تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827097954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتدار ديپلماسي ايران به ظلم طولاني در حق مردم ايران پايان داد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۸:۸ب.ظ)
هاشمي رفسنجاني: اقتدار ديپلماسي ايران به ظلم طولاني در حق مردم ايران پايان داد موج - آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ابتداي جلسه امروز مجمع تشخيص مصلحت نظام، در سخناني با اشاره به سرعت تحولات مهم در منطقه و جهان و تأثير آن بر معادلات جهاني گفت: علائم زيادي قابل مشاهده است که به نظر مي‌رسد کوه يخي که در فضاي اقيانوس منطقه و جهان به وجود آمده گوشه‌اي از آن پيداست.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، ايام معنوي و پرفيض ماه مبارک رمضان، حضور پرشور مردم در مراکز ديني، عبادي، شور مردم سراسر کشور در راهپيمايي پرشکوه روز جهاني قدس و نهايتاً برگزاري نماز باشکوه عيد سعيد فطر با سخنان مهم رهبري معظم انقلاب در تهران را نشان‌دهنده وجود آرامش، اميد و همدلي آحاد مردم دانست و ابراز اميدواري کرد که اين آرامش و همياري در آينده به ويژه تا مقطع برگزاري انتخابات کشور حفظ و تقويت شود.
هاشمي رفسنجاني، با تأکيد بر اينکه ايران، کانون تحولات منطقه‌اي و جهاني است، به تشريح روند شروع مذاکرات منطقه‌اي و هسته‌اي ايران با کشورهاي 1+5 ماه‌ها قبل از برگزاري انتخابات يازدهم رياست جمهوري پرداخت و گفت: چند ماه قبل از انتخابات با وساطت آقاي سلطان قابوس که پيام کتبي از آقاي اوباما آورده بود با موافقت رهبري دو دور مذاکره در عمان برگزار شد که به نتيجه نرسيد.
وي افزود: رهبري انقلاب در سخنراني ابتداي سال موافقت خود را با مذاکرات اعلام کردند و در واقع مذاکرات هسته‌اي در دولت يازدهم با اراده، رويکرد و روش جديدي ادامه يافت.
وي انجام مذاکره با نمايندگان 6 کشور قدرتمند جهاني را اقدامي سخت و مهم دانست و گفت: تيم مذاکره‌کننده جمهوري اسلامي ايران، مقتدرانه و عالمانه، با اهداف حق‌طلبانه پا به عرصه دور جديد مذاکرات گذاشت و مذاکره‌کنندگان مقابل را واقف کردند که در حق مردم غيور و رشيد ايران ظلم کرده‌اند و بايد اين ظلم را به نحوي جبران کنند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، به موفقيت اخير تيم مذاکره‌کننده کشورمان در مذاکرات هسته‌اي اشاره کرد و گفت: به دليل صلابت و مقاومت خوب مردم ايران، صراحت رهبري و اقتدار ديپلماسي تيم مذاکره‌کننده کشورمان، به ظلمي طولاني و تاريخي که در حق مردم ايران با اعمال تحريم‌هاي ظالمانه شده بود، در توافق ابتدايي روي کاغذ پايان داده شد.
وي افزود: مجادلاتي که در حال حاضر بين دولتمردان و جمهوري‌خواهان آمريکا از يک طرف و مقامات اسرائيلي در جريان است و اعترافاتي که از آنان در مورد اقتدار و قدرت هسته‌اي ايران شنيده مي‌شود و اينکه مخالفان صريحاً مي‌گويند ايران توانسته شش قدرت جهان را فريب بدهد و کلاه سرشان بگذارد، در نوع خود بسيار مهم و قابل توجه است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، از طرفي ديگر اعتراف وزير خارجه آمريکا در مواجه با جمهوري‌خواهان در مقابل کنگره که مي‌گويد ايران به قدرت هسته‌اي رسيده و تسليم شدن اين کشور خيالي خام و وهم‌انگيز است و ادامه تحريم‌ها تنها به عميق‌تر شدن شکاف بين آمريکا و اروپا منجر خواهد شد و اگر اسرائيل دست به حمله نظامي يا سايبري عليه ايران بزند، سخت اشتباه کرده را حاکي از واقعيت مهم پيروزي بزرگ جمهوري اسلامي ايران در عرصه بين‌المللي و هسته‌اي دانست و گفت: اينکه رئيس جمهوري آمريکا مخالفان توافق هسته‌اي در اين کشور را جنگ‌طلب معرفي مي‌کند و به اعراب خليج فارس مي‌گويد بودجه نظامي شما ده برابر بودجه ايران است، چرا ايران‌هراسي مي‌کنيد؟ و در سرزمين‌هاي اشغالي قدس نيز حتي نيروهاي نظامي عليه نتانياهو و دولتمردان ديگر اين رژيم عنوان مي‌کنند که اين رژيم در حالت انزواي سياسي در جهان است، نشانه ديگري از تحولات مثبت و ادامه جنگ سرد در منطقه و جهان است.
وي ابراز اميداواري کرد: در شرايط کنوني و حساس منطقه به ويژه پس از نتايج مذاکرات، منتقدان داخلي با حفظ مصالح و منافع ملي کشور، ضمن توضيح مواضع خود، سعي کنند آرامش، اميد و همدلي و اتحاد بين مردم را حفظ و تقويت کنند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود تغيير موضع ترکيه در مورد گروهک تروريستي داعش و پيوستن اين کشور به ائتلاف ضد اين گروه را از ديگر تحولات اخير در منطقه توصيف کرد و افزود: ممکن است اقدام تروريستي اين گروه در شهر مرزي سوروچ - ترکيه و کشته شدن افراد بيگناه زيادي در اين اقدام تروريستي در اين تغيير نگرش ترکيه مؤثر باشد، ولي در مجموع ورود اين کشور به صحنه جنگ با داعش و اجازه استفاده از پايگاه هوايي اينجرليک به آمريکايي‌ها براي بمباران مواضع داعش، مي‌تواند راه حملات زميني عليه داعش را هموار و نقطه اميدي براي اضمحلال اين گروه باشد و همچنين بمباران مرکز پ.ک.ک در شمال کردستان عراق در تحولات اين منطقه نيز مؤثر خواهد بود.
هاشمي رفسنجاني، ناکامي و شکست عربستان سعودي در حملات کور و ظالمانه به کشور مظلوم يمن و عجله اين کشور در سرکوب مردم يمن با 44 حمله ديشب به صعده را براي پايان دادن به مشکلات خود در منطقه، يکي ديگر از تحولات مهم منطقه ذکر کرد و گفت: هرچند اين کشور براي خلاصي از مصائب حمله به کشور يمن، حملات هوايي خود را افزايش داده، ولي در نهايت جز شکست و بدنامي‌هاي بدتر براي عربستان عواقبي نخواهد داشت.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در مجموع تحولات منطقه‌اي و جهاني را نشانه حاکم شدن نوعي تعقل و اجماع جهاني براي مبارزه با تروريسم و گروه‌هاي افراطي و تندرو توصيف کرد و با توجه به استقبال بسياري از کشورهاي جهان براي برقراري تعامل و همکاري با جمهوري اسلامي ايران گفت: بايد هوشيارانه و به دور از افراط و تفريط‌هاي احساسي و عجولانه، راه را گم نکنيم و با تدبير و تعاملات جهاني، خود را تقويت و عقب‌ماندگي‌ها را جبران کنيم.
وي تأکيد کرد: خوشبختانه از شروع مذاکرات تاکنون، رهبري انقلاب بر کليت امور اشراف دارند و بايد ظلم‌هايي که در حق کشورمان طي اين چند سال شده، جبران و با تکيه بر احکام مترقي اسلام و مردم مقاوم، صبور و متمدن خود، راه توسعه و پيشرفت کشور را براي آينده هموارتر کنيم.
