تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837596647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وام «گرد و غبار» براي سيستاني ها


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۰ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۳۲ق.ظ)
وام «گرد و غبار» براي سيستاني ها موج - ساير رسانه ها؛ شعاعي از تخصيص اعتبارات بانکي با سود نازل به شهروندان استان‌هاي سيستان و بلوچستان و خوزستان به منظور مصون سازي محل زندگي آن‌ها خبر داد.
ايسنا نوشت:
شعاعي در مورد پديده گرد و غبار استان تهران گفت: اداره کل محيط زيست پيشنهاد پيگيري اين طرح را به شوراي شهر تهران داد و لايحه و ماده واحده‌اي در اين شورا تصويب شد که از حدود 3 ماه پيش مرکز مطالعات تهران را مکلف به ارائه راهکارهاي کنترل گرد و غبار کرده است.
مدير ملي ستاد مقابله با پديده گرد و غبار سازمان حفاظت محيط زيست، از تخصيص اعتبارات بانکي با سود نازل به شهروندان استان‌هاي سيستان و بلوچستان و خوزستان به منظور مصون سازي محل زندگي آن‌ها خبر داد.
اعتبارات اوليه آن تخصيص يافته و قرار شده طي 3 يا حداکثر 6 ماه مطالعات اوليه‌اي صورت گيرد و راهکارها اعلام شود تا به صورت لايحه در شوراي شهر مطرح و براي اجرا ابلاغ شود.
وي با اشاره به اين که تهران به عنوان يک کلان‌شهر، بيش‌ترين جمعيت را به خود اختصاص داده است، گفت: گرد وغبار پايتخت يک سري منشأهاي فرا استاني دارد که بخشي از آن مربوط به اراضي کشاورزي رها شده دشت قزوين است، بخش ديگر از منشأها به منطقه بويين‌زهرا که از قديم به عنوان منشاء گرد و غبار تهران مطرح بوده، برمي‌گردد و منشأ ديگر به ماهيت اراضي بياباني جنوب تهران که در برآورد اوليه سازمان جنگل‌ها حدود صد هزار هکتار شناسايي شده است، مربوط مي‌شود.
شعاعي در ادامه به منشأهاي استاني اطراف تهران اشاره کرد و گفت: طبق قانون قرار بود که ايستگاه‌هاي شن و ماسه با رعايت ضوابط در مسيل‌ها متوقف و برداشت‌ها به نقاط دامنه کوهستان‌ها منتقل شوند اما هنوز اين کار انجام نشده است.
ضمن اين که دپوهاي مصالحي که در اطراف تهران صورت گرفته، غير اصولي است. علاوه بر اين رهاسازي زمين‌هاي باغي در اطراف تهران و تغيير کاربري آن‌ها نيز اين اراضي را تبديل به منشأ گرد و غبار کرده است.
وي با بيان اينکه ضوابط ساخت و ساز در تهران هيچ کنترلي ندارد، افزود: اقداماتي مانند خالي کردن مصالح ساختماني، سنگ‌بري‌ها و... در سطح شهر انجام مي‌شود و اگرچه در نگاه ابتدايي اين اقدامات خيلي اهميت منطقه‌اي و وسيع ندارد، اما به صورت محلي منشأ گرد و غبار است، چرا که وقتي اين گرد و غبارها توليد مي‌شود با افزايش سرعت باد به صورت گرد و غبار محلي تهران را تحت تأثير قرار مي‌دهد.
شعاعي با تاکيد بر اين که حفظ سلامت مردم و سلامت هوا يکي از وظايف دولت است و بايد در کلان‌شهري مثل تهران با اهميت ويژه‌اي که دارد، مد نظر قرار گيرد، ادامه داد: براي تهران تصميمات بر اين است که شهرداري به کمک دستگاه‌ها به يک لايحه و پروپزال برسد تا اولويت‌ها را تشخيص دهيم و بدانيم چطور و با چه اقداماتي درباره اين استان کار انجام دهيم که اين طرح با جديت در شوراي شهر و مرکز مطالعات تهران در دست پيگيري است.
ما هم در کنارشان هستيم و به آن‌ها کمک مي‌کنيم تا زودتر به نتيجه برسد.
مدير ملي ستاد مقابله با پديده گرد و غبار سازمان حفاظت محيط زيست، در ادامه درباره بحران گرد غبار استان سيستان و بلوچستان نيز گفت: ارائه پروپزال مربوط به شناسايي منشاء و علل وقوع گرد و غبار اين استان توسط ستاد صورت گرفته و اعتبارات مشخص آن تخصيص يافته است.
همچنين انجام پروژه با کمک دانشگاه زاهدان و مشهد و يکي از پژوهشکده‌ها آغاز شده است که نتايج مطالعات و برنامه اجرايي آن تا يک سال بعد آماده مي‌شود.
وي در ادامه با اشاره به ظرفيت بالاي درياچه هامون، گفت: امسال حدود يک و نيم ميليارد متر مکعب آب به اين درياچه ريخته شد، اما درياچه‌اي که ظرفيت آن بالاي 15 تا 16 ميليارد مترمکعب آب است، يک ميليارد آب تنها يک گوشه از آن را مي‌گيرد و بلافاصله بعد از شروع بادهاي موسمي اين ميزان آب هم تبخير و دوباره صد در صد عرصه خشک مي‌شود.
شعاعي با بيان اينکه در حوزه سيستان و بلوچستان مشکل نوع سومي در مورد گرد و غبار وجود دارد، افزود: علل و منشأ بخشي از گرد و غبار اين استان دست ما نيست و به مسائل و تعاملات بين‌المللي مربوط است. تعامل با افغانستان نيز دچار مشکلاتي است ضمن اينکه اين کشور هم دچار يک خشک‌سالي 17، 18 ساله است و تلاشمان در درياچه هامون بيشتر بر اين استوار است که پس از شناسايي نقاط دنبال راهکاري برويم که وضعيت بخشي از کف تالاب را با کاشت گونه‌هايي که با زير آب بودن مقاوم هستند و ايجاد بادشکن، بهبود بخشيم.
مدير ملي ستاد مقابله با پديده گرد و غبار با تاکيد بر اين که در استان سيستان و بلوچستان بايد به اين سمت حرکت کنيم که با کمک به مردم ميزان سازگاري و مصونيت آن‌ها را در مقابل با گرد و غبار تا پايان دوره 23 ساله خشک‌سالي افزايش دهيم، گفت: دو جداره کردن پنجره‌ها، فيلترينگ هواکش‌ها و... طرح‌هاي ديگري است که تصويب شده و پيشنهادي هم به سيستم بانکي کشور داده‌ايم و دولت نيز آن را تصويب کرده که در استان‌هاي محروم اعتبارات بانکي با سود نازل براي مصون سازي محل زندگي مردم در اختيار آن‌ها قرار گيرد.
تلاشمان اين است که بانکي که مکلف به انجام اين اقدام شده است را متقاعد کنيم حداقل در سيستان و بلوچستان و خوزستان اين اعتبارات را در اختيار مردم قرار دهد تا با اين طرح‌ها به سمت کاهش آسيب پذيري مردم برويم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن