تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868281712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسی گابن را با باغ وحش اشتباه گرفته بود!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مسی گابن را با باغ وحش اشتباه گرفته بود!




یکی از احزاب مخالف دولت گابن از ستاره آرژانتینی بارسلونا به خاطر نحوه حضورش در این کشور برای یک برنامه تبلیغاتی انتقاد شدیداللحنی انجام داد.





خبرگزاری تسنیم: حضور لیونل مسی در گابن به همراه هم‌تیمی پیشین‌اش دکو برای شرکت در یک مراسم نمادین جهت آغاز ساخت یک ورزشگاه فوتبال در این کشور سر و صدای زیادی به راه انداخت. نخست نشریه فرانس فوتبال فرانسه ادعا کرد که مسی بابت این سفر از گابنی‌ها 3.5 میلیون یورو پول گرفته است. بعد سفیر گابن در فرانسه ادعای فرانس فوتبال را تکذیب کرد و گفت بابت این برنامه به ستاره بارسلونا حتی یک یورو هم داده نشده است. حالا هم حزب «اتحادیه مردم گابن» به انتقاد از نحوه حضور مسی در گابن پرداخته و او را به بی‌احترامی به مردم این کشور متهم کرده است.

مسی در حالی برای شرکت در مراسم آغاز احداث یکی از استادیوم‌های میزبان جام ملت‌های آفریقا در سال 2017 به شهر «پورت جنتیل» گابن رفت و مورد استقبال شخص علی بونگو اوندیمبا، رئیس جمهور این کشور قرار گرفت که وضع ظاهری‌اش به هیچ عنوان به وضع شخصیتی که قرار است در یک برنامه رسمی شرکت کند، شباهتی نداشت و همین موضوع حسابی به حزب مخالف دولت کنونی گابن برخورده بود. او با یک تی‌شرت آستین کوتاه، شلوارک جین زاپ‌دار و کفش‌های کتانی و چهره‌ای در هم در محل برنامه حضور پیدا کرد.

در بیانیه حزب اتحادیه مردم گابن آمده است: «مسیح» فوتبال با وضعی به گابن وارد شد که انگار به یک باغ وحش آمده است؛ ظاهر کثیف، صورت اصلاح نشده و دستانش در جیب که انگار داشت دنبال بادام زمینی‌هایی می‌گشت که آنها را پرتاب کند. بازیکنی که لیونل مسی صدایش می‌زنند و یک مولتی‌ میلیارد است، حق ندارد با چنین ظاهری در نزد مقامات رسمی یک جمهوری حاضر شود، حتی اگر آنجا یک جمهوری موزی باشد. او حق نداشت دست در جیب و با شلوارک زاپ‌دار بیاید.

در ادامه این بیانیه خاطر نشان شده است: گابن باغ وحش نیست. ما نمی‌دانیم این بازیکن آرژانتینی برای چه هدفی به گابن آمد، اما حداقل این حق را داریم که از بی‌توجهی‌ و بی‌احترامی او به یکسری استانداردها و اصول انتقاد کنیم. ما از رفتار و نگرش مسی ناراحتیم. آیا به این دلایل و با توجه به اینکه ما کشور میزبان هستیم، بی‌نزاکتی مسی را محکوم می‌کنیم.

در همین حال نشریه ال‌موندو دپورتیوو اسپانیا مدعی شده است که لیونل مسی از نشریه فرانس فوتبال بابت ادعایش شکایت کرده و از این رسانه فرانسوی خواسته است که ادعای خود مبنی بر پرداخت 3.5 میلیون یورو از سوی دولت گابن به مهاجم بارسا را پس بگیرد.






تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن