واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۱۲ب.ظ)
موج گزارش مي دهد؛ قطع شبانه 37 اصله درخت در رشت به بهانه اجراي طرح اتوبوس هاي تندرو موج- رشت- شهرداري رشت به بهانه اجراي طرح اتوبوس هاي تندرو (بي آر تي)، شبانه 37 اصله درخت در خيابان امام خميني (ره) حدفاصل ميدان فرهنگ تا چهار راه قدس را در اين شهر قطع کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، به دنبال قطع شبانه 37 اصله درخت در خيابان امام خميني (ره) حدفاصل ميدان فرهنگ تا چهار راه قدس در رشت، موجي از انتقادات از طرف شهروندان برانگيخته شد.
شهرداري براي اجراي پروژه بي آر تي در محدوده ميدان حشمت تا مصلي، طبق مصوبه شوراي اسلامي شهر رشت و کارگروه فني ترافيک استان دست به اين کار زده است.
کاشت 480 اصله درخت در محدوده پروژه بي آر تي رشت
رييس کميسيون بهداشت و محيط زيست شوراي اسلامي رشت دراين باره اظهار کرد: در اجراي اين پروژه، درختکاري جزو برنامه ها بود اما حرفي از قطع درخت نبود.
فرانک پيشگر با اشاره به قطع 37 اصله درخت در خيابان امام خميني در راستاي اجراي پروژه بي آر تي از سوي شهرداري رشت خاطرنشان کرد: شهرداري براي قطع درخت، مجوز دو عضو از سه عضو کميسيون ماده هفت شهرداري را داشت و بر اين اساس، توانست به قطع اين درختان اقدام کند.
رييس کميسيون بهداشت و محيط زيست شوراي اسلامي رشت عمر برخي از درختان قطع شده را 30 سال و تعدادي را 70 سال عنوان و تصريح کرد: اگرچه قرار است 480 اصله درخت در محدوده پروژه بي آر تي کاشته شود اما نمي تواند جايگزين درختاني با عمر بالا باشد.
وي پروژه بي آر تي را از طرح هاي توسعه شهري دانست و يادآور شد: براي انجام هر پروژه توسعه اي، بايستي ارزش گذاري درستي انجام گيرد.
به گسترش و رونق طبيعت و فرهنگ شهر رشت اعتقاد دارم
شهردار رشت نيز در پاسخ به خبرنگار خبرگزاري موج در خصوص انتقادات شهروندان به قطع درختان اين شهر افزود: ديدن چهره زشت يک خيابان بدون درخت براي هرکسي که شهرش را دوست دارد دردناک است اما مردم شهر بدانند که وضع بدين شکل نمي ماند.
محمدعلي ثابت قدم با بيان اينکه «ما درختان را قطع نکرديم که اين خيابان را همينطور به امان خدا رها کنيم يا خودمان دليلي باشيم بر کاهش سرانه سبز شهر» خاطر نشان کرد: بارها بر گسترش فضاي سبز شهري تاکيد کردم و اصولا يکي از محورهاي طرح محله محوري بنده گسترش فضاي سبز در محلات بوده است.
وي با اشاره به قطع کردن شبانه درختان گفت: دليل شبانه قطع کردن درختان مخفي کار نبود بلکه استفاده از خلوتي شهر بود زيرا ما نمي توانستيم درختان را در ترافيک هميشگي آن خيابان قطع کنيم.
وي تصريح کرد: مردم مطمئن باشند که در همين خيابان درختان بيشتري به زودي جايگزين خواهند شد.
ثابت قدم يا تاکيد براينکه کاشت درختان جايگزين يک وعده نيست افزود: اين يک برنامه است و به زودي اجرا مي شود و قطع اين درختان هم به خاطر پروژه بي آرتي است که خودش در کاهش ترافيک و افزايش هواي پاک تاثير دارد.
راهاندازي خط ويژه از الزامات توسعه شهر رشت است
رئيس کميسيون حمل و نقل و ترافيک شوراي اسلامي شهر رشت نيز راهاندازي خط ويژه اتوبوس را از الزامات توسعه شهر رشت دانست.
محمدحسين کارگرنيا با اشاره به قطع چند اصله درخت از ميدان چهارراه قدس تا فرهنگ اظهار کرد: شوراي ترافيک هيچ مجوزي براي قطع اين اشجار نداده بلکه مربوط به کارگروه داخل شهرداري رشت است.
وي با بيان اينکه قطع درختان با مجوز کارگروه انجام ميشود، تصريح کرد: ما در اين کارگروه راهاندازي خط ويژه اتوبوس را تصويب کرديم.
رئيس کميسيون حمل و نقل و ترافيک شوراي اسلامي شهر رشت با اشاره به اينکه خيابانهاي رشت نياز به توسعه دارند، افزود: حدود 40 تا 50 سال است که عرض خيابانهاي رشت توسعه نداشتند.
وي با تصريح بر اينکه براي توسعه بايد هزينه کرد، يادآور شد: درختاني که در مسير توسعه راهاندازي خط ويژه اتوبوس قطع شده حدود 17 اصله بوده که برخي از آنها قديمي بود.
واثقکارگرنيا به راهاندازي خط آهن گيلان اشاره کرد و متذکر شد: براي ايجاد اين خطآهن درختان زيادي قطع شدند براي اينکه اين استان نياز به راهآهن دارد.
وي خاطرنشان کرد: راهاندازي خط ويژه اتوبوس جزو الزامات توسعه شهري رشت است که از ميدان حشمت تا مصلاي رشت ايجاد ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]