واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۳۰ب.ظ)
معاون گردشگري مديرکل ميراث فرهنگي گيلان خبر داد؛ افتتاح مسيرهاي دريايي داخلي تردد کشتي ميرزا کوچک موج-بندر انزلي- معاون گردشگري مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان از افتتاح مسيرهاي دريايي داخلي تردد کشتي ميرزا کوچک خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج از بندر انزلي، حميد آذرپور امروز با اشاره به قابليتهاي گردشگري کشتي ميرزا کوچک در آبهاي داخلي و خارجي اظهار کرد: اسکله پهلوگيري براي کشتي ميرزا کوچک در بندر انزلي در نظر گرفته شده است.
وي به واگذاري ترمينال مسافري به کشتي ميرزا کوچک در بندر انزلي اشاره کرد و افزود: ورود و خروج گردشگران از طريق ترمينال مذکور در کشتي ميرزا کوچک انجام ميشود.
آذرپور با بيان اين که کشتي ميرزا کوچک جنگلي آماده تردد در مسير دريايي جمهوري اسلامي ايران ـ جمهوري آذربايجان ميشود، تصريح کرد: بهزودي پس از اخذ گواهينامههاي بينالمللي کشتي ميرزا کوچک سفرهاي خارجي خود را آغاز ميکند.
معاون گردشگري مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان از افتتاح مسيرهاي دريايي داخلي تردد کشتي ميرزا کوچک بهزودي خبر داد و بيان کرد: مالک کشتي مذکور ميتواند با ساخت اسکلههاي کوچک در بنادر کياشهر، چاف و چمخاله و...در آبهاي داخلي ايران در درياي خزر اقدام به جابهجايي مسافران کند.
وي به ابلاغ آييننامه اجرايي کميته راهبردي گردشگري دريايي اشاره کرد و گفت: کميته مذکور در راستاي توسعه و تحقق برنامههاي کلان توسعه گردشگري دريايي و به منظور هماهنگي در طرح، برنامهريزي و تعامل بين دستگاههاي مربوطه با استفاده از ظرفيت، همکاري و همفکري متخصصان و صاحبنظران مجرب در حوزههاي مختلف دريايي بخش خصوصي و دولتي در گيلان تشکيل شده است.
آذرپور با اشاره به اهميت بهرهبرداري از قابليتهاي موجود گردشگري دريايي در گيلان، خاطرنشان کرد: ايجاد اشتغال، فقرزدايي، ارزآوري و توسعه صنعت گردشگري، دريانوردي و خطوط کشتيراني مسافري از جمله اهداف تشکيل کميته راهبردي گردشگري دريايي گيلان است.
معاون گردشگري مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان تمام فعاليتهايي که توسط گردشگر با اهداف تفريحي، گردشگري، مسافري در محيطهاي مربوط به آب شامل رودخانهها، درياچهها، سدها، تالابها، درياها، سواحل مربوطه و فراساحل انجام ميشود، را گردشگري دريايي عنوان کرد.
وي گردشگري دريايي را مجموعهاي از خدمات مديريتي، آموزشي، بازاريابي، گردشگري، حمل و نقل، امور گمرکي، بيمه، تبليغات و تسهيل در امر ورود و خروج گردشگري دانست و خاطرنشان کرد: گردشگري دريايي با هدف توسعه مبادلات بازرگاني خدمات در حوزه دريا در سطح ملي، منطقهاي و بينالمللي، توسعه صادرات خدمات، کسب درآمدهاي ارزي، تبادل و انتقال دانش فني و فناوريهاي پيشرفته،بسط مناسبات اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي و توسعه اشتغال انجام ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]