محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826853787
امید انگلیس، سوئیس، هند و پاکستان به گسترش روابط اقتصادی با ایران
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دویچه وله: امید انگلیس، سوئیس، هند و پاکستان به گسترش روابط اقتصادی با ایران تهران - ایرنا- سایت خبری صدای آلمان (دویچه وله ) نوشت: انگلیس از بازرگانانی که مایل به کار با ایران هستند حمایت می کند، سوئیس نیز بر لزوم رفع اقدامات تحریمی در این کشور علیه ایران تاکید دارد، هند و پاکستان هم از گسترش روابط اقتصادی با ایران خرسند هستند.
به گزارش ایرنا، دویچه وله یکشنبه شب دراین باره افزود: در پی اعلام توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 شرکت های اروپایی و آمریکایی در تکاپو برای ورود به بازار اقتصاد ایران هستند. پیش از این رسانه ها از پیشقدم شدن آلمان برای گسترش روابط تجاری با ایران گزارش داده اند.
سفر معاون صدراعظم آلمان در رأس هیأتی اقتصادی به ایران در همین رابطه صورت گرفته است. همچنین خبر مربوط به فعالیت شرکت های آمریکایی برای آغاز معامله با ایران منتشر شده و وزیر امور خارجه اتریش اعلام کرده که راهی ایران خواهد شد.
** حمایت انگلیس از بازرگانان خواهان کار با ایران
در این میان وزارت امور خارجه انگلیس اعلام کرده است از بازرگانانی که مایلند از فرصت های به وجود آمده برای کار با ایران و گسترش روابط تجاری و سرمایه گذاری میان دو کشور استفاده کنند، حمایت خواهد کرد.
در نوشته راهنمایی که برای علاقه مندان به کار با ایران در تارنمای وزارت امور خارجه انگلیس منتشر شده آمده است که تحریم ها فورا لغو نخواهد شد و در نتیجه توافق هسته ای در ابتدا تغییرات کمی برای انجام فعالیت های تجاری فراهم می کند.
در این نوشته ی راهنما همچنین گفته شده اگر ایران به تعهدات خود عمل کند، دولت بریتانیا از بخش های مالی و بازرگانی برای فعالیت تجاری و سرمایه گذاری حمایت خواهد کرد.
این نوشته می افزاید : دولت بریتانیا از آن گروه از بازرگانان حمایت می کند که می خواهند از فرصت های تجاری ایجاد شده که شامل تحریم ها نیستند، استفاده کنند.
در این نوشته همچنین اشاره شده به اینکه تلاش برای بازگشایی سفارت انگلیس در تهران در جهت حمایت از بازرگانان بریتانیایی صورت می گیرد.
** رفع تحریم ها در سوئیس
وزیر امور خارجه سوئیس نیز گفته است که اقدامات تحریمی علیه ایران باید "هرچه زودتر" خاتمه یابد. "دیدیر بورکهالتر" روز یکشنبه (19 ژوئیه / 28 تیر) در مصاحبه با "نویر تسورشر تسایتونگ" گفت که شورای فدرال سوئیس این موضوع را به دقت بررسی خواهد کرد و در مورد آن تصمیم خواهد گرفت.
این سایت خبری خاطرنشان کرد: تحریم های سوئیس علیه ایران از فوریه 2007 آغاز شد. حال قرار است این تحریم ها گام به گام برداشته شوند. البته آغاز رفع تحریم ها زمانی خواهد بود که آژانس بین المللی انرژی اتمی تأیید کند که ایران به تعهدات خود عمل کرده است. پیش بینی می شود که رفع تحریم ها از اول سال 2016 آغاز شود.
به نوشته دویچه وله، با برقراری روابط میان ایران و آمریکا، کشور سوئیس جایگاه خود را به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران از دست خواهد داد. سوئیس از سال 1980 تا کنون این نقش را برعهده داشته است.
با وجود این، وزیر امور خارجه سوئیس گفته که نگرانی ای بابت افزایش نفوذ آمریکا در ایران ندارد. او اشاره کرده به اینکه در حال حاضر به ندرت روابط دیپلماتیک میان دو کشور قطع می شود.
به عقیده او، کشمکش های میان کشورها نیاز به توانایی هایی دارد، مانند انجام گفتگو و تقسیم قدرت.
