تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):مؤمن، خاموشى اختيار مى‏كند تا سالم بماند و سخن مى‏گويد تا سودى ببرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848394313




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جان کري اشتباه گفت که در قلب رآکتور اراک «بتن» ريخته مي‌شود / در صورت خلف وعده ۴ آبشار فردو فعال مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ مرداد ۱۳۹۴ (۹:۴۹ق.ظ)
صالحي در گفت‌وگوي ويژه خبري: جان کري اشتباه گفت که در قلب رآکتور اراک «بتن» ريخته مي‌شود / در صورت خلف وعده ۴ آبشار فردو فعال مي‌شوند موج-رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اين که بنده در وين يک تفاهم‌نامه مجددي را با آقاي آمانو در خصوص فعاليت‌هاي گذشته و حال ايران امضا کرديم، گفت: اصل چيزي که امضا کرديم، محرمانه نيست.
به گزارش خبرگزاري موج، علي‌اکبر صالحي، رئيس سازمان انرژي اتمي يکشنبه شب با حضور در برنامه گفت‌وگوي ويژه خبري به تشريح ابعاد فني برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) پرداخت.
صالحي در ابتدا در پاسخ به سؤال مجري برنامه مبني بر اين که در روزهاي آخر چه موارد فني باقي مانده بود که جنابعالي به وين رفتيد؟ گفت: وزير امور خارجه به ايران آمدند و به رئيس جمهور اعلام کردند که بنده بايد در وين حضور داشته باشم.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که آنچه در لوزان به عنوان محورهاي فني به تفاهم رسيده بوديد به نظر مي‌رسيد که پيکره‌هاي آن مورد تراشيدن قرار گرفته بود و طرف مقابل تلاش مي‌کرد بيشتر اين پيکره را بتراشد، افزود: در جلسه‌اي در وين بر روي موضع خود پافشاري کرديم و نپذيرفتيم که بخواهيم در موارد مورد نظر آن‌ها عقب نشيني کنيم.
وي با اشاره به اين که موارد مبهم در وين روشن‌تر شد، ادامه داد: مانند بحث ساخت سوخت و بحث 300 کيلو نيز در وين مطرح شد که آن‌ها ادعا مي‌کردند 300 کيلو اورانيوم بيشتر نبايد داشته باشيم به طوري که اين ابهام رفع شد و مواردي که براي ساخت سوخت به کار گرفته مي‌شد مستثني از 300 کيلو قرار گرفت.
صالحي با اشاره به اين که ابهامات بيانيه سوئيس در وين رفع شد، خاطرنشان کرد: تست‌هاي جديد سوخت تحت عنوان تست PIE مطرح بود که توانستيم اين موضوع را جا بياندازيم به طوري که براي استفاده از اين فرآيند نيازمند استفاده از يک سري تجهيزات بوديم که آن‌ها موافق نبودند اما بعداً موافقت صورت گرفت.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينکه PIE در آينده در اراک طراحي مي‌شود، ادامه داد: آن‌ها در ارتباط با تست مکانيکي اصرار داشتند و ما مختصراً پذيرفتيم.
وي با اشاره به اين که تفاهم لوزان سر جايش ماند و خواسته آن‌ها جز تست مکانيکي تحميل نشد، بيان کرد: در لوزان منظور از سانتريفيوژها براي غني سازي اورانيوم بود بنابراين تا زماني که اورانيوم به سانتريفيوژ تزريق نشود سانتريفيوژ براي اورانيوم نخواهد بود.
صالحي با تاکيد بر اين که سانتريفيوژ را مي‌توان براي موارد ديگر به کار گرفت ادامه داد: سانتريفيوژهايي که براي موارد ديگر بود را جدا کرديم لذا بعدها گفته شد اين مساله راهي براي تحقيق و توسعه است تا سانتريفيوژ جديد را از اين طريق به آن وارد کنيم.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که ما چيزي را از دست نداده‌ايم اظهار داشت: در موارد ديگر پيش بيني‌هاي لازم را به عمل آورده بوديم.
وي در ادامه برنامه در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اين که مفاد قرارداد آژانس با ايران چيست؟ گفت: پرونده ساختگي ايران از سوي آژانس آغاز شد به طوري که بخش عمده اي از ادعاهاي آن‌ها بر روي مسائل غير صلح آميز بود.
صالحي با اشاره به اين که در آن دوران بحثي در خصوص کلاهک هسته‌اي مطرح نبود، اظهار داشت: در آن دوران بيشتر بر روي فعاليت هسته‌اي تمرکز داشتيم.
