تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غِنا از خود نفاق بر جای می گذارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827785227




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوامل ایجاد پوسیدگی دندان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عوامل ایجاد پوسیدگی دندان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در زمینه انواع پوسیدگی و علائم ظهور این بیماری گفت: اگر پوسیدگی در سطوح صاف دندان باشد و درد آن با دست کشیدن روی دندان یا مسواک کردن احساس می شود که به علت از بین رفتن مینای دندان است.
آفتاب : یک متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی عوامل ایجاد کننده و عادت های اشتباه در ایجاد پوسیدگی دندان را تشریح کرد.

دکتر ارمغان علیخانی یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پوسیدگی دندان یک بیماری چند عاملی است که یکی از عوامل آن باکتری های موجود در دهان می باشد.

وی با اشاره به اینکه مواد غذایی یکی از مهمترین عوامل موثر در ایجاد این بیماری است افزود: تماس طولانی مدت دندان ها با مواد غذایی و دفعات زیاد و پشت سرهم مصرف به ویژه مواد قندی و چسبنده می تواند ریسک پوسیدگی دندان را افزایش دهد چون PH دهان اسیدی شده و باعث حل شدن مینای دندان می شود.

دکتر علیخانی ادامه داد: اگر شست و شوی دهان و دندان از طریق مسواک به خوبی انجام نشود به مرور زمان و با تکرار این عادت های اشتباه، پوسیدگی دندان ابتدا به صورت یک لکه سفید ظاهر و وسیع تر می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در زمینه انواع پوسیدگی و علائم ظهور این بیماری گفت: اگر پوسیدگی در سطوح صاف دندان باشد و درد آن با دست کشیدن روی دندان یا مسواک کردن احساس می شود که به علت از بین رفتن مینای دندان است.

وی اظهار کرد: پوسیدگی بین دندان ها با رادیوگرافی قابل تشخیص است که احساس درد در صورت مصرف شیرینجات، آب سرد و یا گرم ایجاد می شود.

دکتر علیخانی تصریح کرد: اگر پوسیدگی درمان نشده و به حفره تبدیل شود در صورت نفوذ و گیر مواد غذایی درون حفره بیمار دچار درد می شود که به عنوان یکی از علائم پوسیدگی محسوب می شود.

این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی اضافه کرد: اما لزوما احساس درد جزء علائم پوسیدگی دندان نیست و بستگی به واکنش گیرنده های درد هر فرد دارد.

وی گفت: دندانپزشک متخصص می تواند ریسک پوسیدگی دندان را مشخص کند که بازه زمانی معاینه دندان به صورت بررسی های دوره ای تعیین شود.

دکتر علیخانی در زمینه راههای پیشگیری از پوسیدگی دندان اظهار کرد: با رعایت بهداشت دهان و دندان یعنی دو تا سه بار مسواک کردن دندان در طول شبانه روز و نخ کشیدن بعد از هر وعده غذایی عوامل مغذی باکتری ها از محیط دور می شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: کم کردن دفعات مصرف مواد غذایی و فاصله گذاشتن 30 تا 40 دقیقه ای بین هر دو وعده غذایی به ویژه در زمان مصرف میان وعده ها می توان محیط دهان را به حالت عادی برگرداند.

وی با تاکید بر معاینات مستمر دندان توسط دندانپزشک گفت: پوسیدگی دندان در مراحل اولیه تحت نظارت دندانپزشک قابل درمان است و مینای دندان از طریق فلورایدتراپی ترمیم شده و پوسیدگی برطرف می شود.

دکتر علیخانی به روش فیشور سیلانت (شیار پوش) اشاره کرد و افزود: این روش برای کودکانی که دندانهای دائمی آنها تازه شروع به رویش کرده است استفاده می شود.

این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی تصریح کرد: از آنجا که شیارهای دندان در آغاز رویش بسیار عمیق است، بنابراین عمق شیارها با مواد شیارپوش پوشانده شده و از پوسیدگی جلوگیری می شود.

وی به روش فلوراید تراپی نیز اشاره کرد و ادامه داد: این روش نیز بیشتر در سنین پایین انجام می شود به صورتی که ترکیب شیمیایی مینای دندان تغییر می کند و کریستال های قوی با مقاومت زیاد در مقابل پوسیدگی ایجاد می شود که البته در سنین بالا نیز برای قوی شدن مینای دندان توصیه می شود.

دکتر علیخانی خاطرنشان کرد: پوسیدگی دندان یک بیماری چند عاملی است که در صورت درمان نشدن، منجر به از بین رفتن نسج زیادی از دندان می شود و در نهایت نیاز به درمان های پیچیده ریشه و پروتزی خواهد داشت.



تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن