تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870843792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری جلسه روسای فدراسیون‌ها با وزیر ورزش |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: برگزاری جلسه روسای فدراسیون‌ها با وزیر ورزش
وزیر ورزش و جوانان می‌گوید هنوز با استعفای رییس فدراسیون جودو موافقت نشده و این استعفا در دست بررسی است.
کد خبر: ۵۲۰۱۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۱ - 27 July 2015


 وزیر ورزش و جوانان می‌گوید هنوز با استعفای رییس فدراسیون جودو موافقت نشده و این استعفا در دست بررسی است.

به گزارش ایسنا، محمود گودرزی در حاشیه جلسه مشترک با نمایندگان و روسای فدراسیون‌های ورزشی که عصر روز دوشنبه 5 مردادماه برگزار شد اظهار کرد: با توجه به درپیش بودن بازی‌های المپیک 2016 ستاد عالی المپیک متشکل از من، معاونین وزارت ورزش و جوانان، روسای فدراسیون‌ها، رییس و دبیر کمیته ملی المپیک و همچنین کارشناسان و نخبگان تشکیل شده و در حال بررسی فعالیت‌های مختلف برای آماده‌سازی حضور موفق ورزشکاران در بازی‌های المپیک هستند.

او ادامه داد: در جلسات مختلفی هم که با روسای فدراسیون‌های ورزشی داریم نسبت به عملکرد آن‌ها ارزیابی دقیقی صورت می‌پذیرد و فدراسیون‌هایی که برای کسب سهمیه تلاش می‌کنند گزارش عملکرد خود را به ما ارائه می‌دهند و البته از تجارب آن‌ها بهره می‌بریم. همچنین گزارشی از تامین اعتبار و منابع از موسسات دولتی و خصوصی از سوی فدراسیون های ورزشی به ما داده می شود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: امیدواریم رسانه‌های مختلف برای ایجاد یک فضای با نشاط در آستانه المپیک 2016 کمک کنند تا بتوانیم نتایج خوبی را در این رویداد کسب کنیم.

گودرزی در ادامه صحبتهای خود در مورد آخرین وضعیت برگزاری انتخابات فدراسیون‌های ورزشی که هنوز رییس ندارند نیز گفت: فدراسیون دو و میدانی آماده برگزاری انتخابات است و همچنین به زودی انتخابات فدراسیون پینگ پنگ را نیز برگزار خواهیم کرد. برخی از فدراسیو‌نها دارای ابهاماتی هستند که تلاش می کنیم در فضایی آرام انتخابات این فدراسیون‌ها برگزار شود. شاید برخی اتفاقات چندان جالب نباشد که عده‌ای سعی می کنند برای رای جمع کردن دخالت‌هایی را صورت دهند و مزاحمت‌هایی را ایجاد کنند . البته براساس قانون ما 6 ماه برای برگزاری انتخابات فرصت داریم.

وزیر ورزش و جوانان در مورد آخرین وضعیت استعفای رییس فدراسیون جودو نیز گفت: رییس این فدراسیون چند روز قبل استعفایش را به من اعلام کرد و هنوز استعفای او در وزارت ورزش و جوانان در حال بررسی است و با آن هنوز موافقت نشده است. اگر صلاح باشد ایشان در راس فدراسیون جودو حضور نداشته باشند با استعفایش موافقت می‌شود وگرنه این اتفاق رخ نخواهد داد. در مورد سرپرست فدراسیون نیز تصمیمی اتخاذ نشده است. اگر تصمیم بر این شد که استعفای رییس فدراسیون جودو مورد پذیرش قرار گیرد از مشورت‌ها و کمکهای ایشان بهره مند خواهیم شد.

وی در ادامه صحبت‌های خود به کمک دولت به بخش ورزش اشاره کرد و گفت: دولت قول داده تا کمک‌های خوبی را نسبت به ورزش داشته باشد و مطمئنم دولت نظر خاصی نسبت به ورزش دارد و امیدواریم اعتبارات خوبی در این بخش به ما داده شود. البته فدراسیون‌ها باید خودشان به دنبال جذب منابع از بخش‌های مختلف باشند.

او همچنین در پاسخ به اینکه آیا پول بلوکه‌شده‌ای در ورزش وجود دارد که پس از توافق هسته‌ای در دسترس قرار بگیرد نیز گفت: ما پول بلوکه شده‌ای در ورزش نداریم. البته فدراسیون‌ فوتبال از فیفا مبلغی را طلب دارد که به این فدراسیون بازمی‌گردد.

گودرزی در مورد آخرین وضعیت پرداختی‌های فدراسیو‌ن های ورزشی نیز گفت:‌ ما هر سال در هر فصل یک پرداختی برای فدراسیو‌ن‌ها داریم یعنی در طول سال در 4 نوبت به فدراسیون‌های ورزشی پول داده می‌شود. در حال حاضر پرداخت دوم منابع مالی به فدراسیون‌های ورزشی نهایی شده است. البته برای برخی از فدراسیون‌ها که باید زودتر سهمیه المپیک کسب کنند تلاش داریم تا سهمیه دوم سال را زودتر از موعد پرداخت کنیم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن