تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803258997




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در دوره پساتحریم باید با برنامه‌ریزی، در مسیر تولید بیشتر و صادرات گام‌های بلندتری برداریم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در دوره پساتحریم باید با برنامه‌ریزی، در مسیر تولید بیشتر و صادرات گام‌های بلندتری برداریم
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: جمهوری اسلامی ایران پس از توافق مذاکرات هسته‌ای، وارد فصل جدیدی در روابط بین‌الملل شده است و در این دوره جدید، باید با برنامه‌ریزی، در مسیر تولید بیشتر و صادرات گامهای بلندتری برداریم.
ب
در دوره پساتحریم باید با برنامه‌ریزی، در مسیر تولید بیشتر و صادرات گام‌های بلندتری برداریم
ه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در نشست تخصصی "بررسی موقعیت زنان کارآفرین در شرایط پساتحریم و پساتوافق"  که به مناسبت فرا رسیدن هفته کارآفرین روز شنبه برگزار شد، گفت: جمهوری اسلامی ایران پس از توافق مذاکرات هسته‌ای، وارد فصل جدیدی در روابط بین‌الملل شده است و در این دوره جدید، باید با برنامه‌ریزی، در مسیر تولید بیشتر و صادرات گامهای بلندتری برداریم.


مولاوردی افزود: ما می‌توانیم با تدبیر وضعیت اقتصادی کشور را بهبود بخشیم.


وی با اشاره به افزایش ورود هیات های عالی رتبه سیاسی و اقتصادی به تهران ، اظهارداشت: شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در کشورمان یک شبه بوجود نیامده است و باید با کمک و همبستگی یکدیگر خود را به شرایط مطلوب و آرمانی برسانیم.


معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به وضعیت بیکاری و اشتغال در کشور، وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان و زنان سرپرست خانوار را بسیار نامطلوب توصیف و تصریح کرد: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در دو سال گذشته مشکلات موجود بویژه اشتغال فارغ‌التحصیلان و سرپرست خانوارها را مورد توجه و بررسی ویژه قرار داده است.


مولاوردی به بررسی اشتغال زنان در دهه‌های اخیر پرداخت و گفت: آمارها نشان می‌دهد ما همواره در زمینه اشتغال زنان در حال در جا زدن هستیم. در سال ۵۵ نرخ اشتغال زنان ۱۲.۶۹ درصد بوده است و امسال نیز نرخ اشتغال زنان ۱۲.۶ درصد است.


معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به ارائه آماری در خصوص افزایش افرادی که به تنهایی زندگی می‌کنند و همچنین زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: ۸۲ درصد زنان سرپرست خانوار بی‌سواد و بیکار هستند.


مولاوردی به سیاست در پیش گرفته شده در حوزه زنان در کشور در سال‌های اخیر مبنی بر افزایش توان دانش، مهارت و تخصص زنان اشاره و خاطرنشان کرد: در این سیاست قرار بود دختران برای کسب مهارت و تخصص به دانشگاه‌ها بروند و در فعالیت های اقتصادی در کشور سهیم باشند که راهبرد اول به درستی انجام شد و دختران و زنان ایرانی توانستند به مراتب بالای علمی و دانشگاهی دست پیدا کنند.


معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، موانع موجود برای مشارکت زنان در امر اشتغال را چند لایه و دارای پیچیدگی‌های اجتماعی و اقتصادی دانست و اظهار داشت: با وجود مهارت و تخصص‌های لازم در زنان کشور هنوز تلاش مطلوب، تمایل و پذیرش لازم از طرف سیاستگذاران در بکارگیری و مشارکت زنان و دختران در اقتصاد کشور بوجود نیامده است.


مولاوردی با بیان اینکه در دهه‌های اخیر نرخ بیکاری در جامعه همواره در حال افزایش بوده است و همین امر نیز مانعی برای بیکاری و اشتغال زنان شده است، گفت: در همه کشورهای دنیا در مواقعی که نرخ بیکاری بالا می‌رود، زنان آخرین کسانی هستند که به کار گمارده می‌شوند و اولین کسانی هستند که از کار بیکار می‌شوند. بنابراین برای اشتغال زنان در کشور باید همه دستگاه‌ها برای از بین بردن بیکاری در کشور فعال شوند. 


معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده خواستار بکارگیری هر چه بیشتر زنان در سازمان‌ها، مناصب و مشاغل دولتی و رسمی شد و اظهار امیدواری کرد همگان برای افزایش سهم زنان در مشارکت‌های اقتصادی و برون‌رفت از سیاست‌هایی که مانع از اشتغال زنان می‌شود، بکوشند.


مولاوردی با بیان اینکه باید از نتایج چنین جلسات و نشست‌های تخصصی استفاده کرد، گفت: دولت تمام توان تلاش خود را برای رسیدن به رونق اقتصادی بکار خواهد گرفت و در کنار آن باید همه کارآفرینان، انجمن‌ها و سازمان‌ها نیز تمام توان و تلاش خود را برای از بین بردن قوانین مزاحم در کسب و کار و ارایه راه‌حل برای رفع موانع موجود بکار ببندند.


معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: زنان در سیستم دولتی و مشارکت‌های اقتصادی باید سهم متناسبی داشته باشد تا در برآورد شاخص توسعه انسانی در جهان و همچنین در شکاف جنسیتی به جایگاه مناسب و مطلوبی دست پیدا کنیم.


فیروزه صابر مؤسس و مدیر عامل بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان نیز با بیان اینکه ۶۰ درصد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها زنان هستند، گفت: این سرمایه ملی که هزینه گزافی صرف تحصیل آن شده است، بهینه استفاده نمی‌شود و به عنوان نیروی مولد محسوب نمی‌شود.


مؤسس و مدیر عامل بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان اظهار داشت: زنان و دخترانی که هزینه‌های گزاف ملی صرف تحصیل و مهارت‌آموزی آنها می‌شود، باید به تأثیرگذاری در اقتصاد ملی بیندیشند و وارد این عرصه شوند.


دبیر کارگروه اشتغال و کارآفرینی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه دو مقوله «فساد نهادینه شده در فضای اقتصادی – اجتماعی» و «انحصارهای موجود به ویژه در شرکت‌های شبه دولتی» باعث آسیب‌های بیشتر در شرایط پس از تحریم می شود، گفت: ارتباطات و معاملات خارجی چنانچه در گردونه شرکت‌های صرفاً دولتی و شبه دولتی قرار بگیرد، مجالی برای بخش خصوصی مستقل آن هم برای شرکت‌های کوچک و متوسط نخواهد گذاشت. این شرایط به مراتب برای جامعه زنان بیش از پیش خواهد شد.


صابر اضافه کرد: تدبیر برای حفظ و توسعه کسب و کارهای زنان اولویت خواهد داشت. نقش تشکل‌های حرفه‌ای و نهادهای مدنی حوزه اشتغال و کارآفرینی در مسیر طرح مطالبات و تلاش جهت تحقق و قانونمندکردن آن ضروری است. در چنین شرایطی پرورش ایده‌های خلاق و آماده برای ورود به عرصه کسب و کار و کارآفرینی حائز اهمیت است.


وی با اشاره به اینکه قرار است با کمک دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و سازمان‌های مردم نهاد غیردولتی تخصصی و همکاری دو معاونت زنان و خانواده و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طرحی برای کارآفرینی ارایه شود، گفت: کارگروه اشتغال و کارآفرینی معاونت امور زنان پس از بررسی موقعیت بازار کار و اشتغال زنان حدود ۱۲ پروژه را در سطوح زیرساختی و جاری شناسایی کرد.


