واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ايستگاه سياست
پايان سال تحصيلي و سرانه دانشآموزي كه به مدارس پرداخت نشد
مهر: سال تحصيلي 87-86 روزهاي پاياني خود را سپري ميكند ولي همچنان سرانه دانشآموزي مدارس پرداخت نشده و مديران را در سرگرداني هزينههاي جاري خود نگه داشته است. رئيس آموزش و پرورش شهر تهران با بيان اينكه هنوز سرانه دانشآموزي مدارس شهر تهران پرداخت نشده است، افزود: ليست سرانه مدارس را براي پرداخت در اختيار وزارتخانه قرار دادهايم و منتظر هستيم كه اين اعتبار به حساب مدارس واريز شود. علياصغر يزداني در خصوص تاريخ معينشده از سوي وزارت آموزش و پرورش براي پرداخت سرانهها اظهار داشت: قرار است فردا يا پسفردا اين اعتبار پرداخت شود. وي سرانه دانشآموزي مدارس شهر تهران را بيش از 4 ميليارد تومان دانست و تصريح كرد: تمام اسناد لازم به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شده و قرار است كه سرانه دانشآموزي مستقيما و بدون واسطه سازمانها و مناطق از سوي وزارتخانه به حساب مدارس واريز شود كه البته اقدام خوب و جالبي است. رئيس آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به اين انتقاد كه آيا پايان سال تحصيلي زمان مناسبي براي پرداخت سرانههاي دانشآموزي به مدارس است، اظهار داشت: مدارس ميتوانند اين سرانه را براي فعاليتهايي كه صورت گرفته يا آمادهسازي مدارس براي سال آينده هزينه كنند.
آخرين تغييرات قانون بازنشستگي فرهنگيان اعلام شد
فارس: دستوارالعمل آخرين تغييرات قانون بازنشستگي فرهنگيان از سوي وزارت آموزش و پرورش اعلام شد. به گزارش روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، در اين دستورالعمل با اشاره به ضرورت تشكيل كارگروه بازنشستگي در استانها تاكيد شده كه هرگونه سياستگذاري در زمينه بازنشستگي در چارچوب مقررات مصوب لازمالاجراست. بر اساس اين دستورالعمل، كاركنان كادر اداري اعم از مشمولان بخشنامه شماره 230 سال 58، با مدرك تحصيلي ليسانس و پايينتر با سابقه خدمت 30 سال از تاريخ پايان 30 سال و كاركنان كادر آموزشي و نيروهاي اداري در واحدهاي آموزشي با مدرك تحصيلي ليسانس و پايينتر با سابقه خدمت 30 سال تا پايان مهرماه سال 87 مشمول قانون بازنشستگي هستند. در اين دستورالعمل تصريح شده است: كاركنان كادر اداري و آموزشي با داشتن تحصيلات كارشناسيارشد و بالاتر در مشاغل تخصصي از شمول اين بند مستثنا بوده و تا 35 سال (در صورت نياز آموزش و پرورش) ميتوانند به خدمت خود ادامه دهند. تقاضاي كتبي اين گونه مستخدمين جهت بازنشستگي براي سنوات بالاتر از 30 سال الزامي است. همچنين بازنشستگي كادر آموزشي و نيروهاي اداري در واحدهاي آموزشي كه سنوات قابل قبول آنان از اول آبانماه 87 به 30 سال تمام ميرسد به شرط مازاد بودن و عدم نياز از تاريخ پايان 30 سال بلامانع است. بر اساس دستورالعمل بازنشستگي فرهنگيان، درخواست بازنشستگي كاركنان كادر اداري به شرط داشتن شرايط عمومي بازنشستگي شامل 25 سال سابقه خدمت، 60 سال سن براي آقايان، 25 سال سابقه خدمت بدون شرط سن براي بانوان و درخواست بازنشستگي متصديان مشاغل سخت و زيانآور و جانبازان و معلولان با 25 سال سابقه خدمت و 55 سال سن، مطابق مقررات پذيرفته خواهد شد. گفتني است تمامي موارد اعلامشده در دستورالعمل بازنشستگي فرهنگيان خارج از ضوابط بازنشستگي پيش از موعد است.
حداكثر زمان تعويض گواهينامههاي رانندگي 10 روز است
مهر: رئيس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، از صدور 200 هزار گواهينامه پايه يك و موتورسيكلت در سال گذشته خبر داد. سرهنگ حسن رضاييمجد، با اشاره به صدور مجدد دو ميليون گواهينامه رانندگي در سال 86، به خبرنگار مهر گفت: بخشي از تعداد گواهينامهها، المثني و بخشي ديگر تعويضي بوده است. وي با عنوان اين مطلب كه آمار تفكيكي در زمينه صدور گواهينامههاي المثني و تعويضي نداريم، فرآيند صدور گواهينامه المثني با تعويضي را متفاوت خواند و افزود: متقاضيان تعويض گواهينامه سريعتر خدمات ميگيرند. رئيس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي ناجا، حداكثر زمان تعويض گواهينامه را 10 روز از زمان تحويل مدارك عنوان كرد و گفت: تعويض گواهينامه شامل افرادي ميشود كه گواهينامه ب 1 پنج ساله دارند و مدت اعتبار آن به پايان رسيده است. وي در ادامه با عنوان اين مطلب كه زمان صدور گواهينامه المثني براي كساني كه بنا به دلايلي گواهينامه خود را گم كردهاند، قدري طولانيتر است، در خصوص مدارك مورد نياز براي دريافت گواهينامه المثني، افزود: اول از همه تعهد محضري است كه با حضور دو نفر شاهد در دفاتر ثبت اسناد صورت ميگيرد.
لايحه جامع خدمترساني به ايثارگران به مجلس هشتم رفت
فارس: عضو كميسيون اجتماعي مجلس گفت: طرح لايحه جامع خدماترساني به ايثارگران به مجلس هشتم رفت. موسيالرضا ثروتي با بيان اين مطلب كه طرح جامع ايثارگران قرار بود تا پايان اين هفته در صحن علني مجلس مطرح شود، گفت: به دليل كثرت دستوراتي كه در برنامه امروز مجلس بود و همچنين مجلس تفحص را هم در دستوركار داشت لذا فرصت به مطرح كردن طرح لايحه جامع ايثارگران نرسيد. وي افزود: با اينكه اين طرح خارج از نوبت و به امضاي 55 تن از نمايندگان مجلس رسيده بود و قرار بود خارج از نوبت هم به آن رسيدگي شود، ولي عليرغم تلاشهايي كه صورت گرفت باز هم مجلس هفتم نتوانست به اين لايحه رسيدگي كند و لايحه جامع ايثارگران به مجلس هشتم رفت.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
پنجشنبه 2 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 556]