**امیدهای پاکستان
به نوشته دویچه وله، برای سالیان دراز ایران در چشم همسایگان خود همچون غولی می نمود که نفعی به آن ها نمی رساند. اما توافق هسته ای باعث شده که کشورهایی مانند پاکستان به گسترش روابط تجاری خود با جمهوری اسلامی امید پیدا کنند. برای نمونه احداث خط لوله گازی از ایران که سال هاست طرح آن وجود دارد، می تواند به پاکستان سود برساند.
زمانی در پاکستان گاز به قدری ارزان بود که مردم به طنز می گفتند بهتر است اجاق گاز را روشن بگذارند تا کبریت روشن کنند. گاز در آن دوره پایه ای برای ثبات دولت هایی بود که در پاکستان به قدرت می رسیدند. اما دوره ارزانی گاز در این کشور سپری شده و پاکستان هم اکنون با بحران انرژی روبروست.
بحران مداوم گاز باعث شده که پاکستان به عنوان یکی از خطرناکترین و بی ثبات ترین کشورهای جهان شناخته شود و اقتصاد این کشور نتواند روی پای خود بایستد. اما گویا توافق هسته ای با ایران به این کشور امید بخشیده است.
سرتاج عزیز مشاور سیاست خارجی نخست وزیر پاکستان، به رادیوی آلمان "دویچلند فونک" می گوید: به محض آنکه تحریم ها علیه ایران رفع شود، می توانیم احداث خط لوله گاز را از سر گیریم. نه تنها این، بلکه تجارت میان دو کشور رونق خواهد گرفت.
بیش از 15 سال است که ایران و پاکستان طرح ساخت خط لوله گازی را در دست دارند. اما پاکستان با تهدید آمریکا روبرو بود که می گفت اگر تحریم ها را دور بزند، دیگر به این کشور کمک مالی نخواهد کرد.
به گفته سرتاج عزیز، این وضعیت اکنون می تواند تغییر کند و پروژه خط لوله گاز در ماه سپتامبر از سر گرفته شود.
**نقش پاکستان به عنوان "سازنده پل"
به گفته مشاهی حسین عضو کمیته دفاعی پارلمان پاکستان، گسترش رابطه با ایران تنها به لحاظ اقتصادی برای پاکستان مهم نیست. حسین به رادیو "دویچلند فونک" آلمان گفت: ما امیدواریم که تنش های میان عربستان سعودی و ایران کاهش یابد. پاکستان مایل است به عنوان واسطه و سازنده پل میان دو کشور عمل کند. رفع تنش باعث تقویت تمامی جهان اسلام خواهد شد.
چین هم برای علائق ژئواستراتژیک پاکستان نقش مهمی ایفا می کند. چین در نظر دارد از بندر پاکستانی "گوادر" در نزدیکی مرز ایران استفاده کند تا از آنجا نفت را از راه پاکستان به غرب چین ارسال کند. هزینه انجام این پروژه بالغ بر 45 میلیارد دلار است. پاکستان برای اجرای این پروژه به امنیت و ثبات نیاز دارد.
به نوشته دویچه وله، ایران هم می تواند از طریق پاکستان نفت به چین صادر کند. بنابر این هر دو کشور مایلند تا در پاکستان و نیز در کشور همسایه آن افغانستان امنیت و ثبات برقرار باشد. زیرا اگر در افغانستان هم آرامش وجود نداشته باشد، پاکستان به سختی می تواند راه مطمئنی برای انتقال نفت به چین عرضه کند.
**تأمین منافع هند
هند نیز می تواند از رفع تحریم علیه ایران بهره مند شود. رجا موهان تحلیلگر "بنیاد تحقیقی آبزرور" در دهلی نو، در این باره به "دویچلند فونک" گفت: در هر صورت برای هند خوب خواهد بود. ایران همسایه و شریک تاریخی ماست. ایران منابع انرژی در اختیار دارد و نقش مهمی برای ایجاد ثبات در افغانستان بازی می کند. اما به دلیل تحریم ها ما نمی توانستیم از نیروی بالقوه ای که برای روابط ما مفید است بهره بگیریم. حال می توانیم این وضعیت را تغییر بدهیم.
موهان گفت که خط لوله نفتی هم که برای پاکستان بسیار مهم است قرار بود در ابتدا تا هند برسد، چون هند هم برای رشد و تحقق برنامه هایش باید دست به اصلاحات اقتصادی بزند و انرژی لازم کشور را تامین کند.
