واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ مرداد ۱۳۹۴ (۲۲:۶ب.ظ)
معاون بنياد مسکن در خرمآباد: کار کردن در حوزه گردشگري روستايي همکاري بينبخشي دستگاهها را ميطلبد موج - معاون عمراني روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي گفت: کار کردن در حوزه گردشگري روستايي همکاري بينبخشي دستگاهها را ميطلبد .
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا شاملو عصر امروز در مراسم افتتاح طرح هادي بيشه، اظهار داشت: بنياد مسکن در طي سالها پس از انقلاب، اين توفيق را داشته که بهعنوان يکي از نخستين نهادهاي سازندگي کشور، فعاليتهاي خود را در مناطق روستايي متمرکز کند.
وي افزود: بنياد مسکن بهواسطه اجراي طرح هادي، اجراي طرح روستاهاي هدف گردشگري، سنددار کردن املاک روستايي، مقاومسازي و نوسازي مسکن روستايي درصدد خدمتگزاري به قشر روستايي است.
معاون عمراني روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي با بيان اينکه اثرگذارترين قشر جامعه روستائيان هستند، عنوان کرد: روستائيان يک جامعه مولد و در عين حال کمتوقع هستند بنابراين خدا را شاکريم که خدمات خوبي نيز در روستاها انجام شده و البته راهي طولاني در پيش داريم که بتوانيم فاصله محروميت روستا و شهر را کمتر کنيم.
وي با اشاره به اينکه يکي از پايههاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي، توجه به جامعه روستايي است، تصريح کرد: يکي از الزامات خودکفايي و استقلال کشور حفظ توليدات کشاورزي و امنيت غذايي است که اين مهم در روستاها رخ ميدهد.
شاملو با بيان اينکه در راستاي حمايت از روستائيان، کارگروههاي توسعه و عمران روستايي در استانها برگزار شده است، بيان کرد: يکي از مصوباتي که دولت براي مسکن روستايي داشته، لزوم نوسازي و مقاومسازي سالانه 200 هزار واحد روستايي است و اميد است که در برنامه ششم توسعه گامهاي مهمتري براي توسعه و عمران روستاها برداشته شود.
وي با بيان اينکه کار کردن در حوزه گردشگري روستايي همکاري بينبخشي دستگاهها را ميطلبد، گفت: در ابتداي برنامه پنجم توسعه، تفاهمنامهاي بين پنج سازمان و وزارتخانه براي بهسازي 150 روستاي هدف گردشگري در سطح کشور امضا شد که با حمايتهاي استانداري لرستان، بهسازي روستاي بيشه با سرعت بيشتري نسبت به ساير روستاها در حال انجام است.
معاون عمراني روستايي بنياد مسکن انقلاب اسلامي افزود: حضور گردشگر در مناطق روستايي ميتواند يک فرصت و يا يک تهديد باشد، اگر با برنامهريزي نيازهاي گردشگران برطرف نشود، گرفتاريهايي براي ساکنان و مراجعهکنندگان ايجاد ميشود از اين رو پس بايد امکانات موردنياز گردشگران از قبيل پارکينگ، بازارچه فروش محصولات روستايي، شبکه دسترسي مناسب و ساير زيرساختهاي لازم فراهم شود.
وي با اشاره به اينکه راهاندازي هتل در روستاهاي هدف گردشگري ممکن است توجيه اقتصادي نداشته باشد، گفت: بنا داريم که اماکني تحتعنوان مسافرکاشانه احداث کنيم که در اين راستا تسهيلاتي تا سقف 15 ميليون تومان به روستائيان براي ساخت مسافرکاشانه اعطا ميشود و روستانشينان ميتوانند اين اماکن را به گردشگران اجاره دهند و بدينوسيله کسب درآمد کنند.
شاملو بيان کرد: بايد تک تک اهالي روستا آموزش ببينند تا نحوه رفتار آنها با گردشگران بهنحوي باشد که سبب جذب توريست در روستاي هدف گردشگري بيشه بشود، علاوه بر شيوه برخورد، امنيت روستا و بهداشت محيط، تغذيه و خدماتي که ارائه ميشود نيز نقش مهمي در جذب گردشگر دارد.
وي با اشاره به اينکه تبليغات يکي ديگر از ارکان جذب توريست درمنطقه بيشه است، اظهار داشت: بايد در اين راستا، تبليغات وسيعي در سطح استان و کشور انجام بگيرد کما اينکه اين منطقه، قابليت لازم را دارد که بهعنوان يک محور گردشگري معرفي شود و از اين طريق ظرفيت خوبي را براي شهرستان و استان ايجاد کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]