محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845911425
غش و ریسه برای اهانت فرانسوی
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
غش و ریسه برای اهانت فرانسوی در حالی که وزیر خارجه فرانسه یعنی کشوری که بیشترین عربدهها را در مذاکرات هستهای علیه ایران زد؛ به عنوان اولین عضو 5+1 وارد خاک ایران شده است.
به گزارش فرهنگ نیوز ، روزنامههای مختلف از زوایای گوناگون به سفر وزیر خارجه فرانسه پرداختند.
روزنامه آرمان در تیتر اول خود نوشت: «سفر پرو پیمان فابیوس به تهران» اما در محتوای خبر خود دعوت از روحانی برای سفر به فرانسه و دیدار نمادین فابیوس با وزرای اقتصادی و رئیس سازمان محیط زیست را دستاورد این سفر برشمرد. روزنامه شرق اما در تیتر اول خود از قول دبیر انجمن خودروسازان (که از طرفداران همیشگی گرانتر شدن قیمت خودروها بوده) نوشت: «پژو را نبش قبر نکنیم»! شرق همچنین دعوت اولاند از روحانی برای سفر به پاریس را تیتر کرده است.
آفتاب یزد در تیتر اول خود به این جمله فابیوس بسنده کرد که «با فرمول روحانی مذاکره کردیم- دعوت از رئیسجمهور برای سفر به فرانسه». روزنامه ایران هم ازتمام دستاوردهای سفر فابیوس این تیتر را برگزیده که «کارت دعوت الیزه برای روحانی»، اعتماد هم تیتر زده «آشتی فرانسوی».
اما روزنامه وطن امروز در تیتر اول خود نوشت: «فرش قرمز برای موسیو ایدز». این روزنامه مینویسد: در حالی که وزیر خارجه فرانسه یعنی کشوری که بیشترین عربدهها را در مذاکرات هستهای علیه ایران زد؛ به عنوان اولین عضو 5+1 وارد خاک ایران شده، رئیسجمهور این کشور در اظهاراتی توهینآمیز گفته است نحوه استقبال از فابیوس را به صورت ویژه زیر نظر دارد و شیوه استقبال از لوران فابیوس در تهران سنجش و ارزیابی از رفتار ایران خواهد بود! انتقادات علیه فابیوس انتقاد از فرانسه است و وی فرستاده رئیسجمهور فرانسه به ایران محسوب میشود. اولاند افزود: از رئیسجمهور روحانی انتظار داریم نشان دهد اکنون ایران میتواند حل و فصل بحرانهای جدی منطقه بهویژه سوریه را تسهیل کند. رئيسجمهور فرانسه ادامه داد: ایران باید کشوری باشد که راه حل برای مسائل منطقه همچون لبنان، سوریه، یمن و بحرین ارائه کند. این اظهارات طلبکارانه اولاند در واقع به معنای این است که از نگاه او نزدیکی به ایران دارای پیششرطهایی است که مهمترین آنها در حوزه سیاسی درباره تحولات منطقه است!
این روزنامه همچنین بدعهدی گسترده شرکتهای نفتی و خودروساز فرانسوی در معاملات گذشته با ایران را هشدارآمیز توصیف کرده است.
روزنامه جوان نیز این عبارت را تیتر اول خود کرد: اتهامزنی مهمانان فرنگی با «جهان امنتر پس از توافق»!
جوان مینویسد: «امروز یک روز تاریخی است و برای ما افتخار بزرگی میباشد تا اعلام کنیم که در مورد راه حل هستهای ایران به توافق رسیدهایم تا جهان را امنتر سازیم! این جملهای است که فدریکا موگرینی، نماینده بلندپایه اتحادیه اروپا برای امور خارجه و سیاست و امنیت در وین اعلام کرد. این سخنان موگرینی در این اجلاس تقریبا پایانی بر مهمترین مذاکرات ایران و کشورهای 5+1 بود که تمام اتفاقات بعدی را رقم زد. در این میان نکتهای که خانم موگرینی در پایان سخنان خود به آن اشاره کرد، کلیدواژهای بود که بارها و بارها از سوی مقامات غربی تکرار شد. ایمنتر کردن جهان واژهای بود که باید به صورت مداوم تکرار شود. لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه نیز در یادداشت خود در روزنامه ایران به این نکته اشاره کرد که «ما میخواهیم برای یک جهان امنتر اقدام کنیم و بایسته است ایران همه سهم خود را در این جهان داشته باشد. این پیامی است که به تهران میبرم.» تکرار مکرر این نکته که توافق وین سبب امنتر شدن جهان یا منطقه شد به طور حتم سوالی را در ذهن هر ناظر آگاهی برمیانگیزد، آیا پیش از این فعالیتهای صلحآمیز هستهای ایران تهدیدی برای امنیت جهانی بوده است که حالا با توافق وین خنثی شده باشد؟ آیا قرار است ایران پیش از این به عنوان یک چاقوکش در عرصه بینالمللی معرفی شود تا توافق وین قفلی بر دستان این بازیگر نامطلوب باشد و شاید هم ایرانیان قرار است به 12 سال گذشته که در مقابل غرب ایستادهاند با شرمندگی نگاه کنند. چنین نگاهی را بدون تردید میتوان نگاهی خصمانه و بدویگونه به ایرانیان دانست که این بار نه در مجامع بینالمللی بلکه به صورت آشکار و روشن در سفرهای رسمی به ایران و از سوی مقامات رسمی غرب بیان میشود، سخنانی که تنها میتواند بوی توهین از آن به مشام برسد. نکته جالب اینجاست که وزارت امور خارجه در مقابل این مسئله سکوت پیشه کرده است و هیچ موضعی در ضدیت با این سخنان چه از سوی وزیر خارجه و چه سایر مقامات به گوش نمیرسد.
جوان همچنین در بررسی تحلیلی خود به طرح پرسشهایی نظیر «اصلیترین خطر برای ایجاد جنگ اتمی در خاورمیانه کیست؟» و «خاورمیانه را چه کسانی جهنم کردهاند؟» پرداخت و با بیان این که آمریکا و عرب و اسرائيل عاملان ناامنی در منطقه هستند، نوشت: ایران است که مقابل داعش ایستاده است.
نسل جدید با قابلیتهای مختلف از جمله حمل تسلیحات بالا نیاز دارد.
اصلاحطلبان حامی دولت به دنبال جذب علی لاریجانی
یک نماینده اصلاحطلب مجلس گفت اصلاحطلبان حامی دولت، دنبال جذب امثال لاریجانی هستند.
کمالالدین پیرموذن (برادر نورالدین پیرموذن، از اصلاحطلبان فراری و همکار صدای آمریکا) در مصاحبه با آریا گفته است: اصولگرایانی چون آقای لاریجانی به عنوان افرادی منصف، معتدل و اهل منطق شناخته میشوند.
وی درباره علی لاریجانی گفت: جایگاه آقای لاریجانی در معتدلین هر دو طیف اصلاحطلبان و اصولگرایان خوب است اما از آنجایی که خمیرمایه اصولگرایان افراطیگری است بنابراین این جریان همراه آقای لاریجانی نخواهند بود.
این عضو فراکسیون رهروان گفت: تا جایی که اطلاع دارم در بین اصلاحطلبان حامی دولت ارادهای هست که میخواهد افرادی همچون لاریجانیها را جذب کند.
در همین حال بهروز نعمتی، عضو فراکسیون رهروان ولایت در گفتوگو با آریا گفت: برای اداره کشور نه تنها به چندصدایی نیاز داریم بلکه باید از همه نظرات نیروهای مختلف کشور به نحو احسن استفاده کنیم لذا من فکر میکنم در این دوره از مجلس آقای لاریجانی این فضا را ایجاد کرده که در فراکسیون رهروان ولایت از همه طیفها حضور داشته باشند در حالی که نقدهای بسیاری بر ما بود که چرا فلان شخص اصلاحطلب یا سنی یا اقلیت در فراکسیون رهروان ولایت عضو هستند اما با این وجود برای آنکه مجلس کارآمدی داشته باشیم و بتوانیم از همه استعدادهای کشور استفاده کنیم همه این فراز و نشیبها را پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: نوای خوش دموکراسی همین است که همه استعدادهای کشور در کنار هم کار کنند.
نماینده مردم اسدآباد درباره حزب علی لاریجانی، گفت: ما همچنان پیگیر تشکیل حزب آقای لاریجانی هستیم اما برای این کار به تعامل بیشتری نیاز داریم البته با خیلیها هم رایزنیهایی در این زمینه داشتهایم اما من فکر میکنم تشکیل این حزب به شرایطی نیاز دارد که باید فراهم شود البته این اتفاق بالاخره میافتد هرچند ممکن است این نام حزب نداشته باشد.
بازی با کلمات برای دور زدن مجلس و قانون اساسی
معاون حقوقی رئیسجمهور درباره سند «برجام» گفت در این سند، چیزی به نام تصویب مجلس پیشبینی نشده و ظرف 90 روز نیز این سند اجرایی میشود.
الهام امینزاده، در نشست بانوان حقوقدان در ساختمان ریاستجمهوری گفت به نظر او و سایر حقوقدانان بینالمللی این سند، معاهده بینالمللی نیست که نیاز به تصویب مجلس داشته باشد.
امینزاده درباره موضعگیری برخی از رسانهها درخصوص رویکرد دولت درباره سند برجام گفت: دیروز برخی از رسانهها به این مسئله هجمهای داشتند. در معاونت حقوقی در حوزه قطعنامه و برجام 2 جلسه با حضور 40 حقوقدان بینالمللی برگزار کردیم تا مذاکرهکنندگان ما با دغدغههای حقوقدانان روبرو شوند. بعد از بازگشت تیم مذاکرهکننده از وین، جلسهای را دیروز درباره این سند برگزار کردیم. در قانون الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای آمده دولت موظف به ارائه نتیجه توافقنامه به مجلس است. ما گفتیم این بررسی است ولی متاسفانه جراید حمله کردند که برخلاف قانون اساسی دولت نمیخواهد این مجلس برود.
معاون حقوقی رئیسجمهور گفت: سند برجام برخلاف معاهدات بینالمللی، امین معاهده نیز ندارد. اگر صحبت این بود که برجام باید توسط قانونگذاران تصویب شود، چرا پارلمانهای 5+1 دنبال تصویب این متن نیستند. نمایندگان مجلس این سند را دریافت کرده و گزارش نیز به مردم داده شده. اگر طرف مقابل ما اعتقاد دارد این توافق سیاسی است، ما چه اصراری داریم آن را معاهده اعلام کنیم؟
در همین حال علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ضمن اظهاراتی گفت: برجام یک موافقتنامه بینالمللی نیست که نیاز به تصویب در مجلس داشته باشد.
وی میگوید: این متن هنوز موافقتنامه، کنوانسیون یا معاهده بینالمللی تلقی نمیشود، از این روست که این متن را برنامه اقدام جامع مشترک نامگذاری کردهاند.
یادآور میشود تغییر عنوان برجام، هیچ تغییری در محتوای آن که حاوی تعهد - آن هم تعهدات سنگین و متنوع- برای کشور است، ایجاد نمیکند و طبق اصول 77 و 125 قانون اساسی دولت موظف است قبل از امضا، چنین اسنادی را برای بررسی و تصویب به مجلس ارائه کند. رهبر معظم انقلاب نیز چندینبار بر بررسی و بستن راههای بدعهدی حریف در مجرای قانونی تأکید کردهاند که مجلس تنها مجرای قانونی این امر است.
از سوی دیگر باید گفت توافق وین هیچ تعهدی متوجه دولتهای غربی نمیکند و در حقیقت این طرف ایرانی است که مسئولیتها و تعهدات سنگین متوجه او شده است. در عین حال در آمریکا نیز کنگره مشغول بررسی توافق است.
اما درباره اظهارات علیاکبر صالحی شایان ذکر است که همین اظهارات نشان میدهد متن برجام باید به تایید مجلس برسد تا بتواند عنوان توافق و موافقتنامه به خود بگیرد. اما اشکال کار که در اقدام غیرقانونی دولت و وزارت خارجه جلوهگر است، این است که مسئولان دولتی و وزارت خارجه بدون بررسی تصویب مجلس درصدد اجرای متن برجام با انواع متعدد تعهدات هستند. به عبارت دیگر برجام اگر موافقتنامه نیست، نباید تعهدات خلاف امنیت و منافع ملی مندرج در آن اجرا شود اما اگر تعهداتی در آن وجود دارد که باید اجرایی شود، بنابراین مستلزم اخذ مجوز مجلس است و مسئولان دولتی اذعان میکنند که اصول قانون اساسی را به خاطر دستپاچگی دور زدهاند.
گفتنی است براساس قانون مجلس موسوم به قانون الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هستهای، «لغو تحریمها باید به طور یکجا و کامل در متن توافقنامه درج شده و در روز آغاز اجرای تعهدات جمهوری اسلامی ایران انجام شود»، «آژانس بینالمللی انرژی اتمی در چارچوب توافقنامه پادمان، مجاز به انجام نظارتهای متعارف از سایتهای هستهای است و دسترسی به اماکن نظامی، امنیتی و حساس غیرهستهای، اسناد و دانشمندان ممنوع است و باید مصوبات شورای عالی امنیت ملی رعایت شود.» و «هیچ محدودیتی برای کسب دانش و فناوری صلحآمیز هستهای و تحقیق و توسعه، پذیرفته نیست» اما در برجام این الزامات رعایت نشده است. همچنین طبق تبصره 1 همین قانون «براساس اصول هفتاد و هفتم (77) و یکصد و بیست و پنجم (125) قانون اساسی، نتیجه مذاکرات باید به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.» که معنای اصول 77 و 125، بررسی و تصویب برجام در مجلس است.
منبع: کیهان
94/5/10 - 08:24 - 2015-8-1 08:24:42
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
خبر ظریف از گسترش روابط با فرانسویها
تراز وزیر خارجه ایران گفت بسیار خوشحالم بعد از ۱۷ سال اولین سفر وزیر خارجه فرانسه به تهران را داریم البته سال ۲۰۰۳ میزبان وزیر خارجه وقت فرانسه بودیم اما آن دیدار در قالب یک دیدار سهجانبه بود به گزارش تراز محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با لورانچهره فرانسوی ناآشنا نیست! |اخبار ایران و جهان
چهره فرانسوی ناآشنا نیست بازی فابیوس در جریان همین مذاکرات یکی دو ساله اخیر چیزی نیست که از یاد ایرانیان رفته باشد چراکه او با سنگاندازی در مسیر مذاکرات نقش پلیس بد را به عهده گرفته بود و تا آنجا پیش رفت که توجه جهانی را در اجرای این نقش به خود جلب کرد کد خبر ۵۲۰۴۳۳ تاریخ انتچهره فرانسوی ناآشنا نیست!
چهره فرانسوی ناآشنا نیست بازی فابیوس در جریان همین مذاکرات یکی دو ساله اخیر چیزی نیست که از یاد ایرانیان رفته باشد چراکه او با سنگاندازی در مسیر مذاکرات نقش پلیس بد را به عهده گرفته بود و تا آنجا پیش رفت که توجه جهانی را در اجرای این نقش به خود جلب کرد به گزارش فرهنگ نیوشکایت از نماینده پرحاشه به دلیل اهانت به رئیس مجلس
حواشی دیروز بهارستان شکایت از نماینده پرحاشه به دلیل اهانت به رئیس مجلس اداره جلسه از سوی آقای ابوترابی باعث ایجاد تشنج شد و ایشان اجازه دادند برخی دوستان هر چه که خواستند بگویند و هر رفتاری را انجام دهند اما اجازه پاسخگویی به این دوستان را ندادهاند به گزارش سرویس سیاسی جام نیماجرای اهانت به علی لاریجانی چه بود؟
داستان لفظ عجیب لاریجانی ماجرای اهانت به علی لاریجانی چه بود نمایندگان منتقد لاریجانی خواستار تحقیق رئیس مجلس درباره منبع اخباری که به او میرسد شدند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در واکنش به برخی حاشیههای مرتچه کسی به لاریجانی اهانت کرد؟
چه کسی به لاریجانی اهانت کرد نمایندگان منتقد لاریجانی خواستار تحقیق رئیس مجلس درباره منبع اخباری که به او میرسد شدند به گزارش فرهنگ نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در واکنش به برخی حاشیههای مرتبط با جمع بندی مذاکرات وین به تسنیمفابیوس: فرانسویان همیشه مجذوب ایران بوده اند
فابیوس فرانسویان همیشه مجذوب ایران بوده اندتاریخ انتشار سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۳ ۰۲ لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه در آستانه سفر به ایران در یادداشتی با بیان اینکه فرانسویان همیشه مجذوب ایران و بویژه میراث فرهنگی و علمی آن بوده اند نوشت امروز شرایط برای بهبود و ارتقانتقاد شرکت های فرانسوی از پاریس درباره تاخیر ورود به بازار ایران
انتقاد شرکت های فرانسوی از پاریس درباره تاخیر ورود به بازار ایران تهران-ایرنا- یک هفته نامه فرانسوی از انتقاد شرکت های بزرگ و بانک های این کشور از رییس جمهور و وزیر خارجه فرانسه درباره تاخیرشان در ورود به بازار ایران و عقب ماندن از رقبا خبر داد به گزارش ایرنا هفته نامه لو کَنَقخشم فرانسوی ها از پادشاه عربستان
خشم فرانسوی ها از پادشاه عربستان مردم فرانسه از اینکه بخش عمدهای از یک ساحل برای تعطیلات تابستانی پادشاه سعودی قرق خواهد شد عصبانی هستند خبرگزاری فارس پس از اعلام دولت فرانسه برای قرق ساحل میراندول در شهر گوان برای ملک سلمان پادشاه سعودی مردم این منطقه به شدت از این تصفابیوس: حامل پیام دعوت اولاند از روحانی هستم، 2 وزیر فرانسوی شهریور در تهران/ ظریف: امیدواریم تهران و پاریس به
فابیوس حامل پیام دعوت اولاند از روحانی هستم 2 وزیر فرانسوی شهریور در تهران ظریف امیدواریم تهران و پاریس به سمت روابط جدیتر و قویتر حرکت کنند کنفرانس خبری وزیر امور خارجه کشورمان با همتای فرانسوی آن برگزار شد به گزارش نامه نیوز لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه در جریان کنفراظریف: وزرای فرانسوی اواخرتابستان به ایران می آیند/فابیوس: حامل دعوت رسمی روحانی به فرانسه ازطرف رئیس جمهور کشو
در نشست مطبوعاتی مشترک ظریف وزرای فرانسوی اواخرتابستان به ایران می آیند فابیوس حامل دعوت رسمی روحانی به فرانسه ازطرف رئیس جمهور کشورم درماه نوامبر هستم وزیر امورخارجه کشورمان در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای فرانسوی خود اظهار داشت وزرای فرانسوی اواخرتابستان به ایران می آیند بفریادهای کوچک بر سر توافق بزرگ/ جایگزین پژو وارد می شود/ تجارت با طعم فرانسوی/ |اخبار ایران و جهان
فریادهای کوچک بر سر توافق بزرگ جایگزین پژو وارد می شود تجارت با طعم فرانسوی سفر دیروز موگیرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به تهران مناقشه توهین به رئیس مجلس شورای اسلامی و همچنین موضوع تخلف دولت احمدی نژاد در کانون توجه روزنامه های امروز بوده است کد خبر ۵۲۰۴۴۹ تاریخ افریادهای کوچک بر سر توافق بزرگ/ جایگزین های پژو وارد می شود/ تجارت با طعم فرانسوی/جستجاری در مهریه/ غنی سازی ت
فریادهای کوچک بر سر توافق بزرگ جایگزین های پژو وارد می شود تجارت با طعم فرانسوی جستجاری در مهریه غنی سازی توافق در تهران سفر دیروز موگیرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به تهران مناقشه توهین به رئیس مجلس شورای اسلامی و همچنین موضوع تخلف دولت احمدی نژاد در کانون توجه روزهیئت مهم اقتصادی فرانسوی به ایران میآیند
هیئت مهم اقتصادی فرانسوی به ایران میآیندتاریخ انتشار چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۵۵ وزیر امور خارجه فرانسه پس از ورود به تهران اعلام کرد یک هیئت بسیار مهم اقتصادی از شرکتهای مختلف فرانسه ماه سپتامبر شهریور به ایران سفر خواهند کرد به گزارش تسنیم لوران فابیوس وزیر خچه کسی به لاریجانی اهانت کرد؟ /حسینیان: رسایی، کریمی قدوسی و کوچک زاده به لاریجانی توهین نکردند
چه کسی به لاریجانی اهانت کرد حسینیان رسایی کریمی قدوسی و کوچک زاده به لاریجانی توهین نکردند نمایندگان منتقد لاریجانی خواستار تحقیق رئیس مجلس درباره منبع اخباری که به او میرسد شدند به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در واکنش به بفابیوس بدنبال جلوگیری از تنبیه شرکتهای فرانسوی
فابیوس بدنبال جلوگیری از تنبیه شرکتهای فرانسویتاریخ انتشار يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۸ ۲۳ شبکه تیاف۱ فرانسه با تشریح اهداف فابیوس در سفر به تهران ایران را بازاری پرمنفعت برای شرکتهای خارجی و فرانسوی که چشمانداز لغو تحریمها اشتهایشان را برانگیخته خوانچندوجهی فرانسوی را بهتر بشناسیم
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد چندوجهی فرانسوی را بهتر بشناسیم امروز فرانسه جزو چهرههای ناشناس محسوب میشود چرا که فابیوسِ قبل از توافق و بعد از توافق متفاوت است به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان برخی کشورهای اروپایی با قواعد سختگیرانه در دوران تح-
سیاسی
پربازدیدترینها