موهان معتقد است که از این رو هر سه کشور درباره خط لوله مذاکره خواهند کرد. به عقیده او، چنین پروژه مشترک مهمی ممکن است حتی موجب تعدیل کشمکش دائم میان دشمنان قدیم هند و پاکستان شود، اگرچه چنین چیزی بعید به نظر برسد.
شبس **1646**1565
29/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]
صفحات پیشنهادی
روحانی در دیدار با نخستوزیر هند: ایران هیچ منعی برای گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی با هند ندارد/ نقش ایران و ه
روحانی در دیدار با نخستوزیر هند ایران هیچ منعی برای گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی با هند ندارد نقش ایران و هند در مبارزه با تروریسم در منطقه بسیار حساس استرئیسجمهور در دیدار با نخستوزیر هند با بیان اینکه ایران هیچ منعی برای گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی با هند ندارد گفت نقش اایران هیچ منعی برای گسترش روابط تجاری، اقتصادی و فرهنگی باکشورهندندارد
رییس جمهوری در دیدار با نخست وزیر هند ایران هیچ منعی برای گسترش روابط تجاری اقتصادی و فرهنگی باکشورهندندارد خبرگزارای پانا رییس جمهوری ظهر پنج شنبه به وقت محلی در دیدار با نارندار مودی نخست وزیر هندوستان بر توسعه روابط دو کشور و افزایش همکاریها تاکید کرد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۸ تيایران هیچ منعی برای گسترش روابط تجاری، اقتصادی و فرهنگی با هند ندارد
روحانی ایران هیچ منعی برای گسترش روابط تجاری اقتصادی و فرهنگی با هند ندارد رئیسجمهور ایران و نخست وزیر هند در حاشیه اجلاس شانگهای با هم دیدار کردند نخستوزیر هند نقش رهبری و راهبردی جمهوری اسلامی ایران در شناسایی و خشکاندن ریشههای تروریسم بسیار مهم و اساسی است به گزارش سروتوسعه تبادلات برق و انرژي و گسترش روابط اقتصادي ایران و ترکیه
توسعه تبادلات برق و انرژي و گسترش روابط اقتصادي ایران و ترکیه وزير نيروي ايران در ديدار سفير ترکيه خواهان توسعه تبادلات برق و انرژي و گسترش روابط اقتصادي دو کشور شد به گزارش حوزه انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان پايگاه اطلاع رساني وزارت نيرو پاون حميد چيتچيان سه شنامیدواریم به زودی روابط بازرگانی و اقتصادی خود را با ایران از سربگیریم
پائولو جنتیلونی امیدواریم به زودی روابط بازرگانی و اقتصادی خود را با ایران از سربگیریم وزیر امور خارجه ایتالیا ضمن اشاره به روابط گذشته با ایران خواستار ازسرگیری روابط میان این دو کشور شد به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک پائولو جنتیلایران هیچ منعی برای گسترش روابط با هند ندارد
روحانی در دیدار با نخست وزیر هند ایران هیچ منعی برای گسترش روابط با هند ندارد شناسهٔ خبر 2854780 - پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۸ سیاست > دولت رییس جمهوری ظهر پنج شنبه به وقت محلی در دیدار با نارندار مودی نخست وزیر هندوستان بر توسعه روابط دو كشور و افزایش همكاریها تاكید کردمهیای گسترش روابط اقتصادی با ایران هستیم
وزیر خارجه اتریش در گفتگو با مهر مهیای گسترش روابط اقتصادی با ایران هستیم شناسهٔ خبر 2859130 - سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۲۱ ۰۰ بین الملل > ایران در جهان وزیر خارجه اتریش گفت قطعا پس از این توافق فعالیت های اقتصادی و تجاری خود را با ایران گسترش خواهیم داد خبرگزاری مهر ـ گروهاز سر گيري روابط اقتصادي ايتاليا با ايران
۲۶ تير ۱۳۹۴ ۱۸ ۱۲ب ظ طي هفتههاي آتي صورت مي گيرد از سر گيري روابط اقتصادي ايتاليا با ايران موج- جنتيلوني در اجلاس تجاري بين المللي ايست فوروم 2015 گفت ايتاليا داراي پيشينه اي از روابط سنتي با ايران است بنابراين اين روابط در هفتههاي آينده از سر گرفته خواهد شد به گزارش خبعضویت پاکستان و هند در سازمان شانگهای قطعی شد/ ایران بازهم پشت در ماند
عضویت پاکستان و هند در سازمان شانگهای قطعی شد ایران بازهم پشت در ماند بین الملل > آسیای میانه و قفقاز - ایرنا نوشت سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای با امضای سندی با عضویت کامل پاکستان و هند در سازمان همکاری شانگهای موافقت کردندبه گزارش خبرگزاری روسیا سگودنیاایران از گسترش روابط با چین استقبال میکند | خبرگزاری ایلنا
روحانی در دیدار رییسجمهور چین ایران از گسترش روابط با چین استقبال میکند ایلنا رئیسجمهور عصر پنجشنبه در دیدار "شی جین پینگ" رئیسجمهور چین با اشاره به همکاریهای گسترده تهران - پکن تاکید کرد که ایران از گسترش بیش از پیش روابط با چین در همه عرصهها استقبال میکند باحداث پل دوستی ایران – آذربایجان/ امید برای رونق اقتصادی ارسباران بیشتر می شود
احداث پل دوستی ایران – آذربایجان امید برای رونق اقتصادی ارسباران بیشتر می شود استانها > آذربایجان شرقی - رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس و نماینده کلیبر و هوراند احداث پل دوستی ایران و آذربایجان را گامی عملی در جهت افزایش مبادلات اقتصادی دو کشور عنوان کرد به گزارش خبرآسیاست ایران گسترش و تحکیم روابط مثبت با همسایگان خود است
رحیمپور سیاست ایران گسترش و تحکیم روابط مثبت با همسایگان خود است خبرگزاری پانا نشست سران سازمان همکاری شانگهای با حضور سران کشورهای عضو و ناظر 10 کشور در سطح رئیسجمهور و نخستوزیر و نمایندگان دیگر سازمانهای منطقهای و بینالمللی در شهر اوفای روسیه برگزار شد ۱۳۹۴ شنبه ۲۰ تدرگيري هاي هند و پاکستان در کشمير ادامه دارد |اخبار ایران و جهان
درگيري هاي هند و پاکستان در کشمير ادامه دارد یک مقام پلیس محلی پاکستان نیز گفت ساکنان محلی به سبب ترس از شدت یافتن درگیری ها در حال فرار از منطقه هستند سال قبل طی عید فطر 20 نفر در دو سوی مرز در درگیری های شدید کشته شدند کد خبر ۵۱۸۰۳۶ تاریخ انتشار ۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۲ ۳۱ - 19 Juسخنان رهبر ایران امید بهبود روابط تهران و واشنگتن را از بین برد
تحلیل العربیه از خطبه های رهبر انقلاب سخنان رهبر ایران امید بهبود روابط تهران و واشنگتن را از بین برد باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به تهران درباره عواقب وخیم پایبند نبودن به توافقنامه ای که پس از دوازده ماه مذاکرات دشوار به دست آمد هشدار داده بود به گزارش سرویس سیاسی جام نیوخبر فابیوس از گسترش روابط تجاری با ایران
خبر فابیوس از گسترش روابط تجاری با ایرانتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۱ ۲۲ "لوران فابیوس " وزیر امور خارجه فرانسه پس از بازگشت از وین از بازار رنژیس در نزدیکی پاریس که بزرگترین بازار مواد غذایی در فرانسه است بازدید کرد وی در این بازدید بر کیفیت بالای محصولقائم مقام صدر اعظم، گشاینده روابط اقتصادی آلمان با ایران
دویچه وله گزارش کرد قائم مقام صدر اعظم گشاینده روابط اقتصادی آلمان با ایران تهران-ایرنا- سایت خبری رادیو صدای آلمان دویچه وله نوشت زیگمار گابریل وزیر اقتصاد و انرژی و معاون صدراعظم آلمان همراه هیات اقتصادی راهی تهران شد قرار است قراردادهایی در بخش های ماشین آلات صنعتی شیسران ایران و هند بر گسترش همکاری های راهبردی تاکید کردند
سران ایران و هند بر گسترش همکاری های راهبردی تاکید کردند مسکو - ایرنا - دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران و نارندار مودی نخست وزیر هند بر گسترش همکاری های راهبردی دوجانبه در عرصه های مختلف تاکید کردند رئیس جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه در شهر اوفا پایتخت جمهوری با-
گوناگون
پربازدیدترینها