واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت آبفار لرستان خبر داد
بیش از 3 هزار انشعاب غیرمجاز در لرستان شناسایی شده است
مدیرعامل شرکت آبفار لرستان گفت: در سال جاری بیش از 3 هزار و 100 انشعاب غیرمجاز را شناسایی کردهایم که حدود 2 هزار از آنها را مجاز کردهایم.
علیرضا کاکاوند امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمآباد اظهار داشت: همه کشور دچار مشکل خشکسالی شده است و استان ما نیز به دنبال این خشکسالی دارای مشکلاتی در زمینه آبرسانی است.
مدیر عامل شرکت آبفار لرستان ادامه داد: در شهرستانهای کوهدشت و رومشکان 69 حلقه چاه به دلیل خشک شدن یا به دلیل مشکلات کیفی آب از مدار آبرسانی خارج شدهاند.
وی بیان کرد: در منطقه رومشکان بعد از چاههای آهکی که چند سال پیش آب آنها خشک شدهاند، اکنون چاههای دیگر نیز خشک یا کیفیت آب آنها پایین آمده و قابل شرب نیستند.
این مسئول کمبود آب و خشک شدن چاهها را یک مشکل حاد دانست و گفت: با توجه به حاد بودن مشکل قابل مدیریت است و استان لرستان نسبت به سایر استانها از منابع آبی زیرزمینی خوبی برخوردار است.
کاکاوند خاطرنشان کرد: ما در بحث مدیریت دچار مشکل هستیم و مشکل اساسی نیز برداشتهای غیر مجاز است.
مدیر عامل شرکت آبفار لرستان عنوان کرد: در بحث چاههای غیر مجاز باید گفت، متاسفانه تعداد چاههای حفر شده غیر مجاز بیشتر از چاههای مجاز هستند که این امر باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است.
وی در ادامه بحث برداشتهای غیرمجاز گفت: به طور مثال در دشت کوهدشت با توجه به اینکه دیگر آبی باقی نمانده، اما دوباره به پمپاژهای خود ادامه میدهند.
این مسئول عنوان کرد: مشکل بعدی آبیاری باغها و مزارع با آب شرب در روستاها است که از این نمونهها به وفور دیده میشود.
کاکاوند گفت: در بعضی از مواقع متخلفان شناسایی میشوند و با آنها برخورد قانونی میشود و در بعضی مواقع قابل شناسایی نیستند.
مدیر عامل شرکت آبفار لرستان تصریح کرد: شناسایی متخلفان کار دشواری است و چون روند برخورد و تشکیل دادگاه طولانی است، آنها در طول این مدت به کار خود ادامه میدهند.
وی گفت: برخورد زمانی موثر است که به موقع صورت پذیرد که متاسفانه ما با این مشکل در شرکت آبفار روبرو هستیم.
این مسئول در ادامه گفت: ما در سال جاری بیش از سه هزار و 100 انشعاب غیر مجاز را شناسایی کردهایم که حدود دو هزار تا از آنها را مجاز و مابقی را به دادگاه معرفی کردهایم که امیدواریم کار صدور رای سریعتر انجام گیرد تا مردم دچار مشکلات جدی کمآبی شوند.
کاکاوند تصریح کرد: تاکنون حدود 130 روستا در سطح استان با مشکل کمبود آب مواجه هستند که ما با تانکر به این روستاها آبرسانی میکنیم.
مدیر عامل شرکت آبفار لرستان عنوان کرد: ما بیشترین مشکل کمبود آب را در روستاهای شهرستانهای کوهدشت، رومشکان و دوره چگنی داریم که به دنبال هر چه سریعتر رفع این مشکل حرکت میکنیم..
وی ادامه داد: در رومشکان اقدامات بسیاری صورت گرفته و این مشکلات تا حدی کمتر شده است.
کاکاوند مشکل عمده آب رومشکان را عدم کنتورگذاری دانست و گفت: این امر باعث عدم وجود مدیریت شده است و تا زمانی که آب قابل اندازهگیری نباشد، مدیریت امکانپذیر نیست.
انتهای پیام/2304/ن
94/04/29 - 17:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]