تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826240449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملکرد ضدحقوق بشر دولت انگلیس زیر ذره بین سازمان ملل متحد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عملکرد ضدحقوق بشر دولت انگلیس زیر ذره بین سازمان ملل متحد لندن - ایرنا - براساس گزارش منابع انگلیسی، کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد در گزارش دوره ای خود از وضعیت حقوق بشر در انگلیس به ویژه قوانین ضد تروریسم این کشور ابراز نگرانی کرده و خواستار تجدیدنظر در این قوانین شده است.


به گزارش ایرنا، منابع انگلیسی از جمله روزنامه گاردین روز جمعه گزارش دادند، کمیته حقوق بشر سازمان ملل در بند 8 این گزارش، از افزایش تعداد جرائم مذهبی، ملی و نژادی در انگلیس انتقاد کرده و از رویکرد متداول رسانه های انگلیسی در ترویج بیگانه هراسی و اظهارات نژادپرستانه که بالمآل منجر به تبعیض، دشمنی و خشونت در جامعه این کشور شده، ابراز نگرانی کرده است.
براساس گزارش های منتشر شده، در بند چهاردهم این گزارش از تعریف نامشخص و مبهم واژه ‘تروریست’ در قانون ضد ‘تروریسم سال 2000’ انگلیس به شدت ابراز نگرانی شده و بیان گردیده است: این تعریف به گونه ای نامناسب، آزادی بیان سیاسی در این کشور را تحت الشعاع قرار می دهد.
گفتنی است این قانون مدت هاست که مورد اعتراض اقلیت های قومی و مذهبی، بالأخص جامعه مسلمانان انگلیس که عمدتاً مورد هدف این قانون قرار می گیرند ، واقع شده است.
کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد همچنین نسبت به قانون جدید ‘مبارزه با تروریسم و امنیت سال 2015’ انگلیس که به بهانه ی حفظ امنیت اجتماعی، اختیارات گسترده ای از جمله جاسوسی و استراق سمع را به مأمورین امنیتی این کشور می دهد، ابراز نگرانی کرده است.
این نهاد حقوق بشری افزود: پلیس انگلیس براساس این قانون می تواند مدارک ترددی افراد (گذرنامه) را به ظن اینکه ممکن است آنها در اقدامات تروریستی مشارکت کنند به طور موقت ضبط کرده و مظنونین را به مکانی بیش از 200 مایل از محل سکونتشان دور کرده؛ که این مساله بدون هیچ گونه تضمینی صورت می گیرد.
در بند چهاردهم گزارش کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد همچنین عنوان شده است: این کمیته نسبت به بازداشت 14 روزه مظنونین به اقدامات تروریستی بر اساس قانون حمایت از آزادی که می تواند تا 28 روز تمدید شود، نگران است.
گزارش کمیته حقوق بشر سازمان ملل در پایان این بند عنوان کرد: این کمیته نسبت به احتمال سوءاستفاده از بازداشت افراد بر اساس بند 41 از قانون تروریسم سال 2000 که در آن بازداشت بدون حکم صورت می گیرد نگران هست.
این کمیته از دولت انگلیس خواسته است تا قانون ضد تروریستی اش را مورد بازبینی قرار داده و آن را مطابق با تعهدات و میثاق حقوق بشر تنظیم کند.
کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد در بخشی دیگری از این گزارش از تلاش دولت انگلیس در ارائه قانونی که بر اساس آن بتواند ملیت شهروندان این کشور را ضبط کنند ابراز نگرانی کرده و نوشته است: این کمیته نگران است که ضبط ملیت افراد، منجر به بی ملیت شدن آن ها شود. دولت انگلیس باید قوانینش را در این زمینه مورد تجدیدنظر قرار داده به نحوی که محدودیت در ورود مجدد افراد به انگلیس و یا ابطال ملیت انگلیسی شان به استناد به مسایل تروریستی، ضروری و متناسب باشد.
بند 16 این گزارش به افزایش نرخ خودکشی ها در زندان های انگلیس پرداخته و نوشته است: مقامات قضایی انگلیسی تاکنون اقدامات بازدارنده ای را برای این منظور تدبیر نکرده اند.
این کمیته از مقامات انگلیسی خواسته است تا امنیت زندانیان و امور سلامت روانی آن ها را موردتوجه قرار دهند.
بند 23 این گزارش همچنین از سن مجازات در انگلیس و اسکاتلند که هم اکنون به ترتیب 10 و 8 سال هست ابراز نگرانی کرده و گفته است که سن مجازات می بایست بر اساس قوانین بین المللی به 12 سال ارتقاء یابد.
این گزارش همچنین از وضعیت نابسامان مراکز نگهداری پناه جویان در انگلیس ابراز نگرانی کرده و گفته است که نظام مشخصی بر مدت زمان بازداشت افراد در این مراکز وجود ندارد.
این کمیته از دولت انگلیس خواسته است که از بازداشت افراد پناه جو به عنوان آخرین راه حل استفاده کند.
کمیته یاد شده همچنین از دولت انگلیس خواسته است که راه حلی قانونی برای جلوگیری از تنبیه بدنی کودکان انگلیسی توسط والدینشان پیدا کند.
اروپام**ن**4**1552



03/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن