واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ تير ۱۳۹۴ (۹:۴۱ق.ظ)
توسعه فعاليتهاي دانشبنيان در دستور کار هلالاحمر موج - دبير کل جمعيت هلال احمر با تاکيد بر توجه به تربيت امدادگران، آموزش جوانان و گسترش کانونهاي هلال احمر گفت: توسعه فعاليتهاي دانش بنيان بايد در دستور کار جمعيت هلال احمر قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اصغر احمدي در همايش مديران ستادي و عامل استانهاي جمعيت هلال احمر گفت: کشور پس از توافق گروه 1+5، تحولات مثبتي را در عرصههاي مختلف پيش رو دارد که جمعيت هلال احمر نيز به عنوان تنها جمعيت امدادرسان کشور، از اين موضوع مستثني نيست. وي با اشاره به اين که جمعيت هلال احمر بايد به صورت مستمر برنامهها و فعاليتهاي خود را آسيب شناسي کند و با توجه به تحولات، بازنگريهاي لازم را انجام دهد، تصريح کرد: بايد بر پايه تحولات و دانش روز حرکت کنيم؛ چرا که اگر بخواهيم کار را به صورت سنتي پيش ببريم، مسلماً از دنيا و پيشرفتهاي روز به روز آن عقب خواهيم ماند.
دبير کل جمعيت هلال احمر به تدوين برنامه ششم توسعه در قالب سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري اشاره کرد و افزود: جمعيت هلال احمر نيز علاوه بر حضور در برنامه ششم توسعه، ميتواند پا به پاي ارکان نظام، برنامه ششم توسعهاي مختص به خود تدوين کرده و به مرحله اجرا درآورد.
به گفته احمدي جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران يکي از 189 کشور عضو فدراسيون بين المللي صليب سرخ و هلال احمر است و مأموريتهاي مختلفي را در عرصههاي ملي، منطقه اي و بين المللي اجرا ميکند و لذا از جمعيت هلال احمر ايران ميتوان به عنوان يک ظرفيت در عرصههاي بين المللي استفاده کرد.
دبير کل جمعيت هلال احمر به برگزاري 5 کارگروه در حاشيه برگزاري همايش مديران ستادي و عامل استانهاي جمعيت هلال احمر اشاره و اظهار کرد: تطبيق مأموريتهاي استاني با ميزان تفويض اختيارات، يکي از کارگروههايي است که با حضور مديران برگزار ميشود و در اين کارگروه پيرامون مسائل مربوط به تفويض اختيارات به مديران مباحثي مطرح خواهد شد؛ چرا که بايد براي مديران زمينه اي فراهم شود تا با داشتن اختيارات لازم نسبت به انجام امور و پروژههاي محوله اقدام کنند.
وي افزود: اگر مدير عاملي داراي اختيارات متناسب نباشد هنگام واگذاري مأموريت به استان، نميتواند به درستي مسووليت محوله را انجام داده و به سرانجام برساند.
احمدي به برگزاري کارگروه ديگر با عنوان تطبيق فعاليتها با مأموريتهاي جمعيت هلال احمر و دوري از موازي کاريها در حاشيه همايش مديران عامل ستادي و استانها اشاره و عنوان کرد: موازي کاري موجب ميشود تا کارها به خوبي انجام نشود و لذا ضروري است وظايف محوله به گونه اي باشد تا از موازي کاري پرهيز شود.
وي با بيان اين که اين جمعيت هلال احمر تا 5 سال آينده بايد از لحاظ کمي و کيفي به بالاترين سطح دست يابد، يادآور شد: بايد در اين زمينه چالشهاي پيش رو را شناخت تا فعاليتهاي مثمرثمري را انجام داد.
دبير کل جمعيت هلال احمر با تاکيد بر اين که درست هزينه کردن، اساس سرمايه گذاري است، افزود: در اقتصاد مقاومتي بايد از هزينههاي اضافي و مازاد پرهيز کنيم و هزينههاي خارج از چارچوب به کلي حذف شود؛ چرا که ميتوان از درون جمعيت اموراتي را انجام داد و بايد از برون سپاري اموري که انجام آن در جمعيت ممکن است، پرهيز کرد.
دبير کل جمعيت هلال احمر به تربيت امدادگران جمعيت هلال احمر، آموزش جوانان و گسترش کانونهاي هلال اشاره و اذعان کرد: توسعه فعاليتهاي دانش بنيان بايد در دستور کار جمعيت هلال احمر قرار گيرد؛ چرا که توليد شامل هر زمينه اي از جمله علم، تخصص و آموزش شده و لذا بايد در اين زمينه فعاليت لازم انجام شود.
وي با اعلام اين که در آينده ستاد برنامه ششم توسعه در جمعيت هلال احمر را تشکيل ميدهيم، عنوان کرد: کميته برنامه ششم توسعه را در همه سازمانها، معاونتها و همچنين جمعيت هلال احمر استانها ايجاد خواهيم کرد تا توسعه جمعيت هلال احمر همگام با برنامه ششم توسعه کشور پيش رود.
احمدي در خصوص تعداد پايگاههاي امداد و نجات جاده اي و اردوگاههاي جمعيت هلال احمر در سراسر کشور، گفت: بايد تعداد اردوگاهها و پايگاههاي امدادجاده اي در کشور مشخص شود و طرح جامع استقرار اردوگاههاي اين جمعيت نيز تدوين شود.
وي در پايان بر هدف گذاري به منظور تهيه بانک اطلاعاتي امدادگران، نجات گران و جوانان جمعيت هلال احمر تاکيد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]