پیش نامزد ریاست جمهوری شوم،مخالف تصمیم برای جنگ علیه عراق بودم.
من گفتم آمریکا فقط نباید به این جنگ خاتمه دهد بلکه ما باید نخست به ذهنیتی که موجب این جنگ شد،خاتمه دهیم. ذهنیتی که اقدام نظامی را بر دیپلماسی ترجیح می دهد.ذهنیتی که همواره اقدام نظامی یکجانبه آمریکا بر سخت کوشی برای ایجاد اجماع بین المللی ترجیح می دهد و ذهنیتی که درباره تهدیدات فراتر از آنچه که اطلاعات (سرویس های اطلاعاتی ) می گفتند،اغراق می کرد و هزینه جنگ بر مردم آمریکا را نمی سنجید و تاکید می کرد ما می توانیم به آسانی اراده خود را به بخشی از جهان که فرهنگ عمیق متفاوت در تاریخ دارد، تحمیل کنیم. البته کسانی که خواهان جنگ بودند،خود را قوی و دقیق می دانستند و کسانی را که مخالف آن بودند،ضعیف و حتی مماشات کننده در برابر دشمنان توصیف می کردند.بیش از یک دهه بعد، ما همچنان با پیامدهای تصمیم حمله به عراق روبرو هستیم.
نیروهای ما همه ماموریت های خود را انجام دادند اما هزاران نفر کشته شدند و دهها هزار نفر زخمی شدند که این بدون شمارش عراقی هایی است که جان خود را از دست دادند. حدود یک تریلیون دلار هزینه شد.امروز عراق همچنان در جنگ فرقه ای قرار دارد و ظهور القاعده در عراق به داعش تبدیل شده است.
باراک اوباما گفت:جالب اینجاست تنها نافع این جنگ در منطقه، جمهوری اسلامی ایران بود که با حذف دشمن طولانی مدت این کشور یعنی صدام حسین موضع راهبردی آن تقویت شد.من این تاریخچه را بیان کردم زیرا اکنون بیش از هر زمانی نیاز به تفکر روشن در سیاست خارجی خود داریم.من این تاریخچه را بیان کردم زیرا این، به نحوه پاسخ ما به برنامه هسته ای ایران مربوط است.این برنامه دهه ها است شروع شده است که تاریخ آن به تلاش های شاه با حمایت آمریکا دهه شصت و هفتاد برای استفاده از انرژی هسته ای باز می گردد.حکومت روحانیون که شاه را سرنگون کرد،این برنامه را پس از جنگ ایران و عراق در دهه هشتاد تسریع کرد. جنگی که در آن استفاده صدام حسین از تسلیحات شیمیایی اثر مخرب بر جا گذاشت و برنامه هسته ای ایران با وجود تحریم های یکجانبه آمریکا به تدریج تا دهه نود پیشرفت کرد.
زمانی که دولت بوش عهده دار ریاست جمهوری شد،ایران هیچ سانتریفوژی نداشت، ماشینی که برای تولید مواد و غنی سازی اورانیوم جهت ساخت بمب به آن نیاز است اما با وجود هشدارهای متعدد دولت آمریکا زمانی که من عهده دار ریاست جمهوری شدم،ایران چندین هزار سانتریفوژ داشت و هیچ قصدی برای کاهش برنامه خود که کمتر از توقف است،نداشت. در میان تعیین کنندگان خط مشی در آمریکا هرگز درباره خطر بمب هسته ای ایران اختلافی نبوده است. دموکرات ها مانند جمهوریخواهان می دانند که این مسئله موجب رقابت تسلیحاتی در بی ثبات ترین منطقه در جهان می شود و هر بحرانی را به رویاوریی هسته ای تبدیل می کند و گروه های تروریستی مانند حزب الله را جسور می کند و خطر غیرقابل قبول برای اسرائیل است. رهبران تهران همواره تهدید کردند اسرائیل را نابود می کنند.
رئیس جمهور آمریکا با یادآوری مواضع منتقدان توافق هسته ای موقت گفت این منتقدان که امروز هم انتقاد می کنند، اشتباه کرده بودند.
باراک اوباما در ادامه سخنرانی امشب خود درباره توافق هسته ای با جمهوری اسلامی ایران و برنامه جامع اقدام مشترک، درحالیکه درباره خطرات دستیابی ایران به سلاح هسته ای صحبت می کرد، گفت: (دستیابی ایران به سلاح هسته ای ) در سطح گسترده تر می تواند باعث از هم گسستن تعهد جهانی به منع اشاعه ای شود که دنیا تلاش زیادی برای دفاع آن صورت گرفته است. در این صورت دیگر پرسش این نیست که آیا باید مانع از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای شد یا نشد، بلکه پرسش این است که چگونه باید مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای شد؟
من حتی قبل از آنکه دولت آمریکا را در دست گیرم بسیار صریح و روشن گفته بودم که در دوره ریاست جمهوری من ، به ایران اجازه داده نخواهد شد که به سلاح هسته ای دست یابد. سیاست کل دوره ریاست جمهوری من این بوده است که کلیه گزینه ها از جمله اقدام نظامی احتمالی روی میز حفظ شوند تا به این هدف دست یابیم. من همچینن به روشنی گفتم که ترجیح می دهم این موضوع ، راه حل صلح آمیز و دیپلماتیک داشته باشد.
علتش فقط هزینه های جنگ نیست بلکه علتش این است که راه حل مبتنی بر مذاکره کارآمدتر، قابل راستی آزمایی و پایدار است. پس ما درسال دوهزار و نه به اطلاع ایرانی ها رساندیم که مسیر دیپلماتیک موجود است. ایران از در پیش گرفتن این مسیر کوتاهی کرد و جامعه اطلاعاتی ما وجود یک تاسیسات مخفی هسته ای در فردو را افشا کرد. برخی استدلال کرده اند که ناسازگاری ایران بی فایده بودن مذاکرات را نشان داد. در واقع اینکه ما تمایل داشتیم مذاکره کنیم باعث شد تا آمریکا بتواند دنیا را با درخواست ما همراه کند ، این امر مشارکت بین المللی در یک چارچوب بی سابقه از تحریم های بازرگانی و مالی را موجب شد.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت: به یاد داشته باشید ، تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران برای دهه ها اعمال می شدند اما نتوانسته بودند به ایران فشار وارد کنند که پای میز مذاکره بیاید. آنچه که باعث شد رویکرد جدید ما کارآمدتر شود ، توانایی ما برای تصویب قطعنامه های جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد بود، همچنین اجرای قوی این تحریم ها با توافقنامه های دواطلبانه کشورهایی مثل چین و هند و ژاپن و کره جنوبی بود تا خرید نفت از ایران را کاهش دهند. همچنین همپیمانان اروپایی ما نیز تحریم نفتی کامل را روی ایران اعمال کردند.
همراه کردن این کشورها کار آسانی نبود ، من می دانم . در برخی موارد شرکای ما میلیارد ها دلار را در بخش تجارت از دست دادند چون تصمیم گرفته بودند که همکاری کنند اما ما توانستیم آنها را متقاعد کنیم که در صورت نبود یک راه حل دیپلماتیک، نتیجه می تواند جنگ باشد و باعث اختلال های بسیار زیاد در اقتصاد جهانی شود حتی باعث بی ثباتی بیشتر در خاورمیانه شود. به بیانی دیگر ، این دیپلماسی سخت و دشوار بود که باعث افزایش فشار به ایران شد نه اینکه قدرت نمایی و درشت گویی باعث افزایش فشار به ایران شود. وقتی که دنیا در کنار ما متحد شد، اقتصاد ایران به شدت منقبض شد ، اقتصاد ایران حدود بیست درصد کوچک تر از آن چیزی است که باید می بود.
تردیدی نیست که این سختی ها در انتخابات سال دوهزار و سیزده ایران نقش داشت. زمانی که مردم ایران یک دولت جدید را انتخاب کردند، آنها وعده داده بودند که از طریق تعامل با دنیا اقتصاد را بهبود بخشند. ایران به پای میز مذاکره بازگشت و پس از یک سری از مذاکرات ، ایران درباره یک توافق موقت با جامع بین المللی توافق کرد، این توافقنامه بود که باعث شد ذخایر اورانیوم حدود بیست درصدی ایران، کاهش یابد و پیشرفت برنامه هسته ای ایران متوقف شد تا اینکه پنج بعلاوه یک متشکل از آمریکا ، چین، روسیه، انگلیس،آلمان و فرانسه و اتحادیه اروپا توانستند درباره یک توافقنامه جامع مذاکره کنند بدون آنکه واهمه داشته باشند ایران به دنبال وقت تلف کردن باشد.
در اینجا می خواهم به همه یادآور شوم که وقتی توافقنامه موقت اعلام شده بود منتقدان یعنی همان منتقدانی که اکنون هم از آنها می شنویم این توافقنامه را یک اشتباه تاریخی توصیف کردند ، آنها اصرار کردند که ایران تعهدات خود را نادیده خواهد گرفت، آنها هشدار دادند که تحریم ها از هم خواهد گسست، آنها هشدار دادند که ایران مقادیر زیادی پول دریافت می کند تا از تروریسم حمایت کند، منتقدان اشتباه کردند، پیشرفت برنامه هسته ای ایران برای نخستین بار در یک دهه متوقف شد. ذخایر مواد خطرناک در ایران کاهش یافت.
پنج شنبه, 15 مرداد 1394 ساعت 00:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
لس آنجلس تایمز بررسی کرد: اگر کنگره توافق را رد کند اوباما چه خواهد کرد؟
لس آنجلس تایمز بررسی کرد اگر کنگره توافق را رد کند اوباما چه خواهد کرد لس آنجلس تایمز نوشت اگر کنگره آمریکا به توافق ایران رای منفی دهد و مانع از وتوی رئیس جمهوری شود لزوما به معنی حرکت سریع به سمت جنگ نیست به گزارش نامه نیوز روزنامه لس آنجلس تایمز در اینترنت امروز در گزاراوباما: اگر به ایران حمله کنیم، حزبالله اسرائیل را موشک باران میکند
اوباما اگر به ایران حمله کنیم حزبالله اسرائیل را موشک باران میکندبخش خبری الف 14 مرداد 94رئیسجمهور آمریکا در نشست محرمانه روز سهشنبه با رهبران یهودی آمریکا در کاخ سفید تصریح کرد اگر توافق هستهای رد شود و ما به ایران حمله کنیم حزبالله به سمت تلآویو موشک پرتاب میکند وموشک ها بر سر تل آویو فرود می آیند، اگر کنگره توافق ایران را رد کند
جدی ترین تهدید اوباما موشک ها بر سر تل آویو فرود می آیند اگر کنگره توافق ایران را رد کند رئیس جمهور آمریکا هشدار داد بدون توافق هسته ای آمریکا مجبور است به ایران حمله کند و آنگاه اسراییل هم باید شعله های پاسخ این جنگ را تحمل کند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز روزنامه تایم اسرالمانیتور: کنگره به توافق ایران «نه» خواهد گفت، اما اوباما با وتو آن را تصویب می کند
المانیتور کنگره به توافق ایران نه خواهد گفت اما اوباما با وتو آن را تصویب می کند المانیتور نوشت یک منبع وزارت خارجه آمریکا گفته است توافق هسته ای با ایران احتمالا با وتو رئیس جمهورآمریکا تصویب خواهد شد به گزارش نامه نیوز اسرائیل دکترین سیاست خارجی اوباما را رد کرده است بحدر دیدار محرمانه با رهبران یهودی آمریکا درباره توافق هستهای ایران اوباما: اگر به ایران حمله کنیم، حزبالله اس
در دیدار محرمانه با رهبران یهودی آمریکا درباره توافق هستهای ایراناوباما اگر به ایران حمله کنیم حزبالله اسرائیل را موشک باران میکندرئیسجمهور آمریکا در نشست محرمانه روز سهشنبه با رهبران یهودی آمریکا در کاخ سفید تصریح کرد اگر توافق هستهای رد شود و ما به ایران حمله کنیم حزبعلی احمدی در گفتوگو با فارس: برجام موافقتنامهای رسمی است نه سیاسی/ نقض استقلال و حاکمیت ملی ایران توا
علی احمدی در گفتوگو با فارس برجام موافقتنامهای رسمی است نه سیاسی نقض استقلال و حاکمیت ملی ایران توافق را باطل میکندرئیس کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت گفت بررسی برجام در شورایعالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی از حیث رعایت خطوط قرمز نظام و حقوق داخلی عدم تعهدات فراتراوباما در ماجرای توافق ایران به چه کسانی دل بسته است؟
اوباما در ماجرای توافق ایران به چه کسانی دل بسته است وال استریت ژورنال نوشت رئیس جمهور آمریکا برای تصویب توافق هسته ای با ایران تنها بر روی حمایت دموکرات ها حساب کرده است به گزارش پایگاه خبری تیک پس از نهایی شدن توافق هسته ای با ایران کاخ سفید گفت اکنون تلاش می کند حداکثر حآسوشیتدپرس: دموکرات ها؛ مانع دشوار اوبامای دموکرات در ماجرای توافق ایران
آسوشیتدپرس دموکرات ها مانع دشوار اوبامای دموکرات در ماجرای توافق ایران آسوشیتدپرس نوشت باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا برای جلب حمایت کنگره بر سر توافق هستهای ایران با مانع دشوار همحزبیهای خود روبروست به گزارش نامه نیوز هفته گذشته تعدادی از نمایندگان ارشد دمکرات چند ساعت باوباما: باید به توافق با ایران افتخار کرد
اوباما باید به توافق با ایران افتخار کرد رئیسجمهور آمریکا از مردم کشورش خواست که این بار صدای مخالفت خود با جنگ را به گوش کنگره برسانند و با حمایت از تصویب توافق هستهای مانع از تکرار تجربه جنگ عراق شوند خبرگزاری فارس باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا امروز در یک کنفرانس تلفنسوال و جواب هستهای باراک اوباما با مردم آمریکا درباره توافق با ایران
سوال و جواب هستهای باراک اوباما با مردم آمریکا درباره توافق با ایرانبخش خبری الف 9 مرداد 94تاریخ انتشار جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۴۶ رئیسجمهور آمریکا از مردم کشورش خواست که این بار صدای مخالفت خود با جنگ را به گوش کنگره برسانند و با حمایت از تصویب توافق هستهای ماسخنرانی همزمان اوباما و نتانیاهو برای یهودیان آمریکا/ اوباما: توافق نباشد جنگ میشود/ نتانیاهو: توافق به ایران
سخنرانی همزمان اوباما و نتانیاهو برای یهودیان آمریکا اوباما توافق نباشد جنگ میشود نتانیاهو توافق به ایران بمب اتمی میدهد باراک اوباما رییس جمهور آمریکا دیروز در کاخ سفید میزبان 22 تن از رهبران جامعه یهودیان آمریکا بود تا به آنها درباره توافق اخیرهسته ای با ایران توضیحاتی اروزیر خزانه داری آمریکا: به محض اجرای توافق هسته ای ایران ۵۵ میلیارد دلار دریافت می کند
وزیر خزانه داری آمریکا به محض اجرای توافق هسته ای ایران ۵۵ میلیارد دلار دریافت می کند جک لو وزیر خزانه داری آمریکا گفت به محض اجرای توافق هسته ای ایران ۵۵ میلیارد دلار از پول های مسدود شده خود را دریافت می کند و نه ۱۵۰ میلیارد دلار به گزارش نامه نیوز به نقل از هافینگتون پستتوافق هستهای به استفاده از ظرفیتهای ایران برای حل مناقشات منطقهای کمک میکند
سفیر ایران در آذربایجان توافق هستهای به استفاده از ظرفیتهای ایران برای حل مناقشات منطقهای کمک میکند سفیر ایران در جمهوری آذربایجان تأکید کرد مسیر توسعه جمهوری اسلامی ایران در دوره اعمال تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه متوقف نشد و پس از لغو تحریمها نیز روند روبه رشد خود را ااوباما: 99 درصد دنیا موافق توافق هستهای با ایران هستند/ این توافق، توافقی خوب است
اوباما 99 درصد دنیا موافق توافق هستهای با ایران هستند این توافق توافقی خوب است باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز دوشنبه با بیان اینکه هنوز یک استدلال واقع بینانه علیه توافق با ایران نشنیده است گفت دلیل اینکه چرا 99 درصد دنیا موافق توافق هسته ای با ایران هستند این است کآیا اوباما برای توافق ایران کنگره را دور می زند؟
آیا اوباما برای توافق ایران کنگره را دور می زند تاریخ انتشار سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۳ ۰۰ در شرایطی که دولت باراک اوباما همچنان به کار خود برای جلب حمایت از توافق هسته ای ایران در کنگره ادامه می دهد کپیتال هیل مقر کنگره به خشم آمده که چرا رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته براجمهوريخواهان در نامه اي به اوباما خواستار برملا شدن توافقات جنبي هسته اي شدند
جمهوريخواهان در نامه اي به اوباما خواستار برملا شدن توافقات جنبي هسته اي شدندتاریخ انتشار پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۴۶ جمهوریخواهان در نامه ای به اوباما از او خواستند درباره توافقات جنبی محرمانه در توافقنامه هسته ای با ایران توضیح دهد به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل ازادعای نشریه آمریکایی: اوباما ایران را تبدیل به کشوری سرمایهداری میکند
ادعای نشریه آمریکایی اوباما ایران را تبدیل به کشوری سرمایهداری میکندتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۵ ۵۷ بعد از توافق هسته ای نشریات و کارشناسان زیادی در داخل و خاج پیرامون وضعیت ایران در فردای توافق و در شرایط برداشته شدن تحریم ها قلم زدند و بسیاری پیش بینی ها در م-
سیاسی
پربازدیدترینها