رئيس سازمان انرژي اتمي گفت: در زمان روحاني يک سري جزييات در پيش گرفته شد به طوري که در زمان لاريجاني ايشان گفتند که تمام سوالاتشان را يک باره مطرح کنند.
وي با اشاره به اينکه آن‌ها شش سؤال را مطرح کردند، خاطرنشان کرد: اين سؤالات تحت عنوان مداليته در زمان البرادعي مطرح شد و زماني که به جمع بندي رسيدند طرف‌هاي مقابل به ناگاه مساله ديگري را تحت عنوان مطالعات ادعايي مطرح کردند لذا مسير ديگري باز شد که هيچ ارتباطي با فعاليت‌هاي هسته اي نداشت.
صالحي با بيان اين که اين مطالعات ادعايي يا PMD از سوي طرف مقابل مطرح شد، خاطرنشان کرد: البرادعي آن زمان اين مساله را به صراحت اعلام کرد که اين ادعاها و مستندات قابل اعتماد نيست.
رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اين که بنده در وين يک تفاهم نامه مجددي را با آقاي آمانو در خصوص فعاليت‌هاي گذشته و حال ايران امضا کرديم، گفت: اصل چيزي که امضا کرديم محرمانه نيست، اما ما فقط در بحث پادماني عنوان کرديم زماني که بازرسان آژانس به ايران مي‌آيند در برخي امور با يک قراردادهايي شيوه بازرسي و چگونگي انجام بازرسي در موارد خاص را ببنديم و با آن‌ها تفاهم کنيم، اين موارد يک مواردي بين کشور ما و آژانس خواهد بود يعني به طور مثال فرض کنيد که نحوه بازرسي از راکتور اراک بين ايران و آژانس بحث و ترتيبات لازم آن مشخص مي‌شود و براساس آن کارش را انجام خواهد داد.
تحقيقات آژانس از فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران 15 دسامبر به شوراي حکام اعلام خواهد شد

وي با بيان اين که تفاهمي که بين ما و آژانس در خصوص شيوه انجام کار صورت مي‌گيرد يک امر محرمانه است، گفت: پس از تحقيقات آژانس و براساس شيوه اي که ما با هم تعيين کرديم نتيجه شوراي حکام اعلام خواهد شد و قرار است که آژانس نتيجه تحقيقات خود را 15 دسامبر سال جاري به آژانس اعلام کند.
صالحي تصريح کرد: آژانس پس از تحقيقات انجام شده نظر خود را ارائه خواهد کرد و برجام مستقل از اين نظر کار خود را جلو مي‌برد و الزاماً ممکن است در 15 دسامبر وقتي آژانس نظر مي‌دهد پرونده هسته اي ايران بسته نشود، ولي اين اقدام کافي است که برجام کارش را ادامه دهد.
رئيس سازمان انرژي اتمي در ادامه با بيان اين که ما بايد به سمت اخذ کارت سفيد از آژانس برويم، گفت: بعد از اين که برجام عملياتي شد پذيرفتيم که پروتکل الحاقي را داوطلبانه اجرا کنيم تا زماني که اين پروتکل به تصويب مجلس برسد.
راکتور اراک هم چنان راکتور آب سنگين باقي خواهد ماند

وي در ادامه در خصوص فعاليت راکتور آب سنگين اراک اظهار داشت: تعريف راکتور آب سنگين به غناي سوخت نيست بلکه تعريف راکتور آب سنگين به استفاده از آب سنگين به عنوان کند کننده و منعکس کننده نيترون است، لذا راکتور آب سنگين اراک راکتور آب سنگين باقي مي‌ماند.
صالحي در خصوص تقسيم مسئوليت‌ها در قبال راکتور آب سنگين اراک اظهار داشت: چند بار کارشناسان ما به چين رفتند و يکي دو بار هم چيني‌ها به ايران آمدند همچنين ما در وين به تفصيل با آمريکا و چين در خصوص اين موضوع صحبت کرديم و قرار شد يک جلسه سه جانبه در چين با حضور ايران، آمريکا و چين برگزار شود که اين موضوع در حال پيگيري است.
جان کري به اشتباه اعلام کرد قرار است در قلب راکتور اراک بتون ريخته شود

رئيس سازمان انرژي اتمي در ادامه در خصوص اظهارات کري که در کنگره گفته بود زماني که قلب راکتور اراک را درآورند محل آن را بتن مي‌ريزند، گفت: همين موضوع سبب شد دوستان ما به جاي اينکه متن برجام را بخوانند اظهارات کري را مبنا قرار دهند اين در حالي است که شما فرض کنيد که يک چاله اي را در زمين کنده‌ايد و جايي است که مي‌خواهيد قلب راکتور را بگذاريد، شما در اين چاله يک تانکر فولادي مي‌گذاريد و اتفاقي که قرار است بيفتد اين است که ما اين تانکر را در مي‌آوريم و آن را کنار مي‌گذاريم و حرف آن‌ها اين است که ما درون تانکر را سيمان بريزيم چرا که آن‌ها نگران‌اند ما دوباره اين تانکر را بر سر جاي خود قرار دهيم و اين در حالي است که ما اصلاً قرار نيست به دلايل ايمني مخزن را مجدداً بر سر جاي خود قرار دهيم و اگر قرار باشد روزي همه چيز به هم بخورد ما مخزن جديدي جاي آن مخزن قرار خواهيم داد.
وي در ادامه در خصوص فعاليت سايت فردو نيز اظهار داشت: فردو از اساس براي ضمانت استمرار اصل غني سازي به وجود آمد يعني فردو خيلي به منظور توليد صنعتي غني سازي در اشل بالا نبوده و به منظور استمرار اصل غني سازي است که اگر خدايي ناکرده روزي نطنز را زدند نکند غني سازي در ايران متوقف شود بلکه اصل غني سازي را با مقياس بسيار کوچک‌تر پيش مي‌برد.
در صورت خلف وعده طرف مقابل، 4 آبشار تحت سکون داريم که فعال خواهد شد

صالحي يادآور شد: هزار و 44 ماشين در فردو خواهد بود که دو آبشارمان قريب به 350 ماشين در حال چرخش خواهد بود اما بدون تزريق گاز و 4 آبشار ديگر در حال چرخش نخواهد بود و تحت خلأ است يعني تنها کاري که ما الان نمي‌کنيم اين است که اورانيوم تزريق نمي‌کنيم لذا اين دو آبشاري که در حال چرخش خواهد بود با هزار و 44 ماشين سر جايش باقي مي‌ماند و بقيه ماشين‌ها را که قريب به 1600، 700 ماشين است برمي داريم و اين دو آبشاري که در حال چرخش خواهد بود در آينده تبديل مي‌شود به آبشارهايي براي توليد ايزتوپ‌هاي پايدار و 4 آبشاري که تحت خلأ است قريب به 700، 800 ماشين مي‌شود براي اين است که اگر خدايي ناکرده روزي زيرقولشان زدند ما مي‌توانيم فوري برگردانيم و غني سازي را شروع کنيم. يعني 4 آبشاري که الان غني سازي مي‌کنند تبديل مي‌شود به 4 آبشار در حال سکون که در صورت خلف وعده طرف مقابل فعال خواهند شد.
وي در ادامه در خصوص اينکه محدوديت ده سالي که 1+5 در رابطه با تحقيق و توسعه براي ما قائل شده است از چه زماني شروع مي‌شود و آيا اين محدوديت از آذر ماه سال 93 اجرا شده است يا خير؟ گفت: بهتر است اين سؤال به صورت مبهم باقي بماند اما از زماني که بنده براي اولين بار به مذاکرات در لوزان پيوستم اين بحث محدوديت مطرح شده بود.
صالحي در ادامه در خصوص اين که گر قرار باشد گاز UF6 به ماشين‌هاي سانتريفيوژ تزريق نشود آيا فرآيند تحقيق و توسعه محقق خواهد شد يا خير؟ اظهار داشت: اگر شما گاز UF6 به ماشيني تزريق نکنيد نمي‌توانيد آن ماشين را در آينده براي غني سازي اورانيوم به کار گيريد پس بايد قبل از آن ماشين مورد نظر را با گاز اورانيوم تست کرده باشيد تا اطمينان لازم براي کارايي آن ماشين در غني سازي اورانيوم پيدا شود.
رئيس سازمان انرژي اتمي گفت: از زماني که ايران بر روي سانتريفيوژ کار کرد مواد اوليه را از خارج و از بازار سياه تهيه کرديم و بعد مهندسي معکوس را در سال 69 آغاز کرديم به طوري که سال 76 توانستيم دو ماشين را بچرخانيم.
وي با اشاره به اين که 7 سال ماشين را سر هم کرديم، ادامه داد: در اين مدت تلاش کرديم تا ماشين پايدار بماند و بچرخد.
صالحي با تاکيد براينکه سانتريفيوژ علي رغم سادگي ماشيني پيچيده است، ادامه داد: 6 هزار دور ماشين بايد بچرخد به طوري که اگر کوچک‌ترين تکاني بخورد از بين مي‌رود.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که پايداري اين ماشين کار حساسي است، افزود: سال‌ها طول کشيد که توانستيم به اين مهم دست يابيم.وي با بيان اين که سال 89 يعني 9 سال بعد توانستيم اولين آبشار 164 تايي سانتريفيوژ را به کار بگيرم اظهار داشت: از اين زمان بود که غني سازي را شروع کرديم.
صالحي با بيان اين که از سال 85 تاکنون بر روي IR1 کار کرديم، ادامه داد: هنوز اين ماشين مشکلات جدي دارد به طوري که طراحي آن خوب نبوده است.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که 25 سال است که بر روي ماشين سانتريفيوژ کار کرديم گفت: چيزهاي زيادي را در اين مدت آموخته‌ايم.
وي با اشاره به اين که از سال 85 به بعد شروع به ساخت و طراحي کرده‌ايم، افزود: يعني از اساس سانتريفيوژ را طراحي کرده‌ايم.
صالحي با اشاره به اين که IR1 را مهندسي معکوس کرده‌ايم گفت: IR2 اصلاح شده است.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به IR 4،6، 7 افزود: در امر طراحي ياد گرفتيم که چگونه به اين مهم دست يابيم.
وي افزود: در مراحل سعي و خطا بوديم و همه چيز را خودمان فرا گرفتيم.
صالحي با اشاره به اينکه علم را اول در سانتريفيوژ به وجود آورديم، خاطرنشان کرد: از حيث طراحي IR10- 20 را هم مي‌توانيم طراحي کنيم.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که در اين 10 سال ماشين‌هاي IR، 2M، 6S را داريم، افزود: خوشبختانه همه ماشين‌ها را داريم.
وي با بيان اين که ماشين IR4 زنجيره‌هاي 164 تايي اش بيش از دو سال است که کار مي‌کند، خاطرنشان کرد: زنجيره ده تايي براي ماشين IR6 داريم.صالحي با اشاره به اين که در زمينه IR8 در ابتداي کار هستيم، بيان کرد: IR4، 2M، 6، 8 براي غني سازي اورانيوم مي‌خواهيم.رئيس سازمان انرژي اتمي ادامه داد: سانتريفيوژهاي IR6 و IR8 را بدون تزريق گاز اورانيوم تست مکانيکي مي‌کنيم.
وي IR6 و IR8 را ماشين‌هاي نسل جديد دانست و عنوان کرد: براي IR6 گاز تزريق کرده‌ايم و شروع به تسريع در کار تحقيقاتي آن کرده‌ايم.
صالحي با بيان اين که در طول يک سال آينده اقدام به تزريق گاز براي IR8 خواهيم کرد ادامه داد: زنجيره‌هاي مياني آن اول، 2، 10، 19 و 30 تا خواهد شد.
رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اين که زنجيره نهايي در زير 10 سال 30 تا خواهد بود خاطرنشان کرد: اين محدوديتي است که ما آن را پذيرفته‌ايم.
وي با اشاره به اين که IR6 در حال تزريق شدن است ادامه داد: گاز IR8 در طول يک سال آينده تزريق مي‌شود.
صالحي با اشاره به اين که بچه‌هاي ما در سن 30 سالگي مقتدرانه و عالمانه جلوي طرف مقابل اظهار وجود مي‌کنند بيان کرد: بالاي 85 درصد از اطلاعات مورد نياز سانتريفيوژ را به دست آورده‌ايم.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که از انتهاي سال هشتم شروع به توليد ماشين‌هاي IR8, 6 بدون رتور مي‌کنيم اظهار داشت: 99 قطعه را مي‌توانيم توليد کنيم.
وي با اشاره به اين که ماشين‌ها را توليد و در انبار نگهداري مي‌کنيم، بيان کرد: از انتهاي سال هشتم ماشين توليد مي‌کنيم و بعد سالن B را آماده مي‌کنيم.
صالحي با اشاره به بعد از سال سيزدهم تعداد ماشين‌ها را زياد مي‌کنيم گفت: در سال پانزدهم به 190 سو مي‌رسيم.
رئيس سازمان انرژي اتمي ادامه داد: زنجيره‌ها مي‌تواند 600- 700 تا باشد و اين امر بستگي به ماشين دارد لذا زنجيره اگر بهينه باشد کمترين سر زدن را به آن خواهيم داشت.
وي با بيان اين که IR1 مي‌تواند 164 تا بيشتر باشد، اظهار داشت: زنجيره IR8 مي‌تواند 500، 600 باشد.
صالحي با اشاره به اين که زنجيره‌هاي تجاري و صنعتي مي‌تواند به تعداد 500، 600 برسد ادامه داد: زنجيره وقتي مي‌تواند اپيتموم بشود که کارايي آن بالا برود.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که در هشت سال اول زنجيره‌ها را مي‌سازيم بيان کرد: بايد براي آن‌ها جايگزين داشته باشيم به طوري که ممکن است ذخيره IR1 تمام شود.
وي با بيان اين که ممکن است ذخيره آن‌ها از کار بيفتد پس بايد براي آن‌ها جايگزين بياوريم گفت: ما بايد خودمان را به وضعيت ماشين‌هاي قابليت اتکا و با اطمينان برسانيم.
در دوره برجام امکان ساخت دستگاه براي جايگزين دستگاه‌هاي معيوب فراهم است.
صالحي با اشاره به اين که اکتشافات و استخراج در زمان محدوديت به حدي خواهد رسيد که پس از آن غني سازي با ظرفيت 190 هزار سو انجام شود گفت: در دوره برجام امکان ساخت دستگاه براي جايگزين دستگاه‌هاي معيوب فراهم است.
رئيس سازمان انرژي اتمي با اشاره به اين که اگر به 190 هزار سو رسيديم هر سال مي‌توانيم اورانيوم از داخل تزريق کنيم اظهارداشت: بنده بر روي بازرسي‌ها کار نکردم و کار فني انجام دادم.
وي با بيان اين که محدوديت‌ها در ظاهر محدوديت است گفت: فلز اورانيوم غني شده براي سلاح است؛ بنابراين محدوديت‌هاي پذيرفته شده از ديد آن‌ها مانعي براي رسيدن به سلاح هسته اي است.
صالحي با اشاره به اين که در مواردي است که برگشت طولاني خواهد بود مانند راکتور آب سنگين اظهارداشت: در پروتکل الحاقي مواردي است که بايد آن را بپذيريم.
رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اينکه تقاضا بايد مستند باشد، گفت: اگر آژانس تقاضايي داشته باشد آن را مي‌توانيم رد کنيم و براي جايگزين بگذاريم.
وي با اشاره به اين که در پادمان مي‌توانيم خواسته‌هايي داشته باشيم گفت: جان کري در سخناني گفته بود که به هيچ کشوري اجازه نمي‌دهد به راحتي از مراکز حساس نظامي بازديد کند.
صالحي با اشاره به اين که بايد خود را براي بدترين شرايط آماده کرد، اظهار داشت: بايد تعريف دانشمند هسته اي را به صورت مشخص داشته باشيم زيرا دانشمند لفظ بزرگي است لذا بهتر است از متخصصان و کارشناسان هسته اي استفاده کرد.
رئيس سازمان انرژي اتمي اظهار داشت: در سازمان انرژي اتمي 16 هزارنفر مشغول کار و زحمت هستند به طوري که کارشناسان اصلي و اساسي تعداد محدودي هستند
وي با اشاره به اين که تعداد کساني که شاکله اصلي سازمان را تشکيل مي‌دهند تعداد خوبي است و نيازهاي ما را تأمين مي‌کند، بيان کرد: آن‌ها سرمايه سازان هستند.
دو نيروگاه جديد در بوشهر خواهيم ساخت
صالحي با اشاره به اين که دو نيروگاه جديد در بوشهر مي‌خواهيم بسازيم که 30 هزار ميليارد تومان هزينه در بر دارد، اظهارداشت: براساس اين مبلغ بايد کارشناس به کار بگيريم.
رئيس سازمان انرژي اتمي با بيان اين که کار اجرايي آن با 15 هزار تکنسين در بوشهر آغاز خواهد شد بيان کرد: دو پروژه ديگر براي سواحل مکران صحبت کرده‌ايم به طوري که در فاصله ده سال آينده دانشگاه‌ها هرچه فارغ التحصيل داشته باشند را مي‌توانيم به کار گيريم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن