واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ضرغامي: آثار تخريبي شبكههاي مبتذل از بمب هستهايي بالاتر است
داخلي. فرهنگي. جشنواره. رسانهها. راديو.
رييس سازمان صدا و سيما جمهوري اسلامي گفت: آثار تخريبي شبكههاي مبتذل در بين جوانان از بمب هستهايي مخربتراست و امروز اين بمب هستهايي بر سرما ميآيد و متوجه نيستيم.
"عزتالله ضرغامي" شامگاه چهارشنبه در آيين اختتاميه نهمين جشنواره بين- المللي راديو دراصفهانافزود: برنامههاي ضد فرهنگ شبكههاياستعماري،اصالتها و فرهنگها كشورهاي متمدن را هدف قرار داده و اثرات اين برنامههااز تخريب بمب هستهاي فراتررفتهاست.
بهگزارش ايرنا، وي خطاب بهميهمانان خارجي و داخلي شركتكننده در نخستين اجلاس بينالمللي راديو گفت: حركت بسيار گسترده و مخربي براي بيهويتي و بيفرهنگ ساختن جوامع دنيااز سوي برخي رسانههاي قدرتمندآغاز شده كه نياز است توجه جدي براي مقابله با آن شود.
وي رسانهها را پياده نظام اين تفكرات استعماري و ضدبشري برشمردو افزود:
رسانهها وظيفه دارند فرهنگهاي ملي خود رامقابل فرهنگ استعماري با عنوان جهاني شدن حفظ كنند زيرا در غير اينصورت قرباني اين هجمه بيهويت ميشوند.
وي با انتقاد از دولت و پارلمان انگليس كه طي مصوبهايي گروهك منافقين را از فهرست گروههاي تروريستي حذف كرده است ، افزود: اين حركت دولت انگليس نمونهايياز تخلف آشكار از موازين حقوق بشر است كه رسانههاي جهان بايد به آن بپردازند ولي چگونه است كه رسانهاي باسابقه مانند بيبيسي و ديگررسانه هانسبت به اين تخلف حقوق بشر سكوت كردهاند و اعتراضي نميكنند.
ضرغامي، در بخش ديگري از سخنان خود راديو را بهترين رسانه جهت حفظ هويت و فرهنگ هر كشور دانست و افزود: راديو صداي فرهنگ هاست و به اصالت ها نزديك تر است زيرا از آسيبهايي كه جلوههاي بصري در حوزه سيما دارد مبراست و فضاي صميمي تر و نزديك تري با مخاطبين خود دارد.
وي تاكيد كرد: راديو توانسته است پاكي خود را حفظ كند و بهتر از هر رسانهايي ميتواند به اصالتهاي فرهنگي نزديك شود و سخنان را سالمتر مطرح كند.
وياز برنامه سازان راديويي خواست كهاز موسيقي استفاده مناسب و كارآمدي در برنامههاي راديويي داشته باشند و بر اساس نظرات كارشناسي موسيقي با كلام يا بيكلام كه داراي اشعارفاخر،موسيقي و ملوديهاي مناسب است و همچنين آرامش را به جامعه منتقل سازد ،استفاده كنند.
وي تحول در ساختار نمايشي برنامههاي راديويي در زمينه كميت و تنوع موضوع را امري لازم دانست و افزود: با خلاقيت و نواوري بايد تحولي در حوزه نمايش انجام داد.
وي راديو گفت و گو را ويترين آزاد انديشي جمهوري اسلامي ذكر كرد و گفت:
اين راديو تاكنون عملكرد خوبي داشته و در موضوعات چالش برانگيز جامعه به خوبي توانسته وارد شود و مجريان برنامه بايد رعايت انصاف و عدالت را در بحثها و مناظرهها بين ديدگاههاي مختلف را به طور جدي رعايت كنند.
وي همچنين حمايت از سايررسانهها را وظيفه صدا و سيما دانست و افزود:
كتاب با حضور راديو و تلويزيون در زندگي افراد جامعه چند زمانيست كه مهجور مانده است و برنامه ريزان راديويي ميتواند از طريق اين رسانه، رسانهي پاك و مهجور كتاب را مورد حمايت قرار دهند.
نهمين جشنواره بينالمللي راديو و نخستين اجلاس بينالمللي راديو شب گذشته با معرفي برگزيدگان بخش اصلي به كار خود پايان داد.
پنجشنبه 2 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 404]