تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):معناى گفته كسى كه بسم اللّه‏ مى‏گويد، يعنى نشانى از نشانه‏هاى خداوند را بر خود مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803369246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داوران کجای این فوتبال قرار دارند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
داوران کجای این فوتبال قرار دارند؟




در فوتبال ایران سالیانه هزینه‌های زیادی انجام می‌شود اما در این میان داوران سهم زیادی ندارند.





خبرگزاری تسنیم: کلاس‌های پیش از فصل داوران فوتبال جهت آماده‌سازی برای قضاوت در فصل جدید مسابقات در حالی برگزار شد که بسیاری از داوران از این کلاس‌ها به عنوانی محلی برای ابراز وجود خود و بیان مشکلات‌شان استفاده کردند. «حفظ شأن و شخصیت‌ برای داوران از همه چیز مهم‌تر است». این جمله‌ای بود که داوران در کلاس‌های توجیهی و آموزشی به زبان می‌آوردند.

داوران به خصوص داورانی که در لیگ‌های پایین‌تر کار قضاوت را انجام می‌دهند، با دیدن علی کفاشیان، علیرضا اسدی و فریدون اصفهانیان بابت پرداخت نشدن دستمزدشان و دیگر مسائل گلایه کردند. پاسخ کفاشیان همانند قبل این بود که تلاش خواهد کرد با داوران تسویه‌حساب شود اما حرفی در مورد افزایش حقوق آنها نزد. سال‌ها است که در مورد دستمزد داوران صحبت می‌شود ولی اقدام مثبتی برای آنها صورت نگرفته است. این در حالی است که داوران در طول فصل علاوه بر مشکلات مالی باید پاسخگوی خیلی از اعتراض‌های مربیان و بازیکنان به نحوه قضاوت‌شان باشند و به قول معروف دیواری کوتاه‌تر از آنها وجود ندارد.

وقتی به رقم دریافتی داوران توجه می‌کنیم به اعدادی می‌رسیم که تامل‌برانگیز است. در فصل گذشته، بیشترین پولی که یک داور لیگ برتری برای هر قضاوت دریافت می‌کرد، 600 هزار تومان بود که در مجموع شاید در طول فصل میانگین پولی که دریافت کند، 14 میلیون تومان است. اگر این مقدار بر ماه‌های سال تقسیم شود مبلغی در حدود یک میلیون و 200 هزار تومان در ماه خواهد شد که در مقایسه با پول‌هایی که در فوتبال وجود دارد مبلغ زیادی نمی‌شود. این موضوع باعث شد داوران اعتراض کنند و حتی یدالله جهانبازی در گفت‌وگو با تسنیم بگوید که سازمان لیگ برای قرعه کشی لیگ برتر در برج میلاد پول دارد اما برای داوران پولی ندارد.

کنایه‌های داوران به مهدی تاج و سازمان لیگ به رسانه‌ها ختم نشد و علیرضا فغانی در کلاس‌‌‌های آموزشی به کفاشیان گفت که تاج در مجمع فدراسیون فوتبال اعلام کرده سازمان لیگ پول دارد اما پول اضافه ندارد. داوران لیگ برتری به کفاشیان گفتند دنبال مسائل مالی نیستند ولی چرا در جلسه مجمع فدراسیون فوتبال از همه قشرها تشکر کرد اما در مورد داوری صحبتی نشد. محسن ترکی که در کلاس‌های آموزشی شرکت کرده و ناراحت بود، به صورت علنی تاکید کرد که با نگاهی که اکنون وجود دارد، داوری در فوتبال ایران پیشرفتی نخواهد کرد.

محمد جواد مداح یکی از کمک‌داوران فعال در لیگ برتر درباره مشکلات داوران می‌گوید: «شاید به جرات بتوانم بگویم که مجموع دستمزد داوران، کمک داوران و داوران چهارم لیگ‌های برتر، دسته اول و دوم و سوم 450 میلیون تومان در طول یک فصل شود که قرارداد یک بازیکن معمولی که روی نیمکت می‌نشیند، نیست. شاید جالب است بدانید برای برخی سفرها مجبور شدیم از جیب‌مان پول بلیت را بدهیم».

مشکلات مالی و همچنین عدم توجه به آنها می‌تواند در نحوه قضاوت‌شان تاثیرگذار باشد. داشتن دغدغه باعث می‌شود که داور تمرکز نداشته و اشتباهات تاثیرگذاری داشته باشد که بعدها تبعات بیشتری به خود بگیرد. باید پذیرفت که مشکل مالی، هر قشری را تحت فشار می‌گذارد و داوران نیز از این موضوع مستثنی نیستند. اگر کمیته داوران و سازمان لیگ به دنیال این هستند که در طول فصل کمتر تحت فشار باشند، باید شرایط خوبی برای داوران ایجاد کنند وگرنه شاید بحث داستان محسن قهرمانی و داوری‌های پر اشتباه بار دیگر از سوی داوران سر بزند.

اگر چه باید تاکید کرد که داوران فوتبال ایران باید آموزش بیشتری ببینند و با تمرکز بیشتری قضاوت کرده و این جمله که «اشتباه داوری جزیی از فوتبال است» را از ذهن خود دور کنند اما به هرحال باید پذیرفت که بسترسازی مناسب می‌تواند تا حدود زیادی به بهبود امور کمک کند.






تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن