محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1847319316
عراقچی:دوره نظارت شورای امنیت ۱۰ سال است/اگر کری سه بار میز مذاکره را ترک کرده، ما 10 بار ترک کردهایم/آمریکا نباید انتظار تغییر سیاستهای ایران را داشته باشد
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
عراقچی:دوره نظارت شورای امنیت ۱۰ سال است/اگر کری سه بار میز مذاکره را ترک کرده، ما 10 بار ترک کردهایم/آمریکا نباید انتظار تغییر سیاستهای ایران را داشته باشد
معاون وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد کشورمان میگوید: "اینکه اعلام کنند ۱۰ سال دیگر قصد دارند قطعنامهای بدهند به شورای امنیت برای تصویب به نظر من خیلی ارزش توجه زیادی را ندارد."
روز نو : معاون وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد کشورمان میگوید: "اینکه اعلام کنند ۱۰ سال دیگر قصد دارند قطعنامهای بدهند به شورای امنیت برای تصویب به نظر من خیلی ارزش توجه زیادی را ندارد."
به گزارش روزنو، سید عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد کشورمان در کنفرانسی خبری به تشریح برنامه جامع اقدام مشترک و نیز قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره برنامه هستهای کشورمان پرداخت.
عراقچی در ابتدا از حمایتهای مردم و همچنین رهبر معظم انقلاب در فرآیند مذاکرات تشکر و قدردانی کرد. معاون وزیر امور خارجه کشورمان از فعالیتها و اطلاعرسانی خبرنگاران طی دو سال گذشته بالاخص یک ماه پایانی مذاکرات هستهای نیز تمجید کرد.
دوره نظارت شورای امنیت 10 سال خواهد بود نه بیشتر
عراقچی در پاسخ به سؤالی درباره درخواستهای چند روز اخیر آمریکا برای افزایش دوره نظارت شورای امنیت بر برنامه هستهای ایران از 10 به 15 سال گفت:" چنین چیزی امکان ندارد، قطعنامه شورای امنیت که پریروز صادر شد کاملا روشن شده و تاریخ خاتمه بررسی شورای امنیت در این قطعنامه کاملا مشخص است و هیچ جای ابهامی ندارد. بنابراینطول دوران نظارت شورای امنیت از نظر قطعنامه و به صراحت آن همان ده سال است."
وی در ادامه افزود: "اینکه اعلام شده بعد از 10 سال اینها قصد دارند قطعنامه جدید دیگری ارائه دهند و موضوع بازگشتپذیری را برای چند سال دیگر تمدید کنند خواستهای است که ابراز کردهاند ولی از نظر ما هیچ اعتباری ندارد، بخشی از توافق نیست و اعتقاد داردم که قطعنامه شورای امنیت صراحت کامل دارد و بنابراین هر تاریخی پس از ده سال فاقد موضوعیت است."
عراقچی در ادامه پاسخ به سوالات خبرنگاران گفت: "بحث اجرای توافق طبعا به اندازه مذاکرات مربوط به مذاکرات هستهای اهمیت داشته. من میدانم که دولت در کلیت خودش نسبت به این موضوع جدیت و اهتمام دارد. حتما ساز و کاری در سطح دولت تشکیل خواهد شد، چون بحث تحریمها و اجرای آنها بحثی است که به وزارتخانههای مختلف و مجموعه دولت مربوط میشود.... در داخل وزارت خارجه هم ساز و کاری را ایجاد خواهیم کرد که پیگیریهای لازم را از بعد سیاسی و سیاست خارجی آن انجام دهد. اجرای توافق و پیگیری تعهدات طرف مقابل برای ما از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است و حتما این کار را انجام خواهیم داد."
اینکه 10 سال دیگر میخواهند قطعنامه جدیدی صادر کنند ارزش توجه زیادی ندارد
مذاکره کننده ارشد ایران در گفتگوها با گروه 1+5، میگوید: "اظهاراتی که از سوی طرف مقابل اعلام میشود به تعبیر مقام معظم رهبری همان رجزخوانیهایی است که مقداری از آن طبیعی است. بعد از هر مذاکراتی قابل انتظار است که طرفهای مذاکراتی ادعاها و صحبتهایی را مطرح کنند که بتوانند فضای داخلی را کنترل کنند."
وی افزود: "روال قانونی در کشورهای 1+5 و داخل آمریکا نیز باید طی شود. لابیهای مختلف به کار افتادهاند که جلوی این کار را بگیرند. طبیعی است که در این رابطه چیزهایی را بشنویم. آنچه که از نظر ما مهم است این است که توافقی که صورت گرفته، قطعنامهای که صادر شده در خصوص دوره زمانی روشن و بدون هیچگونه ابهامی است و همه طرفها باید به همین پایبند بمانند. هر گونه اظهارنظری غیر از این شود به آن اعتراض میکنیم. در این خصوص هم به مقامات آمریکایی و سایر کشوهای 1+5 اعتراض کردهایم که کاری خلاف توافقاتی که انجام شده صورت نگرفته. البته این مسأله فیالنفسه به نظر من ارزش خاصی ندارد. اینکه اعلام کنند 10 سال دیگر قصد دارند قطعنامهای بدهند به شورای امنیت برای تصویب به نظر من خیلی ارزش توجه زیادی را ندارد. با این حال ما در بقیه موارد تعهدات طرف مقابل را رصد و دنبال کرده و هر گونه کوتاهی و یا تخلفی در تعهداتشان مشاهده کنیم از طریق سازوکاری که در داخل توافق مشخص شده پیگیری خواهیم کرد."
پرونده ایران در آژانس پس از اتمام دوره توافق به حالت عادی برمیگردد
معاون وزیر امور خارجه ایران در ادامه با تأکید بر اینکه پس از اتمامموضوعات مندرج در توافق، پرونده ایران از شورای حکام خارج خواهد شد، گفت: "برخورد آژانس و شورای امنیت با ایران به مانند دیگر اعضای انپیتی فاقد سلاح هستهای خواهد بود. یعنی عادی شدن پرونده در شورای حکام و در آژانس بینالمللی انرژی اتمی هم بعد از طی دوره توافق خواهد بود."
آمریکا نباید انتظار تغییر سیاستهای ایران را داشته باشد
عراقچی درباره تکرار ادعاهای باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمایت ایران از تروریسم و تداوم حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی گفت: "ما هیچگاه انتظار تغییر سیاستهای آمریکا در قبال ایران را به غیر از مسائل هستهای نداشته و نداریم. آمریکا هم نباید انتظار تغییر سیاستهای ایران را داشته باشد الا در چارچوب موضوع توافقی که در بحث هستهای داشتهایم."
وی افزود: "توافق در مذاکرات هستهای به معنای این نیست که هیچ یک از سیاستهای ما نسبت به منطقه، نسبت به نظام سلطه، نسبت به سیاستهای خصمانه آمریکا و نسبت به حمایت از دوستان و متحدانمان در منطقه، تغییری پیدا بکند. اگر این سیاستها توسط دولت دیگر و آمریکا تلقی به تروریسم و مسائل دیگر میشود، برداشت ناصواب و اتهاماتی است که همچون گذشته به دولت جمهوری اسلامی ایران وارد میشود و از نظر ما اعتباری ندارد. ما هیچگاه انتظاری جز این هم از طرف مقابل نداشتهایم. من بارها عرض کردهام که حل و فصل مسأله هستهای و رسیدن به توافق تنها مدیریت یکی از موضوعات بین ایران و کشورهای غربی و یا بین ایران و آمریکا است. این به معنی عادی شدن روابط و تأثیر بر سایر موضوعات فیمابین نیست. بنابراین، سیاست خارجی طبق روال گذشته ادامه داشته و ما انتظار تداوم سیاستهای خصمانه طرف مقابل را هم همچنان داریم."
پس از تحریمها شاهد دوران جدید همکاری اقتصادی بین ایران و دنیا خواهیم بود
معاون وزیر امور خارجه میگوید: "حتما در دوران بعد از تحریم ما شاهد دوران جدیدی در فعالیتها و همکاری اقتصادی بین ایران و بقیه کشورهای دنیا و جامعه بینالمللی خواهیم بود. کشورهایی که در همسایگی ما قرار دارند و مسیرهای ترانزیتی ما را تشکیل میدهند از جایگاه ویژهای برخوردار هستند و به نظر من جمهوری آذربایجان به دلیل علقههای فرهنگی، تاریخی و سیاسی و نیز به دلیل موقعیت خاصی که بین ایران و اروپا قرار دارد میتواند نقش مهمی را ایفاء کند."
عراقچی در ادامه افزود: "در سیاست خارجی آتی جمهوری اسلامی ایران در همکاریهای اقتصادی آتی ایران با همسایگان، آذربایجان و البته سایر کشورهای همسایه جایگاه ویژهای خواهند داشت."
اگر کری سه بار میز مذاکره را ترک کرده، ما 10 بار ترک کردهایم
مذاکره کننده ارشد ایران در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری درباره اظهارات جان کری، وزیر خارجه آمریکا، مبنی بر ترک سه باره میز مذاکراتی، گفت: "در دو سال گذشته مذاکرات فراز و نشیبهای بسیاری را داشته است. اگر ایشان سه بار میز مذاکره را ترک کرده است ما 10 بار میز مذاکره را ترک کردهایم. اینطور نیست که مذاکرات یک روال ثابت معمول، و به تعبیر برخیها دوستانهای داشته است. مذاکرات بسیار پرتنش و پر استرس همراه با کشمکشهای زیاد همراه با فراز و نشیبهای زیادی بوده. در مقاطع مختلفی متوقف شده و در مقاطع مختلفی با موانع جدی مواجه شده."
عراقچی گفت: "ما هیچگاه تا آخرین روزها و حتی تا دو روز قبل از توافق مطمئن نبودیم که به توافق خواهیم رسید. به دلیل اینکه آنچه برای ما مهم بوده رسیدن به یک توافق خوب بود. توافقی خوب است که در آن اصول، چارچوبها و خطوط قرمز رعایت شده باشد. ما در این مدت برای دستیابی به توافق خوب تلاش کردیم و هیچوقت اجازه ندادیم که فشارهای عصبی وارده مانع از رسیدن ما به خواستههایمان شود."
امیدواریم در فاصله کوتاهی مسائل گذشته ایران حل شوند
معاون وزیر امور خارجه کشورمان "در خصوص موضوعات مربوط به گذشته که به غلط به پیامدی مشهور است" گفت: "دقیقا در همان روز توافقی که در وین صورت گرفت، یک تفاهم جدید میان ایران و آژانس امضا شد. بین آقای صالحی و آقای آمانو یک نقشه راه برای حل این موضوع امضاء شد."
وی افزود: "بر اساس این نقشه راه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای حل و فصل موضوعات گذشته سرعت پیدا میکند. امیدوار هستیم در فاصله کوتاهی این مسائل حل شود.... پروتکل الحاقی مربوط به آینده است و ما به طور داوطلبانه شروع به اجرای آن خواهیم کرد، البته از زمانی که به روز اجراء برسیم. در قالب و چارچوبی که پروتکل الحاقی معرفی کرده است دسترسیهای که لازم است به آژانس داده خواهد شد. از دیدگاه ما دسترسی هر مرکز غیر هستهای در چارچوب استانداردهای بینالمللی در پروتکل الحاقی و موافقتنامه پادمان محدود خواهد بود.
تا روز اجرای توافق ماهانه 700 میلیون دلار از داراییهای ایران آزاد خواهد شد
عراقچی درباره آزاد شدن داراییهای بلوکه شده ایران گفت: "بعد از اینکه تحریمها برداشته شود همه این پولها آزاد شده و در دسترس صاحبان آن که ممکن است بانک مرکزی یا وزرات نفت یا سازمان دیگری باشد، قرار گرفته و قابل بهرهبرداری خواهد بود."
وی در ادمه گفت: "تا قبل از اجرایی شدن توافق که احتمالا بین چهار تا شش ماه آینده خواهد بود توافق ژنو کماکان پابرجا است و آزاد شدن ماهانه 700 میلیون دلار از داراییهای ایران کماکان در دستور کار خواهد بود."
مذاکره کننده ارشد ایران درباره منوعیتهای اعمالی بر صادرات و واردات تسلیحات و نقش آژانس در تمدید یا لغو سریعتر آن گفت: "در قطعنامه جدید محدودیتی برای صادرات و واردات تسلیحات خواهد بود. این محدودیت را اگر با محدودیتی که در قطعنامههای گذشته وجود داشت مقایسه کنید متوجه میشوید که یک تحول اساسی صورت گرفته است. اولا دیگر تحریم وجود ندارد بلکه محدودیت است. در تحریم گذشته فروش هر گونه سلاحی توسط ایران به صورت کامل ممنوع بود و واردات اقلام عمده نظامی که هفت قلمی است که در قطعنامهها ذکر شده بود به طور کامل ممنوع بود. در قطعنامه جدید قرار بر این شده که چرا برای فروش و چه برای خرید مورد به مورد از شورای امنیت مجوز گرفته شود. همین محدودیت هم در ظرف پنج سال به اتمام رسیده و روال عادی خودش را خواهد داشت."
وی در ادامه در تشریح نقش آژانس در این فرآیند گفت: "یکی از گزارشاتی که آژانس در طول توافق میتواند بدهد، گزارشی که به گزارش جامع یا گستردهتر معروف است، یک جمعبندی است که آژانس بر اساس پروتکل الحاقی ارائه میدهد و فقدان مواد و فعالیتهای اعلام نشده را در کشور مربوطه تأیید میکند."
عراقچی تأکید که هیچ یک از مراحل توافق برجام منوط به این گزارش نیست. "چه دور پنج ساله تحریمهای تسلیحاتی و موشکی یا دوره 10 ساله توافق منوط به اینکه آژانس چنین گزارشی را بدهد نیست. اما اگر آژانس این گزارش را زودتر از پنج سال بدهد آن محدودیت تسلیحاتی پیش از پنج سال به اتمام خواهد رسید. محدودیتهای دیگر نیز تمام خواهد شد."
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
طول قطعنامه شورای امنیت 10 سال است/ مجلس درباره رد یا تصویب کلیت توافق نظر میدهد/ اگر آمریکا 3 بار میز مذاکرا
طول قطعنامه شورای امنیت 10 سال است مجلس درباره رد یا تصویب کلیت توافق نظر میدهد اگر آمریکا 3 بار میز مذاکرات را ترک کرد ما 10 بار ترک کردیم عضو ارشد تیم مذاکره کننده هستهای گفت طول قطعنامه شورای امنیت 10 سال بوده و تمدید آن از نظر ما فاقد موضوعیت است جوان آنلاين سید عباس عتکرار/ عراقچی: برداشته شدن تحریمهای اقتصادی 4 تا 6 ماه طول میکشد/ بعد از 10 سال پرونده هستهای در شورای امنی
تکرار عراقچی برداشته شدن تحریمهای اقتصادی 4 تا 6 ماه طول میکشد بعد از 10 سال پرونده هستهای در شورای امنیت مختومه میشود درباره مسائل امنیتی و دفاعی خود حاضر به مذاکره نیستیم چه رسد به مصالحهمعاون وزیر خارجه قطعنامه شورای امنیت درباره ایران را دستاورد بسیار بزرگی خواند و تصربعد از 10 سال پرونده هسته ای ایران در شورای امنیت مختومه خواهد شد/ درباره مسائل امنیتی و دفاعی خود حاضر به مذا
بعد از 10 سال پرونده هسته ای ایران در شورای امنیت مختومه خواهد شد درباره مسائل امنیتی و دفاعی خود حاضر به مذاکره نیستیم چه برسد به مصالحه معاون وزیر خارجه قطعنامه امروز شورای امنیت درباره ایران را دستاورد بسیار بزرگی خواند و تصریح کرد به هر کس و هر جا لازم باشد تسلیحات خواهیم دآغاز نشست خبری عراقچی در خصوص مذاکرات هستهای/ طول دوران نظارت شورای امنیت ده سال است
آغاز نشست خبری عراقچی در خصوص مذاکرات هستهای طول دوران نظارت شورای امنیت ده سال است نشست خبری معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امورخارجه امروز چهارشنبه در خصوص مذاکرات هستهای با نمایندگان رسانههای گروهی داخلی و خارجی آغاز شد معاون وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد کشورماجان کری: سه بار میز مذاکره را ترک کردم
جان کری سه بار میز مذاکره را ترک کردم وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای تبعات رد توافق هستهای در کنگره را فاجعهبار دانست و برای اطمینان خاطر دادن درباره انجام نهایت تلاش برای دستیابی به بهترین نتایج در مذاکرات مدعی شد سه بار میز مذاکره را ترک کرده است فارس جان کری وزیر خارعراقچی: بیش از 10 بار میز مذاکره را ترک کردیم |اخبار ایران و جهان
عراقچی بیش از 10 بار میز مذاکره را ترک کردیم معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه تاکید کرد که طول دوره بررسی قطعنامه 10 سال است کد خبر ۵۱۸۸۴۰ تاریخ انتشار ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۸ - 22 July 2015 معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه تاکید کرد که طول دوره بررسی قطعنامه 1خط قرمز عدم نظارت کیفی آژانس رارعایت کردیم/نظارت۱۰سال شورای امنیت
ظریف در پاسخ به سوالات نمایندگان خط قرمز عدم نظارت کیفی آژانس رارعایت کردیم نظارت۱۰سال شورای امنیت شناسهٔ خبر 2862671 - سهشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۳ سیاست > مجلس وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوال رئیس مجلس در مورد نحوه نظارت آژانس بر اجرای توافق گفت شخصا به مقام معظم رکری: سه بار میز مذاکره را ترک کردم
کری سه بار میز مذاکره را ترک کردم وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای تبعات رد توافق هستهای در کنگره را فاجعهبار دانست و برای اطمینان خاطر دادن درباره انجام نهایت تلاش برای دستیابی به بهترین نتایج در مذاکرات مدعی شد سه بار میز مذاکره را ترک کرده است فارس جان کری وزیر خارجه آکری: رد توافق هستهای در کنگره تبعاتی فاجعهبار دارد/ سه بار میز مذاکره را ترک کردم
کری رد توافق هستهای در کنگره تبعاتی فاجعهبار دارد سه بار میز مذاکره را ترک کردمتاریخ انتشار سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۰۴ وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای تبعات رد توافق هستهای در کنگره را «فاجعهبار» دانست و برای اطمینان خاطر دادن درباره انجام نهظریف: اختلافات همچنان باقی است/ تهدید جدید کری مبنی بر ترک میز مذاکره/ ورود هیات 5 نفر آژانس به تهران/ ضرب الا
ظریف اختلافات همچنان باقی است تهدید جدید کری مبنی بر ترک میز مذاکره ورود هیات 5 نفر آژانس به تهران ضرب الاجل نهایی چهارشنبه وزیران خارجه 1 5 از عصر روز یکشنبه رفته رفته وارد وین می شوند تاکنون وزیران خارجه فرانسه روسیه آلمان و نیز فدریکا موگرینی وارد وین شده اند معاونان ستشکیل میز مذاکره ،مرهون حمایت رهبری بود/آقايان ظريف وصالحي وشمخاني مجاهدت بزرگي كردند/اگر بيست هزار سانتريفيوژ
تشکیل میز مذاکره مرهون حمایت رهبری بود آقايان ظريف وصالحي وشمخاني مجاهدت بزرگي كردند اگر بيست هزار سانتريفيوژ نبود ميز وين شكل نمي گرفت حقيقتا آقايان ظريف وصالحي وشمخاني مجاهدت بزرگي كردند و به فرجام رساندن این مذاکرات درمقابل شش قدرت بين المللي كار ساده اي نبود بی تردید اگر اعراقچی: بیش از 10 بار میز مذاکره را ترک کردیم
عراقچی بیش از 10 بار میز مذاکره را ترک کردیم معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه تاکید کرد که طول دوره بررسی قطعنامه 10 سال است آفتاب معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه تاکید کرد که طول دوره بررسی قطعنامه 10 سال استبه گزارش ایسنا عباس عراقچی در نشستی در خصوص مذاآصفری در گفتو گو با فارس: اگر از اول لغو تحریمهای اروپا و شورای امنیت را خواسته بودیم الان طرف مقابل گستاخ ن
آصفری در گفتو گو با فارس اگر از اول لغو تحریمهای اروپا و شورای امنیت را خواسته بودیم الان طرف مقابل گستاخ نمیشد ایستادگی مذاکره کنندگان یک خواست ملی استعضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت اگر در روند مذاکرات استراتژی گام به گام را دنبال کرده بودیم امروز طرف مقابل گستصویب قطعنامه شورای امنیت درباره توافقنامه وین |اخبار ایران و جهان
تصویب قطعنامه شورای امنیت درباره توافقنامه وین رئيس شوراي امنيت سازمان ملل متحد اعلام کرد قطعنامه درباره توافقنامه هسته اي ايران تصويب شد کد خبر ۵۱۸۴۵۵ تاریخ انتشار ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۷ ۴۹ - 20 July 2015 رئيس شوراي امنيت سازمان ملل متحد اعلام کرد قطعنامه درباره توافقنامه هسته اي انماینده چاد در شورای امنیت: ایران حق دارد از انرژی صلح آمیز هسته ای استفاده کند.
نماینده چاد در شورای امنیت ایران حق دارد از انرژی صلح آمیز هسته ای استفاده کند نماینده چاد در شورای امنیت تاکید کرد که کشورش از مذاکرات دیپلماتیک و قطعنامه مسالمت آمیز به جای جنگ و زور حمایت می کند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر نماینده چاد با بیان این مطلب و با تاکید باخبار ایران و جهان | - تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره توافق ایران وگروه 1+5
تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره توافق ایران وگروه 1 5 شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشست امروز خود پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره توافق هسته ای بین ایران و گروه ۱ ۵ را تصویب کرد ۱۳۹۴-۰۴-۲۹ ۱۹ ۵۰ اخبار مرتبط قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره برجام تصویهمزمانی تاریخی قطعنامه تازه شورای امنیت درباره ایران
همزمانی تاریخی قطعنامه تازه شورای امنیت درباره ایران بین الملل > دیپلماسی - قطعنامه تازه شورای امنیت سازمان ملل متحد در تاریخی ویژه در مورد ایران صادر شد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین قطعنامه ۲۲۳۱ که در آن ۶ قطعنامه پیشین شورای امنیت علیه ایران را لغو می کرد درست بیست-
گوناگون
پربازدیدترینها