واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: ریشه همدلی و همزبانی را باید در قرآن جستجو کرد خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ریشه همدلی و همزبانی را باید در قرآن جستجو کرد، گفت: دانش آموزان قرآنی ،پیام آوران همدلی و همزبانی و موثرترین افراد برای فرهنگ سازی آن هستند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۷ مرداد ساعت 19:47
به گزارش خبرگزاری پانا، دکتر حمیدرضا کفاش بعد لز ظهر امروز در مراسم افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات قرآن ، عترت و نماز دانش آموزان دختر منتخب سراسر کشور در شیراز اظهار داشت: دانش آموزان قرآنی پیام آوران همدلی و همزبانی و موثرترین افراد برای فرهنگ سازی آن هستند. معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با مخاطب قرار دادن دانش آموزان حاضر در مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات قرآن گفت: شما سفیران بزرگ قرآنی ،می توانید ریشه های این تفکر ناب را در جامعه ترویج دهید، ابتدا در خود ، و سپس در دوستان و سپس در خانواده و جامعه.
وی با بیان اینکه "باید پیشرفت های همدلی و همزبانی را در فرهنگ قرآنی پیدا کرد، افزود:بر اساس آموزه های دینی ، آنچه که همدلی و همراهی را محقق می کند، مثبت اندیشی و خوب دیدن و چشم از بدی ها بستن است.
کفاش گفت: تربیت قرآنی ،چشم بر روی خوبی ها باز کردن است و چهره های قرآنی ،اساتید و معلمان قرآنی باید در بین دانش آموزان در مدراس ، خوبی ها را دیدن را در بین آنها ترویج کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ، تاکید مقام معظم رهبری بر انس با قرآن، ادب و رفتار و منش قرآنی است گفت:این تذکرات از زبان یک کارشناس عمیق قرآنی بی نظیر است .
کفاش با اشاره به توصیه رئیس جمهور به آموزش و پرورش مبنی بر ترویج صداقت ،صفا و صمیمیت از بین آموزه های دینی ،توسط معلمان برای دانش آموزان گفت: این توصیه نشان از آن دارد که دانش آموزقرآنی باید صادق ترین،باصفاترین و مثبت اندیش ترین نیرو در جامعه باشد.
وی با بیان اینکه " جهت گیری تعالیم قرآنی ما اگر منجر به تربیت قرآنی نشود خسران است" گفت:راه اندازی کاروان یک هزار نفره دانش آموزان محجبه قرآنی در شهر شیراز ، نمونه ای از ترویج فرهنگ خوبی ها و کنار زدن باور های غلط و بدی ها ست.
رئیس ستاد برنامه ریزی مسابقات قرآن دانش آموزان سراسر کشور گفت: بالا بردن سطح تحمل عامل دیگری در تحقق همدلی و همزبانی است، به گونه ای که تحمل نظرات مخالف و تلاش برای جذب آنها با منش و رفتار نیکو ، زمینه جذب آنها را فراهم نماید.
کفاش افزود: اگر این توان را ،با استفاده از آموزه های قرآنی در دانش آموزان ایجاد کردیم، انس با قرآن در آنها شکل گرفته و این دانش آموزان با رفتار صحیح افراد را به جمع خود اضافه می کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ،سومین عامل در ایجاد همدلی و همزبانی را توجه دادن جامعه دانش آموزی، بویژه دانش آموزان قرآنی به منافع ملی و ترجیح دادن منافع جامعه به منافع شخصی دانست. وی با طرح این موضوع که، معنای همدلی و همزبانی در جامعه دانش آموزی چیست؟گفت:این موضوع می تواند به عنوان یک سرفصل برای دانش آموزان محقق باشد که آیا فاصله گیری از سایر دانش آموزانی که از تربیت قرآنی دور مانده اند همدلی و همزبانی ایجاد می کند و یا دوستی و صمیمیت با آنها و جذب آنها به سمت خوبی ها؟ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به دانش آموزان قرآنی توصیه کرد که: هر کدام از شما باید همانند نور ، تاریکی ها را روشن کنید و زمینه را برای جذب آن دسته از فرزندان این کشور که از تربیت مناسب بهره مند نبودند فراهم نمایید. وی گفت: وزارت آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید، تمامی فعالیت های قرآنی گذشته را ارج نهاده و در کنار آن عرصه جدیدی از فعالیت های قرآنی ،یعنی نماز و عترت را باز کرده . کفاش گفت: انس با اهل بیت علیهم السلام و عملیاتی کردن سند اقامه نماز با توسعه فعالیت های نماز و توسعه و تجهیز 650 مرکز دارالقرآن در آینده ، اجرای طرح قرائت تقلیدی برای دانش آموزان و صدها طرح دیگر از عمده ترین فعالیت ها برای توسعه فرهنگ قرآنی است. معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در بخشی از سخنان خوب ،با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن در استان فارسو تقدیر از تلاش های صورت گرفته در این راستا گفت: در استان فارس ، مسئولین استانی و مردم با تمام وجود پا به میدان گذاشته و با توسعه تفکر قرآنی و مردمی کردن آن گام موثری برداشتند. وی هدف از برگزاری این مسابقات را، ایجاد انگیزه و ارتباط و صمیمیت بین دانش آموزان استان های مختلف و دوست یابی بیان کرد . خبرنگار: مریم سینایی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]