تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798293030




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چيني ها از يادآوران نرفته بودند که بازگردند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۲۵ب.ظ)
گمانه زني ها راجع به حضور شرکت‌هاي غربي در غرب کارون؛ چيني ها از يادآوران نرفته بودند که بازگردند موج - روز گذشته خبري مبني بر حضور مجدد شرکت‌هاي نفتي بزرگ چين به منظور توليد مشترک روزانه 160 هزار بشکه نفت در دو پروژه نفتي در جنوب غربي کشور، در فضاي رسانه اي منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، شرکت‌هاي نفتي چين که پيش‌تر پروژه‌هاي انرژي خود را در ايران از سال 2010 به دليل نگراني درباره مجازات‌هاي آمريکا به تاخير انداخته يا کند کرده بودند، در آستانه لغو تحريم‌ها قصد دارند در دو پروژه توليد روزانه 160 هزار بشکه‌اي نفت مشارکت کنند.
طبق اعلام منابع مطلع در گروه انرژي ساينوپک چين؛ شرکت‌ مادر ساينوپک و شرکت نفت چين اعلام کردند، اين شرکت ها از اواخر سال گذشته پس از تلنگر طرف‌هاي ايراني در پي ادامه يافتن مذاکرات بر سر لغو نهايي تحريم‌ها، فعاليت خود در قرار‌داد‌هاي موجود را افزايش داده اند.
بر اساس تحليل ها، انتظار مي‌رود گروه ساينوپک در فاز اول، توليد نفت در ميدان يادآوران را با ظرفيت روزانه 85 هزار بشکه شروع کند. اين پروژه بخشي از قرار‌داد دو ميلياردي امضا شده در سال 2007 براي توسعه يک ميدان با ظرفيت 200 هزار بشکه در روز است.

پيشرفت ٩٦ درصدي فاز اول توسعه يادآوران
سرپرست طرح توسعه ميدان نفتي يادآوران در گفت و گو با خبرنگار موج ضمن بيان اين مطلب که چيني ها ايران را ترک نکرده بودند که بخواهند بازگردند، گفت: هنوز در رابطه با همکاري با شرکت هاي اروپايي بعد از لغو تحريم ها چيزي مشخص نيست.
هادي نظرپور در پاسخ به اين سوال که آيا با وجود ورود شرکت هاي غربي به ايران بازهم حاضر به همکاري با چيني ها خواهند بود يا نه، تصريح کرد: هنوز تصميمي در اين باره گرفته نشده اما، آنچه مسلم است اين است که هر تصميمي که بگيريم در راستاي منافع کشور خواهد بود.
وي در ادامه، از پيشرفت ٩٦ درصدي فاز اول توسعه اين ميدان مشترک خبر داد و گفت: با تحقق ١٠٠ درصدي اهداف طرح توليد زودهنگام، هم اکنون روزانه ٥٥ هزار بشکه نفت خام از اين ميدان برداشت مي شود.
اين مقام مسوول با اشاره به مشترک بودن ميدان نفتي يادآوران و عراق گفت:‌ ايران تاکنون ٤٠ ميليون بشکه نفت از اين ميدان مشترک برداشت کرده است.
نظرپور ادامه داد: براساس برنامه‌ريزي صورت گرفته، در فاز اول طرح توسعه ميدان نفتي يادآوران توليد بايد به سقف ٨٥ هزار بشکه در روز برسد، با اين حال براي رسيدن به اين ميزان، توليد زودهنگام نيز در دستور کار قرار گرفت که هم اکنون روزانه ٥٥ هزار بشکه نفت خام توليد مي شود.
به گفته وي در فاز دوم رسيدن به سقف توليد ١٨٠ هزار بشکه و فاز سوم رسيدن به سقف توليد ٣٠٠ هزار بشکه نفت در روز از ميدان نفتي يادآوران برنامه‌ريزي شده است.

اهداف ميدان نفتي يادآوران
بر اساس گزارش شرکت مهندسي و توسعه نفت (متن)، رسيدن به سقف توليد ۸۵ هزار بشکه نفت خام با حفاري ۴۶ حلقه چاه توليدي جديد، ۳ حلقه چاه توصيفي، ۳ حلقه چاه تزريق آب زائد و تعمير ۳ حلقه چاه اکتشافي موجود شامل طراحي و مهندسي، تدارکات و اجرا و توليد زودهنگام ۲۰ هزار بشکه در روز با حفاري ۵ حلقه چاه توليدي جديد و تعمير و تکميل ۳ حلقه چاه اکتشافي موجود و احداث خط لوله انتقال به طول ۴۵ کيلومتر به تاسيسات فرايندي دارخوين در مدت ۲۸ ماه انجام مي شود.
براساس اين گزارش، پيشرفت فيزيکي توليد زودهنگام و فاز اول ميدان نفتي يادآوران تا خردادماه ٩٤ به ٩٦ درصد رسيده و اجراي فاز اول هم از پيشرفت ٩٥ درصدي برخوردار است.
در فاز اول طرح توسعه ميدان نفتي يادآوران مين روبي و مطالعات زيست محيطي به پايان رسيده و مطالعات مخزن هم از پيشرفت ٩٦ درصدي برخودار است. ضمن اين‌که حفاري ميدان هم به پيشرفت ١٠٠ درصدي و تاسيسات سطح الارضي هم از پيشرفت ٩٣ درصدي برخوردار شده است. به اين ترتيب در فاز اول ١٠٠ درصد اهداف توليد زودهنگام محقق شده است.
همچنين ميزان حفاري انجام شده در فاز اول ميدان يادآوران تا انتهاي آوريل ٢٠١٤ (ارديبهشت ٩٣) معادل ٢١٧ هزار و ٩٤٥ متر بوده و کليه فعاليتهاي حفاري و تست چاهها به پايان رسيده است.
١٣ تير ماه ١٣٨٣ بود که وزارت نفت طي اعلامي رسمي خبر کشف ميدان نفتي يادآوران را داده بود. البته، شواهد حکايت از اين موضوع دارد که پس از پيشرفت 96 درصدي پروژه يادآوران در سه ماهه اول سال جاري، در حال حاضر اين پروژه به آرامي پيش مي‌رود و قرار است تا پايان سال، توليد روزانه 85 هزار بشکه نفت در آن شروع شود.

شرکت هاي چيني خواستار همکاري بيشتر با ايران
فابيوس در سفر هفته گذشته خود به تهران، خواستار بهبود روابط ديپلماتيک با ايران و تقويت تجارت شرکت‌هاي فرانسوي در اين کشور شد. از اين رو، به نظر مي رسد در شرايطي که ايران در حال جذب سرمايه‌گذاران جديد براي احياي صنعت نفت خود است شرکت‌هاي چيني نگران به حاشيه‌رانده‌شدن توسط شرکت‌هاي غربي همچون توتال فرانسه و اني ايتاليا هستند که قديمي‌تر بوده و رابطه مستحکمي با تهران دارند.
بر اساس اين گزارش ميدان نفتي يادآوران از مياديني است که رد پاي چيني‌ها در بهره‌برداري به موقع آن ديده مي‌شود.

يادآوران؛ ظرفيتي بيش از تصور
بر اساس اعلام شرکت مهندسي و توسعه نفت، پيش بيني اوليه ظرفيت ميدان يادآوران حدود 17 ميليارد بشکه نفت درجا بود که در برآورد جديد اين رقم به بيش 34 ميليارد بشکه افزايش يافت.
از اين رو، پيش بيني براي اجراي فاز سوم اين ميدان در دستور کار قرار گرفت.
بنا بر گفته مديرعامل شرکت مهندسي و توسعه نفت، با تکميل فاز سوم توسعه اين طرح، در مجموع روزانه 300 هزار بشکه از ميدان نفتي يادآوران توليد نفت خواهيم داشت.
ميدان يادآوران هم اکنون 50 هزار بشکه در روز توليد زودهنگام دارد و حفاري 55 حلقه چاه آن به صد درصد رسيده است. برداشت نفت از ميدان مشترک يادآوران از لايه هاي سروک و فهليان انجام مي شود، در مرحله نخست براي برداشت نفت از لايه فهليان برنامه ريزي شده است.
اين ميدان در 70 کيلومتري جنوب غربي اهواز و شمال خرمشهر و در منطقه مرزي ايران و عراق قرار گرفته است و از ميادين مشترک با کشور عراق محسوب مي شود.
اين ميدان مشترک نفتي ايران با عراق از ترکيب دو ميدان حسينيه و کوشک ايجاد شده است و پس از ساعت‌ها مطالعه و کار کارشناسي، قرارداد توسعه فاز اول اين ميدان نفتي آذرماه سال 1386 بين شرکت مهندسي و توسعه نفت ايران (متن) به عنوان کارفرما و شرکت ساينوپک چين با ارزش حدود 2 ميليارد دلار براي توليد روزانه ‌85 هزار بشکه در فاز اول و همچنين توليد 100 هزار بشکه در فاز د وم به صورت بيع متقابل منعقد شد، اما چيني‌ها در اين پروژه باز هم به وعده خود عمل نکرده و آنطور که بايد پروژه را پيش نبردند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن