واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تایلند، مالزی، سنگاپور و ویتنام متهم به جاسوسی از شهروندان خود شدند کوالالامپور – ایرنا – ارتش و پلیس تایلند به همراه مالزی، سنگاپور و ویتنام روز یکشنبه متهم به خرید نرم افزارهایی برای جاسوسی از رایانه ها و تلفن های همراه شهروندان خود شدند.
به گزارش ایرنا، تارنمای بانکوک پست روز یکشنبه بر اساس اطلاعات افشا شده، از جاسوسی دولت نظامی این کشور از شهروندان خبر داد.
این گزارش در حالی در تارنمای روزنامه "بانکوک پست" منتشر شد که اول خرداد ماه سال گذشته تایلند پس از ماه ها تنش و تظاهرات خیابانی مخالفان و موافقان دولت "یینگلوک شیناواترا"، شاهد کودتای بدون خونریزی و حاکمیت نظامیان به رهبری "پرایوت چان اوچا" فرمانده ارتش بر این کشور بود.
بانکوک پست فاش کرد این تجهیزات و نرم افزارها جاسوسی برای نفوذ در رایانه ها و تلفن های همراه شهروندان تایلندی طی سال های 2013 و 2014 خریداری شده، اما ارتش و پلیس آن را برای نظارت بر مردم مورد استفاده قرار داد و باعث افزایش نگرانی ها از نقض حریم خصوصی شد.
اسنادی که نشان دهنده جاسوسی دولت تایلند از مردم است پس از آن لو رفت که بیش از یک میلیون ایمیل قابل جستجو از شرکت ایتالیایی فروشنده نرم افزار افشا شد. این اسناد را "ویکی لیکس" افشا کرده است.
براساس این اسناد به غیر از تایلند، مشتریان دیگری از جنوب شرق آسیا شامل ویتنام، مالزی و سنگاپور نیز در لیست خرید این شرکت ایتالیایی دیده می شوند.
تایلند برای خرید این محصولات جاسوسی 360 هزار یورو در سال 2014 پرداخت و طی 60 روز آن را دریافت کرده است.
براساس اطلاعات بانکوک پست، هکرها برای نظارت بر اطلاعات مردم اغلب کنترل رایانه های مردم را با ارسال ایمیل و نصب نرم افزارهای مخرب در دست می گیرند.
این نرم افزار مخرب با کلیک بر ضمیمه یک ایمیل در سیستم رایانه نصب و اجازه دسترسی به رایانه ها را از راه دور فراهم می کند.
هکرها با ارسال یک پیام کوتاه به تلفن همراه و نصب نرم افزارهای مخرب می توانند از طریق "وای فای" به فریب کاربران تلفن بپردازند.
"وینتاهی سوواری" سخنگوی ارتش تایلند گفت که او از این خریدها اطلاعاتی ندارد.
جاسوسی دولت تایلند از مردم با حکم دادگاه و به دلیل امنیت ملی قانونی است، اما در صورت تصویب قانون جدید این جاسوسی با استفاده از نرم افزارها آسان تر می شود.
برخی اطلاعات افشا شده که اخیرا مخالفان دولت مالزی علیه "نجیب تون رزاق" نخست وزیر مورد استفاده قرار می دادند، خرید نرم افزارهای جاسوسی این کشور نیز از شرکت "هکینگ تیم" ایتالیا انجام شده است.
اطلاعات فروش نرم افزارهای جاسوسی این شرکت پس از آن افشا شد که شرکت "هکینگ تیم" هدف هکرها قرار گرفت و اطلاعاتش به سرقت رفت و در ویکی لیکس منتشر شد.
سازمان جاسوسی، دفتر نخست وزیر و کمیسیون ضد فساد مالزی از مشتریان این شرکت ایتالیایی بوده اند.
مالزی و تایلند سیستم کنترل از راه دور داوینچی را از "هکینگ تیم" خریداری کرده اند که به عنوان "اسب تروجان" مورد استفاده قرار گرفته و دریافت کنندگان ترغیب می شوند آن را باز کنند.
با بازشدن نرم افزار، جاسوسان این توانایی را می یابند فرد را ردیابی کرده، شنود کنند و اطلاعات را از رایانه و یا تلفن همراه بردارند.
داوینچی توانایی آن را دارد دوربین و میکروفون دستگاه های الکترونیکی گیرنده را روشن کرده و امکان جاسوسی را فراهم کند.
آساق**1611
28/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]