واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بحران مالی رژیم صهیونیستی وکاهش بودجه نظامی/ دوپینگ مالی آمریکایی بیروت - ایرنا - بعداز توافق هسته ای که رژیم صهیونیستی را سردرگم و وحشت زده کرد به ویژه اینکه سرکردگان این رژیم از جمله بنیامین نتانیاهو همه تلاش خود را برای جلوگیری از آن به کار گرفتند حتی تا مرحله درگیری با دولت آمریکا پیش رفتند، اکنون بحران مالی و کاهش بودجه جنگی درصدر رسانه های این رژیم قرار گرفته است.
به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روزنامه لبنانی السفیر، توجه رسانه های صهیونیستی بر سهم دستگاه های امنیتی، جاسوسی و نظامی این رژیم جعلی اشغالگر از کیک بودجه عمومی در سایه کاهش خدمات بهداشتی ، آموزشی و اجتماعی به دلایل بحران اقتصادی و مالی متمرکز است.
ارتش صهیونیستی درصدد است تا 20 میلیارد دلار بودجه مکشوف خود را از بودجه عمومی این رژیم بدست آورد.
ارتش صهیونیستی که سالانه کمک های مالی هنگفت از آمریکا دریافت و از محل فروش سلاح نیز درآمدهایی کسب می کند، به شفاف نبودن عملکردش در هزینه بودجه ها و درآمدها متهم است.
مدت هاست که در رژیم صهیونیستی بحث های شدیدی در باره هزینه میلیاردها دلار به منظور خرید هواپیماها ، مهمات و زیردریایی ها به بهانه گسترش گزینه های نظامی برای مقابله با ایران صورت می گیرد.
بسیاری در رژیم صهیونیستی باور دارند که این هزینه ها و ریخت وپاش های میلیارد دلاری هیچ تاثیری در افزایش قدرت اسراییل برای جلوگیری ازتوافق هسته ای و یا وارد کردن ضربه نظامی موثر بر ایران نداشته است و نخواهد داشت.
گادی آیزنکوت رییس کنونی ستاد ارتش صهیونیستی که در جنگ 33 روزه سال 2006 علیه لبنان فرمانده اتاق عملیات و در جنگ اخیر علیه غزه معاون رییس ستاد ارتش این رژیم بوده است،می داند که تمرکز بر نیروی هوایی و گسترش سلاح های راهبردی ، قدرت ارتش صهیونیستی در نبردهای بر روی زمین را بسیار کاهش داده است.
کاملا روشن است که ارتش صهیونیستی در رویارویی ها و نبردهای زمینی با مقاومت لبنان و فلسطین در جنوب لبنان و غزه هیچ توفیقی نداشته و به همین دلیل اکنون بر آموزش و مسلح کردن نیروهای زمینی متمرکز شده است.
در گزارش و توصیه های « کمیته لوکر» از عملکرد ارتش صهیونیستی آمده است که این ارتش پوشالی است و کمترین وزنی برای نبردهای بزرگ ندارد.
اما اکنون بحران مالی و کاهش سهم دستگاه های امنیتی و نظامی نگرانی ها در میان سرکردگان ارتش صهیونیستی را افزایش داده است.
گفته می شود که بودجه نظامی رژیم صهیونیستی بدون محاسبه « بودجه های خاص» یعنی دستگاه های امنیتی و جاسوسی شاباک و موساد و کمیته انرژی هسته ای، در سال 2014 حدود 67 میلیارد شیکل( حدود 18 میلیارد دلار) بوده است.
رسانه های صهیونیستی گزارش داده اندکه حدود نیمی از این بودجه صرف پرداخت حقوق نظامیان فعال و بازنشسته و کمک به خانواده نظامیان کشته و یا زخمی شده می شود.
نیم دیگر این بودجه برای تامین نیازهای جاری ارتش صهیونیستی مانند، غذا، دارو و لباس صرف می شود و بخش اندکی باقی می ماند که برای تمرین های نظامی و توسعه و تقویت بنیه جنگی آن مصرف می گردد.
ارتش صهیونیستی سالانه کمکی از آمریکا به ارزش 3 میلیارد و یکصد میلیون دلار دریافت می کند و البته همواره از واشنگتن درخواست کمک های مالی و تسلیحاتی بیشتری دارد.
گفته می شود که ارتش صهیونیستی در جنگ های خود در دهه گذشته بیش از 400 هزار گلوله توپ شلیک کرده و هزینه های زیادی را برای به کار گیری سامانه گنبد آهنین متحمل شده است.
همچنین براساس اطلاعاتی،ارتش صهیونیستی از سال 1985 تاکنون حدود 75درصد تانک ها و50 درصد هواپیماهای خود را کنار گذاشته است و معنای آن این است که اسراییل تانک ها و هواپیماهای قدیمی را از رده خارج کرده و تنها از تانک ها و هواپیماهای جدید استفاده می کند و قرار است در ابتدای سال آینده میلادی نخستین هواپیماهای اف 35 را هم تحویل بگیرد.
ارتش صهیونیستی همچنین تعداد پهپادهای نیروی هوایی خود را تا 400 درصد افزایش دادده و گفته می شود که ماشین جنگی آن به شبکه های توسعه یافته فن آوری مانند سامانه های رصد و کنترل ثابت و متحرک در دریا، زمین و هوا و سامانه سایبری متکی است.
براساس این گزارش، بحران مالی رژیم صهیونیستی از جمله در بخش نظامی و امنیتی آن روز افزون است و تنها با دوپینگ مالی آمریکا سرپا می ماند و براساس یک سناریوی جدید این رژیم درصدد نزدیک شدن به کشورهای نفتی و متمول عربی مانند رژیم سعودی است.
خاورم ** 1324
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]