دبیر کارگروه اشتغال و کارآفرینی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از جمله پروژه‌های سطوح زیرساختی و جاری را «بررسی عملکرد و بازنگری سند راهبردی کار شایسته با هدف ارزیابی عملکرد و بازنگری در سند»، «بازنگری و بهبود قوانین استخدام و تدوین لوایح متناسب با آن»، «تهیه و تدوین لایحه معافیت بیمه و مالیات برای نو کارآفرینان»، «تدوین مدل توسعه کسب و کار و آماده سازی برای ورود به بازار کار برای دختران و زنان فارغ التحصیل»، «طرح ایجاد و توسعه دفتر مشاوره شغلی در چند دانشگاه مشخص به صورت پایلوت و تعمیم آن به سایر دانشگاه‌ها»، «تدوین طرح ملی پرورش مدیر»، «طرح اتاق کارآفرینی مدارس»، «مدل توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برای رسیدن به بازار» ذکر کرد.


حسن طایی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در سخنان خود خواستار ایفای نقش کارآفرینان به عنوان پشتیبانی کننده در ساماندهی کسب و کار خرد و کوچک و شبکه‌ای کردن و ارتقاء و توسعه این نوع کسب و کار در امر تولید شد.


وی با اشاره به آمار شاغلان کشور گفت:‌ اکنون ۲۲ میلیون شاغل در کشور وجود دارد که تعداد آن‌ها تا سال ۱۴۰۰ باید به ۳۵ میلیون نفر برسد. برای دستیابی به این هدف نیازمند نرخ رشد ۸ درصدی هستیم و دستیابی به این هدف کار سختی است؛ البته زنان می‌توانند در کاهش این اختلاف نقش مهمی را ایفا کنند، در این جهت نیازمند جرات و جسارت آنان برای ورود به کار هستیم.


جلودارزاده مشاور وزیرصنعت،معدن و تجارت نیز در سخنان خود سه مشکل «نداشتن سرمایه»، «نداشتن قدرت در ارتباط و تأثیرگذاری قدرت» و «عدم حضور در حاکمیت» زنان را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید برای حضور گسترده زنان در جامعه برنامه‌ریزی مدونی داشته باشیم.


کارآفرینان، فعالان تشکل‌های زنان و اعضای انجمن زنان کارآفرین نیز در این همایش به بررسی فرصت‌ها، چالش‌ها و دغدغه‌های موجود در حوزه زنان کارآفرین در شرایط پساتحریم و پساتوافق از جمله «بکارگیری بیشتر اشتغال زنان توسط مسئولین در مشاغل تخصصی»، «شناسایی نیروهای متخصص زنان»، «رفع دغدغه‌های نیروی انسانی در امر امنیت شغلی»، «تسهیل در ارتباط‌گیری با هیأت‌های تجاری زنان خارج از کشور»، «صیانت از صنایع دستی»، «توجه به هنرهای اصیل ایرانی»، «توجه ویژه به محیط زیست بویژه بازیافت و ارتقاء ماشین‌آلات مربوط به محیط‌ زیست»، «اعطای تسهیلات به کارآفرینان»، «ایجاد بسته تشویقی برای حضور زنان در حوزه کارآفرینی»، «جلب حمایت بنگاه‌ها در کارآفرینی زنان»، «مشارکت بیشتر زنان در فعالیت‌های اجتماعی» و «از بین بردن موانع فرهنگی برای زنان فارغ‌التحصیل» پرداختند.


«برنامه‌ریزی آموزش زنان روستایی»، «اولویت‌بندی دانش بومی»، «بیمه زنان کشاورز و خانه‌دار»، «اصلاح قوانین کسب و کار در جهت حمایت از بخش خصوصی»، «حل موانع در کسب مجوزهای مربوط به کارآفرینی زنان»، «فرهنگ‌سازی در آموزش کارآفرینی»، «جذب توریسم فرهنگی" از دیگر دغدغه‌ها و فرصت‌ها و چالش‌های موجود کارآفرینان در این نشست تخصصی بود.


انتهای پیام/






۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن