تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869969726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکلی مهمتر از حضور زنان در ورزشگاه |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مشکلی مهمتر از حضور زنان در ورزشگاه
کد خبر: ۵۱۹۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹ - 25 July 2015


معصومه ابتکار ضمن حمایت از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها، می‌گوید: فکر نمی‌کنم ورود به ورزشگاه‌ها مطالبه اصلی بانوان ایرانی باشد. یکی از مطالبات اصلی خانم‌های ایرانی این است که دختران همگام با پسران بتوانند از امکانات ورزشی مناسبی برخوردار باشند. دختران ایرانی به دلیل فقدان امکان ورزش و محرومیت‌هایی که در نقاط مختلف کشور دارند، از مشکلات اسکلتی رنج می‌برند.


به گزارش ایسنا، روزنامه قانون آورده است: حضور زنان در ورزشگاه‌ها سال‌هاست که جنجال‌برانگیز شده است و دولت‌های قبلی همچنین دولت تدبیر و امید بارها درصدد بوده‌اند تا بتوانند مشکل ورود زنان به ورزشگاه‌ها را حل کنند اما هر زمان که این موضوع مطرح می‌شود، تعدادی از افراد جامعه نسبت به این قضیه معترض شده و اقدام به اعتراض و تظاهرات خیابانی می‌کنند و در مقابل برخی از مراجع نسبت به ورود زنان به ورزشگاه‌ها اعتراض و برخی دیگر موافقت خودشان را اعلام کرده‌اند.


موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها زمانی رنگ و بوی جدی به خود گرفت که مسابقات ملی والیبال در ورزشگاه 12 هزار نفری آزادی آغاز شده بود و دختران و زنان ایرانی برای تماشای بازی‌های بین‌المللی و برای حمایت و طرفداری از تیم ملی کشورمان با درهای بسته استادیوم مواجه شدند. بنابراین بسیاری از افراد جامعه نسبت به این موضوع که چرا زنان کشورهای دیگر برای تماشای بازی والیبال و تشویق تیم ملی کشورشان می‌توانند در ورزشگاه آزادی حضور داشته باشند اما زنان و دختران ایرانی نمی‌توانند از این امتیاز و حق برخوردار باشند یا چرا این فرصت برابر در اختیار آن‌ها گذاشته نمی‌شود، معترض شدند.


دختران و بانوان ایرانی این اقدام را نوعی بی‌عدالتی اجتماعی، وجود باورهای مردسالاری در جامعه، عدم تساوی حقوق زنان و مردان، بی‌احترامی به حقوق زنان و ... تلقی می‌کنند. با توجه به جنجال‌برانگیز شدن این موضوع در ماه‌های اخیر، گروه جامعه «قانون» در گفت‌وگویی با یکی از معاونان زن رئیس‌جمهور و رئیس سازمان محیط زیست پرداخته تا نظر معصومه ابتکار را به عنوان یک زن و همین طور شخصی که در جایگاه مدیریتی حضور دارد، نسبت به این موضوع جویا شود:


به حقوق زنان احترام گذاشته شود


معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این سوال که شما به عنوان بانویی که در پستی مدیریتی در دولت تدبیر و امید به ایفای نقش می‌پردازد، آیا با ورود زنان ایرانی برای حضور در ورزشگاه‌ها موافق هستید یا خیر؟ به «قانون» می‌گوید: به نظر من خانم‌های ایرانی در دو زمینه اصلی مانند ورزش‌های قهرمانی و همگانی با وجود پیشرفت‌هایی که داشته‌اند، هنوز عقب‌ماندگی‌های زیادی دارند اما نباید فراموش کرد که وضعیت فعلی خانم‌ها در ورزش همگانی، فعالیت در آموزش و پرورش، فضاهای عمومی، پارک‌ها، شهرها و ... نسبت به دو دهه گذشته بسیار بهتر شده‌است زیرا در اکثر استان‌ها، بانوان از فضاهای اختصاصی برای ورزش برخوردارند.


معاون رئیس‌جمهور افزود: زنان ایرانی بسیار سختکوش هستند و از تمامی ظرفیت‌های خود برای حضور در عرصه‌های مختلف ورزشی استفاده کرده و توانسته‌اند مدال‌های خوب و چشمگیری را برای کشورشان کسب کنند. بنابراین می‌توان گفت زنان ایرانی در ورزش‌های قهرمانی خیلی خوب پیش رفته‌اند اما از سوی دیگر، زمینه پیشرفت و بهبود شرایط برای حضور بانوان در ورزشگاه‌ها نیز وجود دارد.


ابتکار به اختلاف نظرات در خصوص حضور بانوان در ورزشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: اختلاف نظرهایی در این زمینه وجود دارد اما نباید فراموش کرد که حضور و ورود به ورزشگاه‌ها برای قشری از خانم‌ها بسیار مهم است و باید به نظر این قشر احترام گذاشته شود حتی اگر تعداد محدودی از جامعه باشند. ضمن اینکه نظر دولت تدبیر و امید در این قضیه کم و بیش مشخص بود و هست زیرا حضور بانوان همراه با خانواده‌های خود می‌تواند فضا را تغییر دهد و لزوما نباید جنبه منفی مسأله دیده شود.


ورود زنان به ورزشگاه، مطالبه اصلی جامعه زنان نیست


ابتکار در ادامه اما ورود زنان به ورزشگاه‌ها را مطالبه اصلی خانم‌های ایرانی ندانسته و تأکید می‌کند: من فکر نمی‌کنم این موضوع و ورود به ورزشگاه‌ها مطالبه اصلی بانوان ایرانی باشد. یکی از مطالبات اصلی خانم‌های ایرانی این است که دختران همگام با پسران و از دوران پیش‌دبستانی و حتی قبل از ورود به مدرسه بتوانند از امکانات ورزشی مناسبی برخوردار باشند.


رئیس سازمان محیط زیست به مشکلات دختران ایرانی در عرصه ورزشی اشاره و تصریح می‌کند: دختران ایرانی از مشکلات اسکلتی به دلیل فقدان امکان ورزش و محرومیت‌هایی که در نقاط مختلف کشور و مخصوصاً استان‌هایی که هنوز دیدگاه‌های سنتی دارند، رنج می‌برند. بنابراین مشکلات اینچنینی قبل از هر چیزی باید برطرف شوند.


وی می‌افزاید: باید فرصت‌های برابری نسبت به پسران به دختران ایرانی اعطا شود؛ فرصت‌هایی که دختران ایرانی با رعایت تمامی شئونات اسلامی و اصولی که در جامعه دینی کشورمان حاکم است، بتوانند از این حق برخوردار شوند. همچنین در ورزش‌های همگانی و قهرمانی باید فرصت‌های برابری در اختیار دختران قرار گیرد.


ابتکار تاکید کرد: من فکر می‌کنم مواردی که بیان شد، مطالبات اصلی دختران و بانوان ایرانی در زمینه‌های ورزشی خواهد بود و به نظر من مسائل دیگر جانبی هستند و دولت باید تلاش و اهتمام بیشتری نسبت به حل این مسائل داشته باشد.


یک‌بار برای همیشه موضوع حل شود


نظرات موافق و مخالف درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها و فضاهای اجتماعی در حالی مطرح می‌شود که به نظر می‌رسد یک‌بار برای همیشه باید تکلیف آن و اینکه حضور همزمان مردان و زنان در فضاهایی چون ورزشگاه‌ها امکان تحقق دارد یا نه، مشخص شود. چنانکه تجربه نشان داده حضور زنان در فضاهای اجتماعی و ورزشی منجر به رعایت بیشتر فرهنگ و اخلاق شده است. اینکه امروزه شاهدیم در فضاهای ورزشی و ورزشگاه‌ها بداخلاقی‌هایی از سوی تماشاگران صورت می‌گیرد، به طور حتم با حضور بانوان در این فضاها بسیاری از بداخلاقی‌ها از بین می‌رود. همان‌طور که در برخی تجربه‌ها نظیر تماشای مسابقات فوتبال در برج میلاد شاهد بودیم و حضور زنان، باعث جلوگیری از بروز رفتارهای تنش‌زا شد و این مهم می‌تواند به سایر فضاهای ورزشی و اجتماعی تعمیم داده شود.


همان‌گونه که از صحبت‌های معاون رئیس‌جمهور برمی‌آید، اکنون جامعه ایرانی به آن سطح از بلوغ رسیده که حضور همزمان زنان در کنار مردان در میادین ورزشی و تماشاگه آنها بدون بروز ناهنجاری‌ها را بپذیرد و تصمیم‌گیری نهایی مسئولان در این باره، می‌تواند فصل تازه‌ای را از حضور زنان در فضاهای اجتماعی ایران ایجاد کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن