تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تقواى الهى داشته باشيد و اصلاح كنيد ميان خودتان را زيرا خداوند در روز قيامت ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844632126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گفت‌وگو با دارنده مدال طلای المپیاد زیست‌شناسی جهان: هیچ لزومی ندارد که انسان تک‌‌بُعدی باشد / دوست دارم در دانشگاه رشته پزشکی را ادامه دهم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گفت‌وگو با دارنده مدال طلای المپیاد زیست‌شناسی جهان:
هیچ لزومی ندارد که انسان تک‌‌بُعدی باشد / دوست دارم در دانشگاه رشته پزشکی را ادامه دهم
دانش‌آموزان کشورمان در حالی با کسب مقام پنجم جهانی المپیاد زیست‌شناسی دانمارک به کشور بازگشتند که نام «محمدامین صادقی» دانش‌آموز تبریزی که موفق به کسب مدال طلای این المپیاد شده نیز در این لیست دیده می‌شود.

خبرگزاری فارس: هیچ لزومی ندارد که انسان تک‌‌بُعدی باشد / دوست دارم در دانشگاه رشته پزشکی را ادامه دهم



به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بیست و ششمین المپیاد جهانی زیست‌شناسی از بیست و یکم تا بیست و هشتم تیرماه در شهر آرهاوس دانمارک برگزار شد و تیم دانش‌آموزان ایرانی در بین 61 کشور دنیا مقام پنجم را به دست آورد. محمدامین صادقی متولد اسفند سال 75 و دانش‌آموز مدرسه فرزانگان شهید مدنی تبریز است و از همان کودکی عاشق زیست‌شناسی و مخلفاتش. محمدامین فرزند آخر خانواده‌ای پنج نفره است و دو خواهر دارد. با او به بهانه همین طلای المپیاد جهانی به گفت‌وگو نشستیم. فقط به کتاب‌های درسی اکتفا نکردم و به طور مرتب مطالعه آزاد داشتم نقطه عطف علاقه شما به حوزه زیست شناسی از کجا آغاز شد؟
از همان دوران کودکی به علوم تجربی و زیست علاقمند بودم . پای تلویزیون که می‌نشستم مستندهای حیات وحش را دنبال می‌کردم و کتاب‌های علمی مطالعه می‌کردم. این علاقمندی در دوران مدرسه چطور ادامه پیدا کرد؟
تقریبا پیگیری جدی من برای حضور در المپیاد از 3 سال پیش آغاز شد. سال دوم دبیرستان در المپیاد کشوری موفق به کسب مدال نقره شدم و در سال سوم دبیرستان هم این مدال به طلای المپیاد تبدیل شد. تا اینکه امسال در پیش دانشگاهی و مسابقات المپیاد جهانی موفق به کسب مدال طلا شدم. در این بین طی این سه سال فقط به کتاب‌های درسی اکتفا نکردم و به طور مرتب مطالعه آزاد داشتم. در این بین مسئولان و مربیان آموزشی چه نقشی در جهت‌دهی علاقمندی شما و هموار کردن مسیر مطالعه در این حوزه داشتند؟
حمایت آموزش و پرورش هم در این زمینه موثر بود. در مدرسه اجازه می‌دادند از آزمایشگاه استفاده کرده و کار کنم و یا در برخی ساعات کلاس درسی اجازه می‌دادند به جای حضور در کلاس، مشغول مطالعه برای المپیاد باشم. مدارس ما طریقه آموزش به گونه‌ای نیست که هر چیزی که آموزش داده می‌شود را به طور ملموس برای دانش‌آموز نشان دهند فکر می‌کنید فضاهای آموزشی ما چقدر به پاسخگویی نیازهای دانش‌آموزانی باشد که علاقمند به تحقیق و مطالعه بیشتر در حوزه های علمی و پژوهشی هستند؟
راستش مدارس ما در زمینه علمی وضعیت خیلی خوبی ندارند و طریقه آموزش به گونه‌ای نیست که هر چیزی که آموزش داده می‌شود را به طور ملموس برای دانش‌آموز نشان دهند. حالا وضعیت در دوران راهنمایی و دبیرستان کمی بهتر است ولی در مقطع ابتدایی وضعیت پژوهشی چندان مطلوب نیست. برگردیم به المپیاد اخیر. فکر می‌کردید عاید این سفر دانمارک، برای شما مدال طلا باشد؟
امیدوار بودم طلا بگیرم چون تلاش خیلی زیادی کرده بودم. در کنار این، لطف خدا و کمک‌های اساتید هم شامل حالم شد.
اعلام نتایج از آخر به اول وقتی نتایج اعلام می‌شد چه حسی داشتید؟
زمان اعلام نتایج اسامی را از آخر به اول خواندند و همین برای من استرس زیادی به همراه داشت. ولی وقتی اسامی برندگان مدال نقره تمام شد دیگر خیالم راحت بود و به نوعی حس رهایی داشتم. سطح و فضای برگزاری المپیاد چطور بود؟
با وجود اینکه برای نخستین بار بود که این المپیاد را با شیوه جدید و استفاده از تبلت برگزار می‌کردند ولی حتی با این حال هم خیلی خوب برگزار شد. در کنار این از لحاظ سطح علمی نیز بسیار مطلوب بود. وضعیت تیم اعزامی ایران در این مسابقات در بین دیگر کشورها چطور بود؟ از لحاظ علمی سطح ما در چه جایگاهی قرار دارد؟
خب، شرایط کشورهای دیگر با ما متفاوت است. برخی کشورها هستند که بطور کلی همه ساله نتایج خوبی در این المپیاد بدست می‌آورند و از لحاظ علمی و پژوهشی (به دلیل وجود آزمایشگاه‌ها و پژوهش‌سراهای متعدد) بهتر از ما هستند. در این بین یک سری از کشورهای اروپایی هم بودند که تنها با اطلاعات کتاب‌های درسی خود در المپیاد شرکت کرده بودند و بالطبع نتایج خوبی هم عایدشان نمی‌شد.
  هیچ لزومی ندارد که انسان تک بُعدی باشد این ذهنیت که المپیادی‌ها و نخبه‌های علمی زندگی‌شان در مطالعه و درس خلاصه شده درست است؟
در اینکه درس خواندن در چنین سطحی وقت زیادی از آدم می‌گیرد شکی نیست ولی هیچ لزومی ندارد که انسان تک بُعدی باشد. مطالعه برای المپیاد هم در طول سال استمرار ندارد و شاید فقط سه ماه برای آن لازم باشد. به چه مقوله‌های دیگری علاقمندید و اوقات فراغتتان را چطور سپری می‌کنید؟
پیش از این در رشته بسکتبال هم فعالیت داشتم. زمانی نقاشی می‌کردم . الآن هم به مطالعه علاقه دارم و بیشتر در حوزه تاریخ و جغرافیا کتاب می‌خوانم.
طلای المپیاد زیست جهانی می خواهد در چه رشته ای ادامه تحصیل دهد؟
دوست دارم در دانشگاه رشته پزشکی را ادامه دهم. گفت‌وگو از سحر فکردار انتهای پیام/60002/ن20

94/04/31 - 16:07





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن