واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۴۳ب.ظ)
شيراز بزرگترين مرکز پيوند کبد در دنيا موج - عضو شوراي عالي پيوند گفت: در حوزه پيوند کبد شيراز بزرگترين مرکز پيوند در دنيا طي 2 سال اخير بوده است؛ چرا که در سال گذشته 500 پيوند کبد در شيراز انجام شده و در سال جاري نيز بيش از 600 پيوند پيش بيني شده که صورت گيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد علي ملک حسيني اظهار داشت: در شيراز ساليانه حدود 300 پيوند کليه، 60 پيوند لوزالمعده و ساير پيوندها انجام ميشود و از اين رو بخش پيوند شيراز در دنيا شناخته شده ست.
رئيس بخش پيوند اعضاي دانشگاه علوم پزشکي شيراز گفت: خوشبختانه تربيت نيرو در شيراز به خوبي انجام شده و از کشورهاي مختلفي مانند سودان، تاجيکستان، لبنان، عراق و سوريه و ساير کشورهاي خاورميانه دانشجوياني براي آموزش و تقويت بنيه علمي خود به شيراز ميآيند.
پدر پيوند کبد ايران گفت: شبکه ايراني فراهم آوري و پيوند عضو (IrNOPT) بر اساس تجربه بيش از 30 ساله پيوند در ايران طراحي شده و در شوراي عالي پيوند نيز بحث و بررسي توسط کارشناسان و متخصصان برتر کشور انجام ميشود و اميدوارم سازماني مستقل جهت امور مربوط به پيوند اعضا تحت نظارت وزارت بهداشت و با کمک نيروهاي مردمي و غير دولتي ايجاد شود.
بيمارستان پيوند شيراز تا پايان سال جاري به بهره برداري ميرسد
رئيس دوره اي انجمن پيوند اعضاي خاورميانه افزود: هزينههاي ساخت بيمارستان 500 تختخوابي پيوند شيراز را خيرين تأمين کردهاند و تا پايان سال جاري به بهره برداري خواهد رسيد و اميد ميرود تأمين تجهيزات آن نيز به سرعت و تا پايان سال جاري انجام شود.
وي ادامه داد: اين بيمارستان به يکي از بيمارستانهاي آموزشي مدرن تبديل خواهد شد تا بتوان در آن مرکز، تحقيق و پژوهش و پيشگيري را ارائه دهيم.
رئيس بخش پيوند اعضاي دانشگاه علوم پزشکي شيراز گفت: نيروي انساني مورد نياز بيمارستان پيوند را بايد با درآمدهاي خود بيمارستان به دليل خيريه بودن تأمين کنيم.
درمان رايگان افراد نيازمند در بيمارستان پيوند شيراز
ملک حسيني خاطر نشان کرد: فردي که توانايي مالي مناسبي ندارد طبيعي است که هزينه اي از وي دريافت نشود اما افراد با درآمدهاي بالا بايد هزينههاي درمان خود را پرداخت کنند ضمن اينکه پوشش بيمهها بايد مناسب باشد و وظيفه بيمه اين است که يک تخت بيمارستاني در بخش دولتي، خصوصي، خيريه و... ارزيابي کند و نمره تختها را بدهد و بر اساس آن منابعي را اختصاص دهد.
پدر پيوند کبد ايران با اشاره به نياز حدود 4 هزار نفري به نيروي انساني در بيمارستان پيوند و مرکز سرطان جنوب کشور در شيراز گفت: حقوق اين پرسنل از محل در آمدهاي درمان بيماران، پرداختي بيمهها و همچنين پشتوانه خيرين تأمين خواهد شد و در حال حاضر بهترين بيمارستانها در دنيا مربوط به بخش غير دولتي و خيريه است اما بايد توجه داشت که حمايت از مراجهان نيازمند نيز بايد کارشناسي شود و با انجام مددکاري مشخص کرد که به چه کسي چه مقدار بايد کمک کرد.
ملک حسيني افزود: بيمارستان پيوند شيراز يکي از مدرنترين بيمارستانهاي منطقه است و همچنين ساخت مرکز سرطان جنوب کشور با 700 تختخواب را آغاز کردهايم و با توجه به تجربيات ساخت بيمارستان پيوند، روند ساخت مرکز سرطان با سرعت بيشتري دنبال خواهد شد.
پيوند از افراد زنده غير فاميل بزرگترين مشکل پيوند عضو است
وي مهمترين مشکل پيوند اعضا را پيوند از زنده غيرفاميل دانست و گفت: بايد از ظرفيت اهداي عضو از مرگ مغزي استفاده بهتري صورت گيرد.
ملک حسيني گفت: متاسفانه در برخي موارد مشاهده ميشود که زناني که چندين فرزند دارند به دليل شرايط سخت اقتصادي مبادرت به فروش کليه ميکنند که بايد در مورد بازار کليه بازنگري شود؛ چرا که فروش کليه اقدامي خداپسندانه نيست بنابراين بايد به اهداي عضو از مرگ مغزي توجه ويژه اي شود.
وي افزود: بيش از 95 درصد خانوادههايي که عزيزانشان مرگ مغزي شدهاند به اهداي عضو آنها رضايت دارند و با وجود چنين افراد نوع دوستي بايد پيوند از زنده غريبه را محدود کرد ضمن اين که در شيراز حدود 90 تا 95 درصد پيوندها از افراد مرگ مغزي و تنها 5 درصد از افراد فاميل است و از 8 سال پيش تا کنون پيوند از افراد زنده غريبه در بخش پيوند شيراز ممنوع شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]