تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798148713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گفت و گو با محمدرضا علیمردانی بازیگر نقش بائو در «پایتخت 4»


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: محمد رضا علیمردانی بازیگر نقش بائو در سریال «پایتخت 4» یکی از موفق های ماه رمضان 94 بود. با او درباره این نقش و چگونگی شکل گیری اش گفت و گو کرده ایم.

گفت و گو با محمدرضا علیمردانی بازیگر نقش بائو در «پایتخت 4»
 محمد رضا علیمردانی
محمد رضا علیمردانی بازیگر نقش بائو در سریال «پایتخت 4» یکی از موفق های ماه رمضان 94 بود. با او درباره این نقش و چگونگی شکل گیری اش گفت و گو کرده ایم:
*بائو نقش منفی «پایتخت 4» بود اما بعد از چند قسمت با رفتار و گفتار مطایبه آمیز ، زهر آن گرفته شد. برای رسیدن به این ویژگی چه کردید؟
ما سعی مان را كردیم كه این نقش مورد پسند واقع شود. یك نقش منفی در كاری كه همه آدم های آن «خوشمزه» هستند طبعا برای بازیگر نگرانی می آورد. من تلاشم را كردم نقش زهرآگین نباشد. چون معتقدم آدم منفی نمی داند منفی است و به خودش حق می دهد. تلاش من این بود كه بائو را طوری نشان دهم كه مخاطب بپذیرد او كار خود را قبول دارد و چیزی بهتر از آن به ذهنش نمی رسد و فكر می كند این كارها راه حل مشكلات است. شاید با كارهایی كه می كند قصد بدی هم ندارد و دلش می خواهد یك خانواده را خوشحال كند ولی ناخواسته برای آن هم مشكل ساز می شود. بنابراین سعی می كند قانون را دور می زند و فكر می كند این زرنگی است.
*خوبی بائو این بود كه دچار استحاله های باسمه ای نمی شود و تا آخر روی فكرش پافشاری می كند و اصرار دارد نباید آن خانه خراب شود. این فكر آقای تنابنده بود یا پیشنهاد خودتان؟
این در فیلمنامه بود. آقای تنابنده روی همه بخش های سریال نظارت دارد. این شخصیت هم به قلم آقای الوند و مشاوره آقای وارسته و سیروس مقدم قوام گرفته بود. حالا ممكن است ما در گفتار یك چیز را رقیق تر یا غلیظ تر بكینم و پیشنهادی كه به ذهن مان می رسد را بگوییم ، ولی قیچی هرس دست آقای مقدم و تنبانده است.
*دقیقا كی معلوم شد شما بائو را بازی می كنید؟
حدود شش روز قبل از شروع تصویرداری. محسن (تنابنده) قصد داشت خواب های ارسطو به شكل انیمشن كار شود كه خیلی ایده خلاقانه ای بود و رفتن سراغ آن شهامت می خواهد. به من زنگ زد و پیشنهاد داد مدیریت صدای آن را بر عهده بگیرم. قبول كردم. محسن بعدا تعریف كرد كه هنوز بین افراد زیادی كه كاندیدای نقش بائو بودند به نتیجه نرسیده بودیم كه هادی كاظمی به عنوان یك دوست مشترك من را به محسن یادآوری كرد. ما در سریال «مامور بدرقه» همبازی بودیم و من نقش مازندرانی بازی كرده بودم. محسن گفته بود:« اصلا یادم نبود؛ اتفاقا محمد رضا خیلی خوب مازنی صحبت می كند ... » بعد هم زنگ زد و رفتم دفتر. محسن گفت بائو نقش مهمی است و می خواهم تو آن را بازی كنی.
خیلی دشوار است كه بتوانی لهجه مازندرانی را طوری صحبت كنی كه همه آن را بپذیرند. به خاطر تنوع گویش شما با یك سخت گیری مواجه هستید. كما این كه به برخی هنرمندان نازنین ما سخت گیری می كردند و یواشكی می گفتند فلانی مثل ما حرف نمی زند.
*چند گریم روی صورت تان تست شد تا به این مدل رسیدید؟
درباره چندین گریم صحبت شد. آقای اسكندری چند اتود سطحی و اولیه زد اما هیچ كدام را به مرحله اجرا نرساند. تا این كه در نهایت و بعد از مشاوره و صحبت، موها را تخت خواباند ، پشت گوش را بل كرد،‌ابروها را پرتر كرد و به هم چسپاند، پره بینی رو پرتر كرد و بعد هم برایم سبیل گذاشت. دیدیم تركیب بامزه است. محسن گفت خیلی خوب است و بهتر از چیزی شده كه فكر می كردیم. هم جدی است و هم نمكی كه باید دارد. آقای مقدم هم پسنیدید و تائید كرد.
*قاعدتا یك تصویر كلی در ذهن محسن تنابنده و سیروس مقدم درباره شخصیت بائو وجود داشته. منتهی وقتی قرار است یك نفر به نام محمد رضا علیمردانی آن را بازی كند ، چیزهایی از خودش به آن اضافه می كند؛ ‌مثل حركت دست ،‌ نوع راه رفتن  و ... این ریزه كاری ها از كجا آمد؟
من خوشحالم كه این ریزه كاری ها دیده شده. آقای مقدم و تنابنده نگاه هوشمندانه و دقیقی داشتند، برای همین وقتی چیزی به نقش اضافه می شد نكات لازم را می گفتند و بعد از آن بازیگر را رها می کردند. یعنی وقتی مطمئن بشوند تو خودت داری نقش را ایجاد می كنی دیگر برایت محدودیت بوجود نمی آورند. بجای آن ایده های خوب می دهند و این گونه مراوده بخوبی شكل می گیرد. مگر این كه بازیگری در مقاومت و كلنجار باشد و متوجه نباشد چه چیزی از او می خواهند كه در آن صورت اصلا نخواهند گذشت. خوشبختانه ما سریع به توافق رسیدیم و در اولین اتودهایی كه برای ساختن بائو داشتیم، لبخند رضایت بر لب های آقای مقدم و تنابنده و دیگر دوستان نشست.

*چه میزان از بائو حاصل دیدن آدم ها است؟ اصلا مابه ازاء دارد؟
وقتی شما می خواهی شخصیت واقعی بسازی اگر مابه ازائی نداشته باشی خودت را فریب می دهی كه« آدمی خلق می كنم كه در واقعیت وجود دارد». وقتی یك كاراكتر واقعی را بوجود می آوری قطعا كدها را پیدا می كنی؛‌ مثلا پیش خودت می گویی  فلان موقع فلان جا یك آدمی با این خصوصیت دیده ام و ویژگی هایش را مورد استفاده قرار می دهی. این به تو كمك می كند تا با ایمان بیشتر كارت را انجام دهی چون از آدم های واقعی جامعه وام گرفته ای.
*لهجه مازنی از لهجه های تاثیر گذار است. یعنی یك مازندارانی می تواند بعد از مدتی روی نوع بیان اطرافیان اثر بگذارد. با این حال اگر كسی قصد تقلید داشته باشد خیلی زود به چشم می آید. برای شما لهجه چطور شكل گرفت؟
هموطنان عزیز مازندرانی كه سر صحنه حاضر می شدند با من مازندارانی صحبت می كردند. وقتی فارسی جواب می دادم تعجب می كردند و می پرسیدند مگر شما مازنی نیستید؟
*دیالوگ ها با لهجه مازنی نوشته می شد. درست است؟
بله آقای الوند دیالوگ ها را با لهجه مازندرانی و حتی اعراب گذاری شده می نوشت.
*ولی باید زمینه قبلی برای لهجه مازندرانی داشته باشید.
ما یك لهجه كلی می شنویم و می گوییم این مازنی است در حالی كه در خود مازندران خیلی سخت می گیرند. خطه به خطه با هم تفاوت دارند. خیلی دشوار است كه بتوانی لهجه مازندرانی را طوری صحبت كنی كه همه آن را بپذیرند. به خاطر تنوع گویش شما با یك سخت گیری مواجه هستید. كما این كه به برخی هنرمندان نازنین ما سخت گیری می كردند و یواشكی می گفتند فلانی مثل ما حرف نمی زند. در حالی كه آدم های یك خطه دیگر می گفتند نه ،درست مثل ما صحبت می كنند. تاكید آقای تنابنده این بوده كه لهجه بازیگران «پایتخت» بینابین باشد. نكته دیگر در پاسخ سوال شما این كه اولا به عنوان یك بازیگر كه در تئاتر رشد كرده و رشته تحصیلی ام بوده همیشه وظیفه خودم می دانستم كه در یادگیری لهجه باید گوشم را دقیق كنم ،‌ابزار صوتم را همراه كنم و سعی كنم گویش یك منطقه را به بهترین شكل بیان كنم. اگر زمان اجازه نمی دهد یا فكر می كنم نمی توانم از پس آن بربیایم ،‌نقش را قبول نمی كنم. دوما این كه اصالت مادر من تنكابنی است. ضمن این كه پیش تر در سریال «مامور بدرقه» لهجه مازنی صحبت كرده ام . با این حال در «پایتخت» تغییراتی ایجاد كردم كه لهجه باورپذیرتر باشد.
ما سعی مان را كردیم كه نقش بائو مورد پسند واقع شود. یك نقش منفی در كاری كه همه آدم های آن «خوشمزه» هستند طبعا برای بازیگر نگرانی می آورد. من تلاشم را كردم نقش زهرآگین نباشد.
*الان شما «فردا» را روی اكران دارید و « روز روشن» با بازی تان در شبكه خانگی توزیع شده. هیچ كدام اما به اندازه «پایتخت» دیده نشده. چه عاملی باعث می شود بپذیرید چهره تان زیر یك گریم سنگین دگرگون شود تا جایی که قیافه واقعی تان بكلی  محو می شود؟‌این با ذات اصلی بازیگری یعنی دیده شدن درتعارض نیست؟
بازیگر در شروع كارش دوست دارد دیده شود و طبیعتا برای هر كسی این حس دیده شدن وجود دارد. من كه هنوز دارم یاد می گیرم ولی تا این جا آموخته ام كه بازیگری به من زندگی كردن یاد می دهد، قضاوت اشتباه نكردن یاد می دهد. یاد می دهد كه تو تمام تلاشت را بكنی تا در موقعیت یك آدم با طرز فكر دیگری قرار بگیری و سعی كنی عمیق تر فكر كنی؛ این یعنی یاد گرفتن زندگی .
*نقش های مختلف این امكان را به شما می دهد؟
بله ،حتی در صدا پیشگی این امكان وجود دارد. این كه شما یك شخصیت خلق كنی تا مردم تو را فراموش كنند و آن كاراكتر را باور كنند به آدم زندگی یاد می دهد. برای من فرقی نمی كند به چه شكلی در می آیم یا درخیابان من را می شناسند یا خیر. مهم یاد گرفتن زندگی از بازیگری است.تبیاناخبار مرتبط :محمدرضا علیمردانی ، بازیگر نقش بائو و دخترش+عکستصویر بدون گریم و همراه با گریم محمدرضا علیمردانی بازیگر نقش بائو+عکسبازیگر نقش بائو در پایتخت چه کسی است؟


شنبه 3 مرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی
uyt


پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن