واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۳۷ق.ظ)
آتش سوزي، حدود 350 هکتار جنگل را در جنوب غربي فرانسه نابود کرد موج - آتش سوزي جنگل در جنوب غرب فرانسه (ژيروند) تاکنون موجب نابودي سيصد و هشتاد هکتار درخت کاج شده است و پيشروي آتش نيز همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، در حالي که نيروهاي آتش نشاني روز گذشته پيشروي آتش را مهار کرده بودند، وزش غيرمنتظره باد با سرعت بيش از چهل کيلومتر در ساعت موجب شعله ور شدن دوباره آن شد.
هنوز منشأ اين آتش سوزي مشخص نشده است.
به دنبال اين حادثه، صدها نفر از ساکنان مناطق اطراف از خانههايشان تخليه شدند. در صورت ادامه آتش سوزي، احتمال دارد افراد بيشتري مجبور به ترک خانههايشان شوند.
در آتش سوزيهاي که روز جمعه نزديک شهر بوردو، در شهرستان ژيروند (جنوب غربي فرانسه) آغاز شد حدود 350 هکتار جنگل نابود شد و مقامات در اقدامي پيشگيرانه منطقه را از ساکنان آن تخليه کردند.
برنار کازنوو، وزير کشور فرانسه، در بيانيه اي که صبح امروز منتشر شد، اعلام کرد بخشداري «سن-ژان ديلاک» تصميم گرفت در اقدامي پيشگيرانه حدود 100 خانه اين بخش و بخش همجوار؛ يعني «پساک» (Pessac)، را از ساکنان آن که تعداد آنها حدود 400 تا 450 نفر بودند، تخليه کند. در حال حاضر هيچ ساختماني دچار حريق نشده است.
براي مهار حريق، حدود 48 ماشين آتش نشاني از اين بخش و شهرهاي همجوار به محل اعزام شدند و حدود 180 مأمور آتش نشاني در اين مأموريت بسيج شدهاند.
به گفته مأموران آتش نشاني، به علت تراکم زياد درختان کاج جوان و همچنين وزش باد که ابتدا سرعت آن 20 کيلومتر بر ساعت بود و اوايل غروب به 50 کيلومتر بر ساعت رسيد، اوايل وقوع آتش سوزي شرايط بسيار نامساعد بود.
حدود ساعت 17 روز گذشته آتش سوزي ديگري در يک جنگل کاج در جنوب غربي اين منطقه در بخشهاي «تست-دو-بوک» (Teste-de-Buch) و «گوژان-مستراس» (Gujan-Mestras) در همين شهرستان گزارش شد. بيش از 75 مأمور آتش نشاني نيز به اين منطقه اعزام شدند و حدود 12 هکتار از اين جنگل از بين رفت.
روز جمعه دو آتش سوزي کوچکتر نيز در جنوب بوردو گزارش شد که پس از آن که حدود دو هکتار جنگل کاج از بين رفت، اين آتش سوزيها مهار شد.
وقوع چندين آتش سوزي طي يک روز در اين فصل از سال در جنگلهاي جنوب غربي فرانسه و به ويژه شهرستان ژيروند که داراي 45 درصد پوشش جنگلي است، اتفاق نادري نيست.
آتش سوزيهاي اوت 2012 نزديک بخش لاکانو (Lacanau) مهمترين آتش سوزي در سالهاي اخير بود که در آن، 650 هکتار جنگل کاج از بين رفت، بي آن که به کسي آسيبي برسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]