واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون عمرانی اسبق شهرداری اصفهان مطرح کرد
قطار توسعه عمرانی اصفهان با انتخاب جمالینژاد سرعت میگیرد / تفکر برنامهای راهی برای پیشرفت پروژههای عمرانی
معاون عمرانی اسبق شهرداری اصفهان با بیان اینکه انتخاب جمالینژاد به عنوان شهردار اصفهان قطار توسعه عمرانی شهر را سرعت میدهد، گفت: تفکر برنامهای یک راه موفق برای پیشرفت سریع پروژههای عمرانی است.
![خبرگزاری فارس: قطار توسعه عمرانی اصفهان با انتخاب جمالینژاد سرعت میگیرد / تفکر برنامهای راهی برای پیشرفت پروژههای عمرانی خبرگزاری فارس: قطار توسعه عمرانی اصفهان با انتخاب جمالینژاد سرعت میگیرد / تفکر برنامهای راهی برای پیشرفت پروژههای عمرانی](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1394/05/14/13940514000336_PhotoA.jpg)
علی عموشاهی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه هر اقدام عمرانی که در شهرداری انجام میشود باید طی یک دوره پنج ساله در سیستم شهرداری تعریف شود، اظهار کرد: حدود 20 سال پیش کلانشهر اصفهان نیاز به برنامه بلند مدت، سیاستگذاری و طرح داشت و این در حالی است که هنوز شورای شهر در آن زمان تشکیل نشده بود. وی افزود: سال 77 بود که مدیریت شهری به این نتیجه رسید که شورای مشورتی 30 نفره متشکل از افراد عمرانی و فرهنگی تشکیل دهد. معاون عمرانی اسبق شهرداری اصفهان تصریح کرد: پس از روی کار آمدن شورای شهر یک برنامه بلند مدت اصفهان 1414 و 35 ساله تدوین شد که خطوط و استراتژی شهر اصفهان در تمامی زمینهها در آن ترسیم، تسهیل و به شورای اسلامی شهر ارائه شد. وی ادامه داد: پس از بازنگری و تدوین این برنامه به عنوان یک سند شهری مطرح و برای یک دوره پنج ساله برنامهریزی شد که برنامه بلند مدت اصفهان 1414، سپس برنامه میان مدت پنج ساله اول و پنج ساله دوم که بر اساس برنامه بلند مدت تدوین و پنج ساله سوم و چهارم که باید بر اساس برنامههای راهبردی نوشته میشد. عمو شاهی اضافه کرد: 75 تا 80 درصد بودجه طرحهای عمرانی بر اساس برنامه پنج ساله نوشته شده بود و به واقع میتوان گفت از سال 75 تا 82 اوج شکوفایی طرحهای عمرانی شهرداری در اصفهان بود. وی گفت: یکی از پروژههای حیاتی آن زمان روان کردن ترافیک شهر اصفهان بود که برای آن سه رینگ تعریف شد، رینگ نخست رینگ مرکزی، رینگ دوم رینگ میانی از میدان 25 آبان به سمت خیابان وحید، دانشگاه اصفهان، سعادتآباد، سجاد و رینگ سوم ترافیکی زیرگذر و روگذرهای خیام، شهید صیاد شیرازی، چمران، آقابابایی و سهرودی و ساخت پلها و تقاطع غیر همسطح بود. معاون عمرانی اسبق شهرداری اصفهان با بیان اینکه 80 درصد کار عمرانی در ادامه پل وحید، خیابان ارتش تا پل اقاربپرست انجام شد، گفت: البته رینگ چهارم هم آن زمان طراحی اولیه شد اما به مرحله اجرایی نرسید. وی گفت: تفکر برنامهای اگر باشد هر کاری به هدف میرسد و این در حالی است که وقتی تفکر برنامهای در کار نباشد سلیقهها در قالب برنامه اعمال میشود. عموشاهی یکی از دلایل موفقیت پروژههای شهرداری در گذشته را تعامل و همراهی سایر دستگاههای اجرایی با شهرداری عنوان کرد. وی افزود: هر شهری که بیش از 50 هزار نفر جمعیت داشته باشد طرح جامع برای آن طراحی و طرح تفصیلی برای آن ایجاد و مطالعات ترافیکی تشریح میشود که هر 25 سال نیز امکان یک بار بازنگری به طرحها امکانپذیر است. معاون عمرانی اسبق شهرداری اصفهان با تاکید به اینکه شهر یک موجود زنده و پویا است، صریح کرد: این موجود زنده را باید طوری هدایت کرد که سالم و تغییرات اساسی داشته باشد. وی با بیان اینکه رینگ چهارم ترافیکی شهر اصفهان در سال 92 طراحی شد، اظهار کرد: امروز شهر اصفهان به تنفس سالم احتیاج دارد اما 15 سال است که رینگ چهارم طراحی و بازنگری اما اجرایی نشده است که این امر نیاز به عزم شجاعانه دارد. عموشاهی در پایان تیم جدید عمرانی شهرداری اصفهان را بسیار خوب ارزیابی و تصریح کرد: قطار توسعه عمرانی با این تیم جدید شهرداری سرعت میگیرد. انتهای پیام/63012/صا40
94/05/14 - 11:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]