واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۵۴ق.ظ)
مدير کل تبليغات اسلامي استان قم: گسست خانوادگي و طلاق نتيجه نبود بهداشت معنوي است موج - قم - مدير کل تبليغات اسلامي استان قم، گسست خانوادگي و بالا بودن آمار طلاق را در نتيجه نبود بهداشت معنوي دانست.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل تبليغات اسلامي استان قم در همايش فرهنگي-آموزشي خانوادههاي پرسنل اداره کل تبليغات اسلامي استان قم گفت: خانواده رکن و اساس يک جامعه محسوب ميشود و انسانها از نظر مسائل تربيتي در قدم اول از خانواده تاثير مي پذيرند.
وي افزود: ما چون مسلمان هستيم سبک زندگي خودمان را بايد با آموزههاي اسلام تطبيق دهيم. درست است که ما نمي توانيم همچون اميرالمومنين (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) زندگي کنيم اما بايد در زندگي ما نشانههايي وجود داشته باشد که مشخص کند پيرو آن بزرگواران هستيم؛ يعني در سبک زندگي از معماري اسلامي گرفته تا دکوراسيون منزل، پوشاک، تغذيه، نوع برخورد، الفاظي که براي هم بکار مي بريم و... داراي نشانه هايي از مکتب شيعه باشد.
حجتالاسلام والمسلمين عباس اسکندري گفت: کسي ميتواند آداب و دستورات اسلام را به خوبي عملي کند که از سلامت جسم و روح برخوردار باشد.
وي با بيان اين که اسلام براي سلامت روح و جسم برنامه جدي دارد، گفت: تضمين کننده سلامت روح، ايمان و اعتقادات و پايبندي به آموزه هاي مکتب است.
وي گسست خانوادگي و بالا بودن آمار طلاق را در نتيجه نبود بهداشت معنوي دانست و افزود: انسان هايي که به سمت لذت هاي معنوي گرايش بيشتري دارند از کانون خانواده و زندگي پايدارتر برخوردار هستند.
در ادامه سخنران ديگر اين همايش مشاور و کارشناس تربيتي، به بيان نکاتي پيرامون راه هاي گرايش فرزندان به عبادت پرداخت.
وي گفت: برخورد والدين با فرزندان بايد توام با محبت باشد. در بعضي جاها محبت کردن هزينه اي ندارد و در روايات اسلامي داريم که نگاه محبت آميز به فرزندان نوعي عبادت محسوب مي شود.
حجتالاسلام سيد عليرضا تراشيون با بيان اين که تحکم در تربيت عبادي راه ندارد، تصريح کرد: والدين هيچ گاه نبايد نظر خودشان را با زور به فرزندان تحميل کنند.
وي افزود: بچهها نياز دارند که والدين با آنها هم صحبت شوند، بنابراين والدين بايد ارتباط مستمر کلامي با فرزندان داشته باشند.
تراشيون گفت: والدين براي انتقال مفاهيم ديني به فرزندان بايد از ابزارهاي تشويقي استفاده کنند.
وي انس و عادت دادن فرزندان به مساجد را يکي ديگر از راههاي تقويت روحيه عبادي بين فرزندان ذکر کرد و گفت: والدين بايد الگوي مناسبي براي فرزندان خود باشند تا گرايش فرزندان به انجام امور ديني افزايش يابد.
تراشيون تاکيد کرد: افرادي که ميخواهند براي فرزندان خود الگو باشند بايد محبوب و موفق باشند و اين ويژگيها در اثر توجه به نيازهاي واقعي فرزندان و عدم انتقاد زياد از رفتارهاي آنها حاصل ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]