تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871277115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انصارالله: معادلات را در عدن تغییر خواهیم داد/ ائتلاف عربی شکست خورده است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: انصارالله: معادلات را در عدن تغییر خواهیم داد/ ائتلاف عربی شکست خورده است
سخنگوی جنبش انصارالله یمن با بیان اینکه ائتلاف متجاوز عربی در عدن شکست خورده است، گفت که ارتش و کمیته‌های مردمی دست به عملیات بزرگی خواهند زد که همه معادلات را تغییر خواهد داد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه خبری العهد، محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش مردمی انصارالله یمن در سخنانی عنوان داشت: دستاوردهایی که ائتلاف متجاوز سعودی در عدن از آن دم می‌زند، یک درصد از پیشروی‌هایی نیست که ارتش یمن و کمیتة‌های مردمی به دست آورده‌اند و ترویج پیروزی که از سوی شبکه‌های مغرض مطرح می‌شود، یک اقدام رسانه‌ای و جنگ روانی و تلاشی برای بالا بردن روحیه دست نشانده‌هایشان است؛ چراکه علی‌رغم استفاده بسیار جنگنده‌ها و ناوهای جنگی دشمن شکست خورده‌اند.
 
وی در مصاحبه با شبکه المسیره گفت: نیروهای مهاجم که از گروه‌های مختلف از جمله القاعده به کار گرفته شده‌اند، در چند کیلومتری عدن حضور دارند و مناطقی که از گذشته تحت اشغال آنها بوده است و در هنگام خیز برداشتن گسترده آنها به سمت برخی از مناطق ارتش و کمیته‌های مردمی تلفات سنگینی را به آنها وارد کردند.
 
محمد عبدالسلام اخبار دروغین برخی شبکه‌های حامی عربستان در مورد کنترل بر "مثلث العند" در استان لحج و منتش را تکذیب کرد.
 
وی تصریح کرد: حمله متجاوزان در عدن پس از آن صورت گرفت که ما به توافق‌هایی با رهبران عالی‌رتبه در جنوب یمن دست یافتیم که به نفع مساله جنوب یمن بود و آنچه که از سوی متجاوزان در عدن صورت می‌گیرد تلاشی برای تحریف و ضایع کردن مساله جنوب یمن است.
 
وی خاطرنشان کرد: انصارالله بارها تاکید کرده‌ که حضورش در عدن و استان‌های جنوبی با هدف ضرر رساندن به جنوبی‌ها و مساله آنها نیست بلکه برای حفاظت از کشور در مقابل تحرکات القاعده است که هیچ‌کس نمی‌تواند منکر آن شود.
 
محمد عبدالسلام درخصوص گام‌های استراتژیک این جنبش نیز گفت: ارتش و کمیته‌های مردمی دست به عملیاتی خواهند زد که به صورت کلی روند نبرد را تغییر خواهد داد و ارتش و کمیته‌های مردمی اجازه پیشروی القاعده و جنایت علیه مردم یمن را نخواهند داد. ارتش و کمیته‌های مردمی قوی از زمان آغاز تجاوز شده‌اند.
 
وی از مردم یمن و گروه‌های مختلف خواست تا از ارتش و کمیته‌های مردمی در تمامی استان‌ها و با تمام قدرت حمایت کنند.
 
محمد عبدالسلام همچنین در مصاحبه‌ای با پایگاه اینترنتی سبأ گفت: تحولات در عدن نشان داد که مزدوران متجاوزان و اعضای القاعده پذیرش مردمی در عدن یا مناطق دیگر ندارند.
 
سخنگوی انصارالله خاطرنشان کرد: اعلام آتش‌بس از سوی سازمان ملل، این نهاد را از این امر که در ادامه تجاوزات دست ندارد مبرا نمی‌کند، سازمان ملل چه موضعی نسبت به ائتلاف متجاوزی که عدم پایبندی خود را به این آتش‌بس اعلام و حتی حملات خود را در عدن تشدید کرده دارد؟ سازمان ملل تنها این زحمت را به خود داد که نسبت به نقض آتش‌بس اظهار تاسف کند و حتی طرف متجاوز را مسوول این اقدام نخوانده و این امر به نقش این سازمان بین‌الملل خلل وارد می‌کند.



منبع: ایسنا


۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن