واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۵۴ب.ظ)
امضاي تفاهمنامه همکاري سازمان فناوري اطلاعات با UN- APCICT موج- سازمان فناوري اطلاعات با UN- APCICT سازمان ملل جهت ارتقاي شاخص هاي سرمايه انساني تفاهمنامه همکاري امضا کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، مهندس جهانگرد رئيس سازمان فناوري اطلاعات، در امضاي اين تفاهمنامه هدف از اين همکاري را استفاده از دانش تجربه شده علمي دنيا در کاربرد ICT دانست و گفت: اميدواريم اين تفاهمنامه سرآغاز استفاده از تجارب بين المللي در توسعه ICT کشور باشد.
مهندس جهانگرد توسعه خدمات را در کشورها مشابه دانست و اظهار داشت: مسيرها متفاوت است که مي توان با استفاده از تجربيات ديگر کشورها مسير توسعه را با ريسک کمتر پيمود.
وي با بيان اين که برگزاري چنين دوره هاي آموزشي انتقال تجربه هاي موفق بين المللي صورت مي گيرد گفت: به اين ترتيب در وقت و هزينه صرفه جويي مي شود.
مهندس جهانگرد در ادامه با تاکيد بر زيرساخت توسعه سرمايه انساني حوزه IT افزود: لازمه اجراي دولت الکترونيک ارتقاي سطح دانش و آگاهي مديران دولتي و کارشناسان است.
رئيس سازمان فناوري اطلاعات با تاکيد بر اهميت توسعه و بهره گيري از فناوري اطلاعات و ارتباطات براي توسعه اقتصادي و اجتماعي در جوامع مختلف گفت: سرفصل هاي آموزشي بومي سازي شده و به مديران ارشد دستگاههاي مختلف آموزش داده مي شود.
وي با بيان اين که اين منابع و محتواي آموزشي ترجمه و بومي سازي شده و به زودي در اختيار عموم قرار مي گيرد ادامه داد: در محور هاي بعدي آموزش کاربردهاي فناوري براي دانش آموزان را در نظر داريم.
وي آموزش را امري پيوسته برشمرد و گفت: به تناسب نياز دوره هاي آموزشي را برگزار مي کنيم.
خانم ري رييس مرکز توسعه آموزش فاوا آسيا و اقيانوسيه سازمان ملل متحد نيز با اشاره به اين که از مهم ترين حوزه هايي که سازمان ملل در توسعه همکاري با کشورها دارد، دولت الکترونيک و کاربردهاي فناوري اطلاعات است، خاطر نشان کرد: سازمان ملل اين بازو را براي توسعه کاربرد ICT در حوزه هاي مختلف ايجاد کرده است.
وي محور کار مجموعه خود را حول توسعه سرمايه انساني عنوان کرد و افزود: ايران تعامل بين المللي جديدي ايجاد کرده است که در آن انتقال تجارب از هر دو طرف بسيار مهم است.
خانم ري گفت: با توجه به پيش بيني هاي وزارت ارتباطات جهت دسترسي مردم به اطلاعات و اينترنت زمينه خوبي فراهم شده تا مردم شهرها و روستاها بتوانند با مشارکت منابع رشد همگني را تجربه کنند.
وي با ابراز خرسندي از حضور در ايران افزود: جو بسيار خوب و توانمندي اينجا وجود دارد.
وي در عين حال توسعه و آموزش بخش خصوصي به عنوان شرکاي بخش دولتي را مهم برشمرد.
گفتني است UN- APCICT وابسته به اسکپ بازوي اقتصادي و اجتماعي سازمان ملل است که اين سازمان با تشکيل دفتر UN- APCICT در حوزه آسيا و اقيانوسيه جهت ايجاد همکاري در زمينه کاربري هاي فناوري اطلاعات اقدام کرده است.
دفتر UN- APCICT در اينچئون کره جنوبي واقع شده و 62 کشور را تحت پوشش دارد و با استفاده از الگوهاي دانشي درست جمع آوري شده از کشورهاي عضو را به يکديگر انتقال مي دهد.
به گفته معاون سازمان فناوري اطلاعات،ACPICT يک دانشگاه مجازي نيز دارد که به پذيرش دانشجو به صورت مجازي بپردازد که مي تواند به عنوان محور بعدي همکاري ها قرار گيرد.
لازم به يادآوري است، کارگاه سه روزه آموزشي حاکميت اينترنت با همکاري سازمان فناوري اطلاعات ايران و مرکز آموزش توسعه «فاوا» آسيا و اقيانوسيه در حال برگزاري است.
مرکز آموزشهاي توسعه ICT در منطقه آسيا و اقيانوسيه منابعي درباره افزايش مهارتهاي ICT تهيه کرده که اکنون 20 عنوان از اين کتابها به همت سازمان فناوري اطلاعات ترجمه شده و از آن ها رونمايي شد.
اين کتابها قرار است توسط مدرسان اين مرکز طي دورههاي چند روزه بهصورت فشرده به مديران IT دستگاهها آموزش داده شود تا بر دانش آن ها بيافزايد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]