هاشمي رفسنجاني به همه گروه‌ها، جناح‌ها و شخصيت‌ها و مسئولان توصيه کرد: مبادا ارزش و جايگاه کنوني جمهوري اسلامي ايران را دست کم بگيريم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: با حفظ انتقاد سازنده، نبايد با طرح موضوعات متعصبانه جناحي و سياسي، عزت و اقتدار کشور را تضعيف کنيم.
وي افزود: بايد با همدلي، همياري و پرهيز از تخريب و بداخلاقي‌هاي سياسي نسبت به يکديگر، وحدت و يکپارچگي خود را براي استفاده از موقعيت‌ها و فرصت‌هاي مناسب در جهان و منطقه حفظ کنيم.
در ادامه اين جلسه، روند بررسي و تدوين سياست‌هاي کلي محيط زيست با حضور اکثريت اعضا پيگيري شد که با تصويب 6 بند باقيمانده، در مجموع تصويب اين سياست‌ها در قالب 16 بند به پايان رسيد که براي تأييد نهايي خدمت رهبري معظم انقلاب تقديم خواهد شد.
در اين جلسه که وزراي نيرو، صنعت، معدن و تجارت، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، رئيس دانشکده محيط زيست و رئيس کميته محيط زيست شوراي عالي امنيت ملي نيز حضور داشتند، پس از بحث و بررسي اعضا، موارد ذيل به تصويب رسيد:

- حمايت و تشويق سرمايه‌گذاري‌ها و فناوري‌هاي سازگار با محيط زيست با استفاده از ابزارهاي مناسب از جمله بهره‌گيري از مشوق‌هاي لازم.
- تدوين منشور اخلاق محيط زيست و ترويج و نهادينه‌سازي فرهنگ و اخلاق زيست‌محيطي مبتني بر ارزش‌ها و الگوهاي سازنده ايراني- اسلامي و جهاني.
- ارتقاي مطالعات و تحقيقات علمي و بهره‌مندي از فناوري‌هاي نوآورانه زيست‌محيطي داخلي و خارجي و تجارب سازنده بومي در زمينه تعادل زيست‌بوم‌ها و پيشگيري از آلودگي و تخريب محيط زيست.
- گسترش سطح آگاهي، دانش، بينش و حقوق زيست‌محيطي جامعه و تقويت فرهنگ و معارف ديني، مشارکت و مسئوليت‌پذيري اجتماعي به ويژه امر به معروف و نهي از منکر براي حفظ محيط زيست در تمام سطوح و اقشار جامعه.
- افزايش نقش مسئولانه و قانونمند سازمان‌هاي مردم‌نهاد براي بهبود شرايط محيط زيست.
- تقويت ديپلماسي محيط زيستي با:
1- تلاش براي ايجاد و تقويت نهادهاي منطقه‌اي براي حفظ محيط زيست از جمله مقابله با گرد و غبار و آلودگي‌هاي آبي.
2- توسعه مناسبات، جلب مشارکت و همکاري‌هاي هدفمند و تأثيرگذار دوجانبه، چندجانبه، منطقه‌اي و بين‌المللي در زمينه محيط زيست.
3- استفاده فعال از فرصت‌ها و مشوق‌هاي بين‌المللي در حرکت به سوي اقتصاد کم‌کربن و تسهيل انتقال و توسعه فناوري‌ها و نوآوري‌هاي مرتبط.

همچنين دو بند زير، ذيل ماده هشت خواهد آمد:
- توسعه حمل و نقل عمومي سبز و غيرفسيلي از جمله برقي و افزايش حمل و نقل همگاني به‌ويژه در کلان‌شهرها.
- الزام دستگاه‌هاي ذيربط به استفاده از مواد سوختي سازگار با محيط زيست.
بنا بر اين گزارش، در اين جلسه اعلام شد که از پانزدهم مرداد ماه دو جلسه از جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام، تشکيل نخواهد شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن