تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835092655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رابطه تغذيه در ابتلا به بيماري ام اس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رابطه تغذيه در ابتلا به بيماري ام اس
پژوهش هاي جديد نشان ميدهند که زنان مبتلا به ام اس در مقايسه با افراد سالم مواد مغذي آنتي اکسيداني و ضد التهابي از جمله فولات، ويتامين اي و منيزيم کمي دريافت ميکنند.
به گزارش نامه نیوز، يافته ها نشان ميدهند در زناني که مواد غذايي نامبرده را به ميزان کمي دريافت ميکنند، ممکن است عوارض مهمي براي سلامتي ايجاد شود چرا که اين مواد خطر مشکلات عصب شناختي مانند ام اس را کاهش داده يا پيشرفت آن در افراد مبتلا را کند مي کند. اين نتايج در شصت و هفتمين همايش سالانه آکادمي نورولوژي امريکا در واشنگتن دي سي ارائه شده است.
 
ام اس بيماري مربوط به دستگاه عصبي مرکزي است و زماني اتفاق مي افتد که دستگاه ايمني التهاب در دستگاه عصبي مرکزي ايجاد ميکند. اين التهاب، ميلين را تخريب کرده يا به آن آسيب وارد ميکند. ميلين ماده چربي است که از رشته هاي عصبي محافظت کرده و امکان ارسال پيام هاي الکتريکي بين مغز و بخشهاي ديگر بدن را فراهم مي آورد. تخمين زده ميشود ام اس در امريکا بيش از 400000 نفر را مبتلا کرده است و هر هفته 200 مورد جديد ابتلا در امريکا تشخيص داده ميشوند.
 
شروع ام اس بين سنين 20 تا 50 سالگي بيشترين شيوع را دارد اما در هر سني ممکن است اتفاق بيفتد. اين بيماري در زنان دو تا سه برابر مردان است.
 
طبق پژوهشها، افزايش بروز ام اس در سالهاي اخير دانشمندان را به سمت اين تئوري ميکشاند که تغييرات غذايي التهاب آور ممکن است در ايجاد اين بيماري نقش داشته باشد. در اين پژوهش 57 زن در سنين بين 18 تا 60 سال با شاخص توده بدني 30 کيلوگرم بر متر مربع يا کمتر شرکت داشتند که بخشي از مطالعه مکمل ويتامين دي بودند. در بين اين زنان 27 نفر مبتلا به ام اس و 30 نفر گروه کنترل (سالم) بودند. پيش از مصرف مکمل ويتامين دي در شرکت کننده ها، همه آنها بايد به طور مکرر پرسشنامه غذايي پر ميکردند و به اين صورت اطلاعاتي راجع به رژيم غذايي و تغذيه شان در 12 ماه گذشته جمع آوري ميشد.
 
محققان دريافتند که به طور متوسط زنان مبتلا به ام اس نسبت به زنان سالم، مقدار مواد مغذي ضد التهابي و آنتي اکسيداني از جمله فولات، ويتامين اي، لوتئين زگزانتين و کرستين کمتري از غذاي خود دريافت ميکردند.
 
زنان مبتلا به ام اس به طور متوسط روزانه 244 ميکروگرم فولات غذايي مصرف ميکردند که مصرف آن در گروه کنترل 321 ميکروگرم در روز بود. مقدار فولات توصيه شده غذايي روزانه براي بزرگسالان 400 ميکرگرم است بنابراين هر دو گروه به مقدار توصيه شده فولات مصرف نميکنند. مقدار متوسط منيزيم دريافتي در زنان مبتلا به ام اس 254 ميلي گرم بود در حالي که در گروه کنترل مقدار متوسط منيزيم 321 ميلي گرم در روز بود که درست به مقدار توصيه شده روزانه يعني 320 ميلي گرم در روز بود. زنان مبتلا به ام اس در مقايسه با گروه کنترل درصد کمتري از کالري شان را از چربي دريافت ميکردند.
 
اين محققان ميگويند که يافته ها نشان ميدهد تفاوت واضحي بين دريافت مواد مغذي داراي خواص ضد التهابي و آنتي اکسيداني بين بيماران مبتلا به ام اس و افراد سالم وجود دارد. به گفته اين پژوهشگران توضيح دقيقي براي اين يافته ها در دست نيست اما تحقيقاتي بايد در آينده صورت پذيرد. در حال حاضر مشخص نيست کمبود مواد مغذي موجب ام اس ميشود يا خود اين کمبود حاصل بيماري ام اس است. از آنجايي که ام اس يک اختلال التهابي مزمن است، دريافت مقدار کافي مواد مغذي با خاصيت ضد التهابي ممکن است به پيشگيري از اين بيماري يا کاهش حمله هاي آن به افراد مبتلا، کمک کند.
 
آنتي اکسيدانها براي سلامتي و کمک به کاهش تاثيرات انواع ديگر آسيبهايي که در سطح سلولي ممکن است اتفاق بيفتد و در بيماريهاي عصب شناختي مانند ام اس نقش دارد، حياتي هستند. اگر چه اين مواد مغذي مهم هستند اما هنوز لازم نيست زنان مبتلا مصرف اين مواد را افزايش دهند. نتايج مقدماتي هستند و تحقيقات بيشتري براي يافتن ارتباط اصلاح رژيم غذايي در ام اس لازم است.


منبع: مهر


۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن