تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد هر كس قرآن را بياموزد و به ديگران آموزش دهد و به آنچه در قرآن است عمل كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829944019




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار مبتلایان به پرفشاری خون در کشور بالاست/ چگونه با آن مقابله کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آمار مبتلایان به پرفشاری خون در کشور بالاست/ چگونه با آن مقابله کنیم؟
یک متخصص داروسازی بالینی با بیان اینکه پرفشاری خون به دلایلی از جمله شیوه نادرست زندگی افراد در کشور ما زیاد است، گفت: از نشانه‌های این عارضه می‌توان به علایمی چون گرگرفتگی و احساس سوزش اشاره کرد.
آفتاب : فریبرز فرساد گفت: بیماری‌های قلبی؛ پرفشاری خون، ایسکمی، نارسایی و ناراحتی عروق کرونر را شامل می شود. در کشور ما به علت استرس و شیوه زندگی نادرست، پرفشاری خون بیشترین مبتلایان به خود را اختصاص داده است.
وی درباره علایم فشار خون بالا گفت: از نشانه‌های این عارضه می‌توان به علایمی چون گرگرفتگی و احساس سوزش اشاره کرد. برای درمان این بیماری ابتدا از روش‌های درمان غیردارویی استفاده می‌کنیم و در صورت عدم پاسخ، به دنبال درمان دارویی می‌رویم.

فرساد افزود: برای درمان پرفشاری خون در ابتدا روش‌های درمانی غیر‌دارویی برای بیمار توصیه می‌شود که شامل کاهش وزن، ورزش و استفاده کمتر از نمک است. سپس در مرحله دوم به سراغ دارو درمانی می‌رویم که در دارو درمانی از مواد دیوریتیک (ادرارآور) یا مهار کننده‌های سیستم عصبی مرکزی و در آخر از بتا بلاکرها استفاده می‌کنیم.

وی با تاکید بر این نکته که دارو درمانی و تجویز آن به طور حتم باید بر اساس سن بیمار انجام شود، گفت: به بیمار توصیه می‌شود که در کنار روش‌های دارویی از روش‌های درمانی غیردارویی نیز استفاده کند.

این متخصص داروسازی بالینی گفت: گرفتگی عروق کرونر که از علایم آن می‌توان به خستگی زودرس و تنگی نفس اشاره کرد، در ابتدا به صورت مزمن روی قفسه سینه احساس می‌شود که برای درمان از ترکیبات باز کننده عروق که از خانواده نیترات‌ها هستند، استفاده می‌کنیم و همچنین به بیمار توصیه می‌شود که از فعالیت‌های سنگین اجتناب کند.

فرساد افزود: در مرحله‌ای از بیماری‌های قلبی و عروقی که بیمار دچار آنفارکتوس شده، وی دچار دردی می شود که تا به حال سابقه آن را نداشته است. در مرحله اول بهترین کار استفاده از داروهای خانواده نیترات‌ها به صورت زیرزبانی است، سپس به سرعت باید با مراکز درمانی تماس گرفت و آزمایشات پاراکلینیک برای بیمار انجام شود.

وی اضافه کرد: می‌توان از ترکیبات ضد درد مانند مخدرهایی چون مرفین استفاده کرد و اکسیژن رسانی و استفاده از آسپرین در ساعات اول توصیه می‌شود. مراحل بعدی شامل آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی و باز کردن عروق است و بیمار روانه اتاق عمل می‌شود و جراحی قلب باز را داریم. سپس برای درمان می توان از ترکیبات بتابلاکرها استفاده کرد.

این متخصص داروسازی بالینی با اشاره به نارسایی‌های قلبی گفت: در مراحل بعدی نارسایی احتقانی قلب بروز می کند که در این عارضه اغلب اتساع قلب، کاهش عملکرد سلول‌های عضلانی قلب، احتباس آب و سدیم بروز می‌کند. برای درمان آن از دیورتیک‌ها استفاده می‌کنیم که میزان تنگی نفس و خس خس سینه را با کاهش بار از روی قفسه سینه و همچنین احتباس آب را از طریق کلیه با افزایش حجم ادرار، کاهش می دهیم. در این بیماری بهترین نوع دارو درمانی مورد استفاده، مهار کننده‌های آنژیو تانسین است.



تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن