تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر (ع):هر چیزی قفلی دارد و قفل ایمان مدارا کردن و نرمی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854888811




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی




فناوری اطلاعات و ارتباطات، کمک شایانی به صنعت اتومبیل سازی جهان کرده است و اکنون شاهد خودروهایی هستیم که بدنه آن ها با فیبرهای کربنی حاوی به آندهای آلومینیومی و با دستگاه‌های پرینت سه بعدی ساخته می‌شود که وزن سبک تر و آلایندگی به مراتب کم تری نسبت به روش‌های سنتی موجود دارند.








 
 
 
 
برترین ها: طراحی و ساخت خودروهایی که بدنه آن ها با نانو تیوب‌های کربنی طراحی شده و با پرینترهای سه بعدی ساخته می‌شود، نسل جدیدی از خودروهای آینده را در دومین دهه هزاره سوم میلادی در مقابل چشمان شهروندان دهکده جهانی قرار داده است. انقلابی که امروزه در فناوری‌های هوشمند و نوظهور صنعت اتومبیل سازی ایجاد شده است، خبر از دگرگونی در ساخت و طراحی اتومبیل‌های ارزان، هوشمند و با چهره جدیدی در آینده نزدیک می‌دهد.


 
دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی


(تصویر نخستین ابر خودروی چاپ سه بعدی که بدنه نانوتیوب فیبری با آند آلومینیوم دارد)


به گزارش برترین‌ها و به نقل از پرتال گیز مگ (gizmag.com)، شرکت امریکایی شرکت Divergent Microfactories که در شهر فناوری آمریکا، کالیفرنیا، واقع است، خودرویی ساخته است که با فناوری نانو تیوب‌های کربنی با آند آلومینیوم و چاپ سه بعدی (D renderings3) تولید شده است. استفاده از آنودهای آلومینیوم در ساخت بدنه این خودروی جدید، سبب می‌شوند تا وزن کم تر و تنش بیش تری را بدنه، به نسبت رو شهای سنتی، تحمل کند که در ایمنی و بهینه سازی مصرف سوخت، نقش بالایی دارد.

 
دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی


(تصویر پرتال سازنده خودروی نانو فیبر کربنی با چاپ سه بعدی، که دوستدار محیط زیست اعلام شده است)


پرتال دیزاین بوم (designboom.com) پیش تر گزارش داده بود، شرکت ویتس ادوسوس Vitesse | AuDessus، خط تولید بدنه‌های فیبر کربنی سفارش رنگی را در امریکا افتتاح کرده است. هزینه تبدیل یک ابر خودرو عادی به نمونه ای فیبر کربنی که کاملاً توسط انسان و با دست صورت می‌گیرد بین 100 هزار دلار تا 200 هزار دلار است و با توجه به مدل خودرو و دامنه تغییرات به مدت زمانی تا دو هفته نیاز دارد. اطلاعات بیش تر از این نوآوری در صنعت خودروسازی را می‌توانید در سایت شرکت ویتس به نشانی vitesseaudessus.com دنبال کنید. پورشه (porsche.com) و لامبورگینی (،lamborghini.com) دو خودروی لوکس هستند که بارها از این فناوری در ساخت بدنه آن ها استفاده شده است.

 
دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی


(گزارش پرتال دیزاین بوم از خط تولید فیبرهای کربنی در آمریکا – نسخه ferrari)


 

دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی


(نسخه ای‌ از خودروی "فراری" که با بدنه نانو فیبر کربنی ساخته شده است)



قطعاتی که طی فرآیند تعویض از خودرو برداشته می‌شوند به مالک خودرو تحویل داده می‌شوند و از این رو بدنه فیبر کربنی می‌تواند در صورت نیاز بار دیگر به حال پایه خودرو باز گردد.

اکنون، شرکت دایورجنت میکروفکتوریز آمریکا، که توسط Kevin Czinger، مؤسس شرکت Coda Automotive تأسیس شده است، با استفاده از فناوری در حال رشد نانوفیبرکربنی آلومینیومی، خودرویی ساخته است که حس "فراری" را به مخاطبان می‌دهد. وی اخیراً در کنفرانس O"Reilly Solid Conference اظهار داشته است که میزان آلودگی صنعت اتومبیل سازی در محیط زیست، بیش از میزان آلایندگی خودروها، پس از ساختان می‌باشد. برای همین، باید در شیوه‌های تولیدی سنتی باز نگری شود. ویدئویی از ایشان در زیر مشاهده کنید.

www.youtube.com/watch?v=oKXpFmbEzs4

 این خودرو که Blade نام دارد، 700 اسب بخار قدرت را با موتور توربوی 4 سیلندر که با سوخت سیان جی کار می کند، در اختیار مصرف کننده می‌دهد و می‌تواند سرعت 96 کیلومتر بر ساعت را ظرف 2 ثانیه، به دست آورد. شاسی این خودروی عجیب، تنها 46 کیلوگرم وزن دارد و بسیار سبک می‌باشد و بدنه کامپوزیتیان، حدود 600 کیلوگرم گزارش شده است. فناوری چاپ سه‌بعدی این شرکت می‌تواند میزان فضا، زمان و سرمایه‌گذاری لازم برای تولید اتومبیل‌ها را تا حد قابل‌توجهی کاهش دهد. مهندسان با این فناوری می‌توانند ظرف چند دقیقه شاسی خودرو را تولید کنند.


در ساخت این نوع خودروها، از نانو تیوب‌های کربنی استفاده می‌شود. در واقع، نانوتوب‌های کربنی، از گزینه‌های اصلی در زمینه نسل جدیدی خودروهایی با پوسته چاپ سه بعدی به شمار می‌روند. برای درک بهتر ساختمان این ماده، یک لوله بسیار کوچک را تصور کنید که در دیواره‌هایش اتم کربن به کار رفته باشد. عنوان «نانو» در نام این ماده از نانومتر می‌آید؛ یعنی یک‌میلیاردم یک متر. هر کدام از نانوتوب‌های کربنی تنها یک نانومتر قطر دارند؛ ابعادی که ۲ هزار برابر کوچک‌تر از یک رشته فیبر کربن است.

ولی تفاوت مهم‌تر در ساختار کریستالی و ویژگی‌های فیزیکی ست که بین نانوتوب‌های کربنی و فیبر کربن وجود دارد. در مقابل طراحی آراسته و مناسب نانوتوب، فیبرکربن به صورت چیزی است که شیمیدان‌های کوانتوم به آن «توربو استراتیک» می‌گویند؛ یعنی لایه‌های مسطح که هر کدام به ضخامت یک اتم کربن هستند که به‌گونه‌ای تصادفی بر روی یکدیگر قرار گرفته‌اند. این در حالی است که ساختار کریستالی و آرایش اتم‌های با سطح بالاتر در نانوتوب، آن را تبدیل به مقاوم‌ترین و سخت‌ترین ماده شناخته‌شده تاکنون می‌کند و این ماده نزدیک به ۲۰ برابر قدرتمندتر از فیبر کربن است.

 
دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی


(تصویر شماتیک از نانو تیوب‌های کربنی)


سامانه چاپ سه بعدی لیزر پایه، می‌تواند آندهای آلومینیومی را در بدنه خودروهای جدید وارد کند. این سامانه، در سال‌های اخیر بسیار رونق داشته است و شرکت‌های زیادی به سمت استفاده از این فناوری در ساخت خودروهای نسل آینده، اقدام کردند که اسکوتر برقی سی 16 از آن جمله است که توسط شرکت آلمانی StreetScooter در سال گذشته میلادی ساخته شد. اما هنوز، تجاری سازی نشده است. این شرکت، در واقع یک پروژه دانش بنیان آکادمیک بوده که از دانشگاه Aachen University متولد شده است.

 
دنیای خودروهای نانو تیوب کربنی 3 بعدی


(نمایی از یک خودروی برقی که با چاپ سه بعدی و بدنه فیبری ساخته شده است)


این خودروی کوچک، زیر 10 هزار یورو قیمت گذاری شده است.

درباره خودروی جدید کربنی، در ویدئو زیر، اطلاعات بیش تری ارائه شده است.

www.youtube.com/watch?v=Mh3HFvVZ3wc

درباره مراحل ساخت این خودروی سه بعدی کربنی، ویدئو زیر در 4 دقیقه، اطلاعات خوب و ارزشمندی را برای علاقمندان دنیای خودروهای نانوفیبر کربنی سه بعدی، ارائه می‌کند.




اگر علاقمند مشاهده چاپ گرهای سه بعدی خودروهای آینده هستید، ویدئو زیر را پیشنهاد می‌کنیم..




گفتنی است سایت اینترنتی شرکت سازنده در نشانی divergentmicrofactories.com قرار دارد.







تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن