تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869609629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشنهاد مغولستان برای رفع اختلاف ژاپن و کره شمالی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پیشنهاد مغولستان برای رفع اختلاف ژاپن و کره شمالی تهران - ایرنا - خبرگزاری کیودوی ژاپن روز چهارشنبه گزارش داد که مغولستان پیشنهاد میانجیگری برای حل اختلاف میان ژاپن و کره شمالی بر سر موضوع اتباع ربوده شده ژاپنی ارایه کرده است.


براساس این گزارش، تساخیاگین1 البگدورج، رییس جمهوری مغولستان امروز گفت که به دولت کره شمالی پیشنهاد داده در بهترین شکل اختلاف تاریخی توکیو و پیونگ یانگ بر سر اتباع ربوده شده ژاپنی در کره شمالی را میانجیگری کند.
وی در یک کنفرانس خبری در اولامباتور، در پاسخ به کیودو گفت که دو هفته پیش دستیارش را برای تحویل نامه پیشنهاد میانجیگری به کیم جونگ ایل، رهبر کره شمالی روانه پوینگ یانگ کرده است.
وی بدون اشاره به جزییات این نامه افزود: ‍دولت ژاپن باید به طرف کره شمالی اعتماد داشته باشد تا بتواند با جلب توجه آنها، آنها را برای برداشتن قدم های مثبتی برای حل این مسئله تاریخی تشویق کند.
رییس جمهور مغلولستان در این خصوص افزود: اولامباتور به حل مسالمت آمیز و سریع این موضوع می اندیشد لذا وزیر خارجه مغولسستان هر ماه با همتای کره شمالی خود در تماس است تا بتواند نتیجه مثبتی و عاجلی را از مذاکرات خود با مقامات پیونگ یانگ به دست آورد.
به گزارش ایرنا، کره شمالی و ژاپن خود نیز پیش از این پشت پرده و گفت و گوهایی را در باره آزادی اتباع بازداشت شده ژاپنی که پیونگ یانگ اعلام کرده که این افراد متهم به جاسوسی هستند، انجام داده بودند.
این گزارش به نقل از یک مقام دیپلماتیک ژاپنی افزود :شوتارو یاچی، رییس شورای امنیت ملی ژاپن و مشاور سیاست خارجی "شینزو آبه،" نخست وزیر این کشور در اواسط ماه مه (اوایل خردادماه) گذشته با دبیر شورای امنیت ملی کره شمالی در "اولان باتور" پایتخت مغولستان به صورت پنهانی ملاقات کردند.
این مقام که خواست نامش فاش نشود، گفت: آنها در پی تعیین ضرب الاجل قبلی از سوی توکیو تا چهارم ژوئیه (13 تیر) برای تعیین سرنوشت ۱۳ تبعه ژاپنی ربوده شده در سال های ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۳ بوسیله کره شمالی، به این گفت وگوهای مخفی تن دادند، زیرا پیونگ یانگ در دوم ‍ژوئیه (11 تیر) از توکیو فرصت بیشتری برای تحقیق در تعیین سرنوشت آنها خواسته بود.
به گفته این مقام اگاه ، یاچی همچنین در 28 تیرماه امسال در دیدار با تساگانداری انختوشین، دبیر شورای امنیت ملی مغولستان از وی خواست تا تلاش خود را برای ازادی هرچه سریعتر این افراد که احتمالا اسیر شده اند، بکار بندد.
این مقام مغولی وعده داده بود که همه تلاش خود را برای ایفای نقش میانجیگیری فعال در حل مشکلات دیپلماتیک بکار گیرد، چرا که دولت کره شمالی به رغم عدم رابطه با ژاپن، رابطه خوبی با دولت مغولستان دارد.
پیونگ یانگ به طور رسمی اعلام کرد که ۱۳ تبعه ژاپنی را که متهم به جاسوسی هستند، دستگیر کرده است.
این درحالی است که پیشتر اعلام شده بود که ۵ نفر از آن ها را در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۴ آزاد و ۸ تبعه دیگر جان خود را از دست داده اند.
ژاپن تاکنون بارها از کره شمالی خواست تا اتباعش را را آزاد کند.
بر اساس گزارش رسانه های محلی، از اتباع بازداشت شده ژاپنی برای تدریس دروس فرهنگ و زبان در سازمان های جاسوسی کره شمالی استفاده می شود.
در پنجم آبان سال گذشته بود که یک هیأت عالی رتبه ژاپنی با هدف بررسی پیشرفت در روند تحقیقات درباره سرنوشت اتباع خود در اقدامی کم سابقه به پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی سفر کرده بود.
دولت کره شمالی در ۲۰۰۲ اذعان کرد که ۱۳ تن از اتباع ژاپن را برای آموزش زبان و فرهنگ ژاپنی به جاسوس های خود ربوده است.
این مذاکرات در پی توافق اولیه بین دو کشور در ماه مه (اردیبهشت) سال 1393 صورت گرفته بود که طبق آن کره شمالی پذیرفته بود تا در ازای لغو برخی از تحریم های علیه این کشور، به تحقیق در مورد اتباع ربوده شده ژاپنی بپردازد.
دولت ژاپن می گوید که کره شمالی در مجموع ۱۷ شهروند را ربود که ۵ نفر از آنان در سال ۲۰۰۲ به کشور خود بازگشتند.
اما کره شمالی می گوید که بقیه آنها یا جان باخته اند یا اصلا از ابتدا وارد خاک کره شمالی نشده بودند، به همین دلیل این مسئله خشم بسیاری را در ژاپن برانگیخته است.
البته دولت ژاپن در ماه ژوئیه سال گذشته بخشی از تحریم ها علیه کره شمالی را در ازای آغاز روند تحقیقات پیونگ یانگ درباره سونوشت اتباع خود لغو کرده بود.
قرار بود گزارش اولیه تحقیقات تا پایان تابستان یا اوایل پاییز سال جاری اعلام شود، اما کره شمالی گفت که تا پایان مهلت تعیین شده قادر به ارائه اطلاعات در این مورد نخواهد بود.
آساق**1378**1144



07/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن