واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ (۹:۴۴ق.ظ)
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي: درک درستي از فرهنگ کارآفريني در کشور وجود ندارد موج - معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي معتقد است: با توجه به شرايط بانکي و توليدي کشور کارآفرين شدن در کشور سخت و دشوار است و درک درستي از فرهنگ کار و کارآفريني در کشور وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل اتاق تعاون ايران، کوروش پرند، معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، اظهار کرد: يکي از مشکلات ما در حوزه اشتغال و رفع بيکاري، فرهنگ کار و مهارتآموزي است که همگان حتي افراد دولتي آن را به درستي درک نکردهاند.
وي با بيان اين که بيکاري فارغالتحصيلان تنها مختص ايران نيست، گفت: تمام کشورها با اين پديده مواجه هستند، ولي؛ شدت آن در ايران بيشتر است.
به گفته پرند، امروز غالب جوانان به دنبال پشت ميزنشيني هستند و به دليل سياستهاي تدوين شده، فرهنگ کار و تلقي ارزش کار همچنان دچار مشکل است.
وي تصريح کرد: يکي از مسائلي که در زمينه فارغالتحصيلان بيکار با آن رو به رو هستيم به فرهنگ کار و مهارتآموزي مربوط ميشود و بر اين اساس امسال برنامههاي خوبي در سازمان آموزش فني و حرفهاي طراحي و تلاش شده تا در دو سال اخير با کارآفرينان ارتباط خوبي برقرار شود به نحوي که اين عده کارآْفرين شده و با توسعه کسبوکار اشتغالزايي کنند.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اشاره به ايجاد شبکه نخبگان مهارتي افزود: در حال حاضر به شبکه نخبگان علمي توجه و دسترسي داريم، اما؛ به نخبگان مهارتي کمتوجه هستيم، در حالي که يک نفر که در رشته رباتيک يا جوشکاري نخبه مهارتي است ميتواند بسيار مفيد و مؤثر باشد، شبکهاي به نام شبکه نخبگان و استعدادهاي برتر مهارتي را تشکيل داديم تا به نخبگان مهارتي نگاه ويژهاي شود.
وي در عين حال نقش مؤثر سازمان آموزش فني و حرفهاي در هدايت فارغالتحصيلان دانشگاهي به بازار کار را مورد تأکيد قرارداد و اظهار کرد: به منظور ايجاد اشتغال فارغالتحصيلان بيکار آموزش متناسب با نياز بازار مورد توجه سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور قرار گرفته و بر اين اساس طرح توانمندسازي فارغالتحصيلان دانشگاهي در دستور کار قرار گرفته است.
پرند همچنين از اعزام تيم ملي مهارت آموزان کشورمان به چهل و سومين مسابقات جهاني مهارت 2015 برزيل در 17 مرداد ماه خبر داد و گفت: 17 نفر از تيم اعزامي مهارت کشورمان براي شرکت در چهل و سومين مسابقات جهاني مهارت اعزام خواهند شد که در 11 رشته فردي و سه رشته تيمي شامل 16 نفر مرد و 1 نفر زن به رقابت خواهند پرداخت.
به گفته معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي ارتقاء جايگاه ايران در مسابقات جهاني مهارت، ارتقاي سطح کمي و کيفي فرايند آموزشي و تعميم تجربيات و استاندارهاي جهاني به بخشهاي پژوهشي و آموزشي از جمله اهداف حضور کشورمان در مسابقات جهاني مهارت است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]