تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817259050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت نمونه آزمایشگاهی کانال هدایت عصبی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
عصبی ساخت نمونه آزمایشگاهی کانال هدایت عصبی

موفقیت پژوهشگران ایرانی؛
ساخت نمونه آزمایشگاهی کانال هدایت عصبی
پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف با استفاده از فناوری نانو موفق به ساخت یک نمونه آزمایشگاهی از کانال هدایت عصبی شدند که درصورت دستیابی به نتایج مطلوب ازاین کانال درترمیم ضایعات عصبی بهره خواهند برد.




به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایرنا، دکتر احمد رمضانی سعادت آبادی پژوهشگر این طرح گفت:دستگاه عصبی به دو بخش دستگاه محیطی و مرکزی تقسیم بندی می شود، سلول اصلی تشکیل دهنده دستگاه عصبی، نرون یا سلول عصبی است.
وی بیان کرد:نرون قادر به تکثیر سلولی نیست، ولی قابلیتی به نام ترمیم یا بازسازی دارد که این بازسازی در دستگاه عصب محیطی بسیار مشهودتر است، ضایعات دستگاه عصب محیطی سالانه افراد زیادی را درگیر خود می کند و روش های مختلفی جهت ترمیم این ضایعات وجود دارند.
رمضانی سعادت آبادی در خصوص روش های درمان ضایعات دستگاه عصب محیطی افزود:روش های اتصال دو سر عصب، اتوگرافت، الوگرافت و مهندسی بافت عصب، اصلی ترین روش های ترمیم ضایعات عصبی است، در روش مهندسی بافت عصب، یک کانال هدایت عصبی به طورمصنوعی در آزمایشگاه ساخته می شود و از آن جهت پل زنی مابین دو سر شکاف عصبی استفاده می شود.
وی بیان کرد: در این روش دیگرنیاز به جراحی اضافه بیمار جهت تهیه عصب برای پل زنی نیست، همچنین با بهینه سازی روش ساخت کانال هدایت عصبی می توان فرایند ترمیم شکاف عصبی را بهبود بخشید.
وی افزود: در این طرح، هدف طراحی نوعی کانال هدایت عصبی با مشخصات بهینه بود تا با استفاده از آن، فرآیند ترمیم شکاف در دستگاه عصب محیطی، به طور موفقیت آمیز انجام شود، بهینه سازی انجام شده در این زمینه بیشتر در خصوص انتخاب ترکیب مناسب جهت ساخت کانال عصبی بود.
رمضانی سعادت آبادی یادآورشد: برای ساخت این کانال هدایت عصبی ابتدا نانوکامپوزیت رسانای پلی آنیلین/گرافن (PAG) سنتز شده و از آن برای ساخت داربست های رسانای نهایی (کیتوسان/ژلاتین/PAG) استفاده شده است.
به گفته این پژوهشگر ترکیب پلیمر کیتوسان/ژلاتین به دلیل خواص مناسب این دو پلیمر، شامل زیست تخریب پذیری و زیست سازگاری مناسب، در دسترس بودن، ارزان بودن، خواص مکانیکی مناسب و ... منجر به ساخت کانال هدایت عصبی با قیمت مناسب خواهد شد، همچنین به دلیل حضور این پلیمرها بعد از اتمام فرآیند ترمیم درون بدن، کانال تخریب شده و جذب بدن می شود البته این آزمایش ها در محیط آزمایشگاهی صورت گرفته است.
در روند این پژوهش، با انجام آزمایش های مختلف خصوصیات مهندسی زیستی کانال هدایت عصبی نظیر خواص مکانیکی، هدایت پذیری، تخلخل، ساختار و مورفولوژی، عدم سمیت و سازگاری با بدن و .. مورد بررسی قرار گرفته و مناسب بودن آن برای ترمیم ضایعه عصب محیطی تأیید شده است، همچنین تأثیر مثبت اعمال تحریک الکتریکی نیز با انجام آزمایشات مناسب تأیید شده است.
این گزارش می افزاید ، در ادامه کار با انجام آزمایش های تکمیلی درفاز حیوانی و انسانی و کسب نتایج موفق، با استفاده از کانال ساخته شده در این طرح می توان بین دو سر شکاف ضایعه عصب محیطی را پل زنی کرد و فرآیند ترمیم را بهبود بخشید.   2013



۱۴/۰۵/۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن