واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۴۲ب.ظ)
کرباسيان خبر داد: دريافت مجوز توسط يک شرکت معتبر آلماني براي تامين مالي پروژه هاي فولادسازي موج-رئيس هيات عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران گفت: يک شرکت معتبر آلماني پس از هفت تا هشت ماه مذاکره براي تامين مالي پروژه هاي فولادسازي در ايران مجوز لازم را از کشور متبوعش اخذ و براي تخصيص اعتبار در اين زمينه اعلام آمادگي کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهدي کرباسيان در حاشيه مراسم امضاي قرارداد 400 ميليارد توماني تجهيز، بهره برداري و فروش محصولات معدني زغالسنگ خمرود کرمان در محل اين سازمان، اظهار داشت: در اجلاس اخير سرمايه گذاري و تجارت ايران و اروپا در وين پايتخت اتريش نيز اعلام آمادگي سيستم بانکي اروپا براي ورود به پروژه هاي ايران در قالب فاينانس مطرح شد.
وي تصريح کرد: معادن و صنايع معدني ايران در زمينه اکتشاف با يک عقب ماندگي تاريخي مواجه است و فعاليت اکتشافي ظرف يکصد سال گذشته بر روي هفت درصد از مساحت کشور انجام شد، اما از زمستان 1392 سازمان ايميدرو و زمين شناسي به همراه معاونت امور معادن و صنايع معدني وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب تفاهم نامه اي، فعاليت اکتشافي بر روي 200 هزار کيلومتر از مساحت کشور را آغاز کردند و انتظار مي رود امسال دستاوردهاي اين اقدام مهم تشريح شود.
کرباسيان خاطرنشان ساخت: زنجيره توليد در همه حوزه ها، معدن و صنايع معدني زمينه رشد دارد و با تاکيدات مقام معظم رهبري، در تدوين برنامه ششم توسعه اين مهم مورد توجه قرار دارد.
وي يادآور شد: ايران داراي 68 نوع ماده معدني است، اما تاکنون در زمينه شمار اندکي از اين مواد معدني فعاليت صورت گرفته و بنابراين سطح وسيعي از فعاليت در عرصه معادن بايد کار شود.
رئيس هيات عامل ايميدرو در بخش ديگري از سخنان خود موضوع مشارکت بخش خصوصي در پروژه هاي معادن و صنايع معدني کشور را مهم دانست و گفت: سرمايه گذاري در اين بخش به دولت کمک مي کند تا پروژه ها فعال شوند و علاوه بر توسعه، زمينه اشتغال مناسب در کشور را فراهم مي سازد.
وي موضوع امضاي قرارداد زغالسنگ خمرود کرمان را خاطرنشان، و تصريح کرد: ايران ذخاير مناسبي در زمينه زغالسنگ دارد اما کار اکتشافي به اندازه کافي در اين زمينه صورت نگرفته و در کشور کمبود وجود دارد.
به گفته کرباسيان، سازمان ايميدرو کار وسيعي در زمينه زغالسنگ در منطقه طبس خراسان جنوبي دارد و پروژه هاي جديدي براي واگذاري به بخش خصوصي آماده شده است.
وي افزود: ميزان کنسانتره زغالسنگ مورد نياز کشور اکنون بالغ بر 4.3 ميليون تن است و در مسير تحقق سند چشم انداز 1404 که ظرفيت توليد فولاد 55 ميليون تن پيش بيني شده، مسير توليد فولاد به سمت کوره بلند است و به اين ترتيب ميزان نياز بيشتري به زغالسنگ وجود دارد.
ميزان کنسانتره زغالسنگ توليد شده در سال 92 برابر با 922 هزارتن بود که با رشد 25 درصدي در سال 1393 به يک ميليون و 150 هزار تن رسيد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه امسال توليد کنسانتره زغالسنگ را دستيابي به رقم يک ميليون و 200 هزار تن ذکر کرده که به ميزان 50 هزار تن بيش از رقم سال گذشته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]