تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872090604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‎دهد راه‎های استان زنجان زیر ذره‎بین پلیس / آغاز دور دوم سفرهای تابستانی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‎دهد
راه‎های استان زنجان زیر ذره‎بین پلیس / آغاز دور دوم سفرهای تابستانی
با شدت گرفتن دور دوم سفرهای تابستانی، پلیس راه استان زنجان، جاده‎ها و راه‎های استان را بیشتر مورد توجه قرار می‎دهد.

خبرگزاری فارس: راه‎های استان زنجان زیر ذره‎بین پلیس / آغاز دور دوم سفرهای تابستانی



به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، با پایان ماه مبارک رمضان، دور دوم سفرهای تابستانی آغاز شده است با توجه به تعطیلات سه روزه عید فطر، فرصت مناسبی برای سفر آرام و بی‏‌خطر مردم فراهم شده و دستگاه‎های اجرایی استان زنجان در آماده‌باش هستند. یکی از مهم‎ترین دستگاه‎های اجرایی در زمینه سفرهای تابستانی پلیس راه محسوب می‎شود، استان زنجان به دلیل داشتن جاده‌‏ها و اتوبان‎های متعدد آمار بالای تردد را دارا است به گونه‎ای که اتوبان‎های زنجان همواره از اتوبان‏‌های پرتردد در هنگام سفر مردم ایران زمین هستند. اگر چه طرح تابستانی پلیس راه از 14 خرداد ماه سال جاری کلید خورده است اما این روزها پلیس بیشتر درگیر مسافرت‎های مردم به مکان‏‌های مختلف از جاده‎های استان زنجان است. طرح تابستانی پلیس با توجه به قرار گرفتن ماه رمضان در ماه نخست فصل تابستان دو مرحله‎ای است که در یک مرحله بعد از اتمام برنامه‏‎های درسی دانش‎آموزان صورت می‎گیرد و در دور دوم نیز مردم سفرهای خود را بعد از عید فطر انجام می‎دهند.  رئیس پلیس راه استان زنجان در گفت‎و‎گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: طرح تابستانی پلیس راه در دو مرحله انجام می‌شود که در مرحله نخست این طرح از 14 تا 28 خرداد ماه اجرا شده است.

علی‌اصغر شیرمحمدی با بیان اینکه مرحله دوم طرح تابستانی پلیس از تاریخ 20 تیر ماه سال جاری آغاز شده است، تصریح کرد: این طرح تا چهارم مهر ماه امسال اجرا می‌شود. وی با اشاره به اینکه در این طرح پاسگاه‌هایی که بیشترین تردد و تلفات را دارند شناسایی شده‌اند، خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح نقاط حادثه‌خیز راه‌های مواصلاتی استان نیز مورد بررسی و شناسایی قرار گرفته است. رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به برجسته‎سازی نقاط حادثه خیز استان گفت: در مسیرهای مختلف علائم ایمنی نصب شده است. شیرمحمدی از حضور سازمان‌های خدمات‌رسان در راه‎های استان خبر داد و افزود: خدمات لازم به آسیب دیدگان تصادفات ارائه می‎شود. وی با اشاره به اجرای طرح تست الکل از رانندگان در طول سفرهای تابستانی ادامه داد: تست اعتیاد و الکل از رانندگان صورت می‎گیرد. رئیس پلیس راه استان زنجان با بیان اینکه برخورد قاطع با تخلفات حادثه‌خیز انجام می‌شود، افزود: رانندگان از استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی، رانندگی بین خطوط، سبقت غیر‌مجاز، خواب آلودگی جلوگیری کنند. شیر محمدی با اشاره به حضور 60 تیم گشت محسوس و نامحسوس در محورهای مواصلاتی استان زنجان تصریح کرد: این گشت‎ها تا پنجم مهر ماه در جاده‌ها و ومحوذرهای استان مستقر می‎شوند. رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به آغاز مسافرت‎های مردم گفت: از هموطنان درخواست داریم هنگام مسافرت برنامه‌ریزی و مدیریت زمان را مورد توجه قرار دهند. شیرمحمدی خواب آلودگی رانندگان را عامل 50 درصد تصادفات و واژگونی‎ها عنوان کرد و یادآور شد: رانندگان هنگام خواب آلودگی و خستگی خودرو خود را از خطوط عبوری خارج کرده و در پارکینگ‌ها توقف کنند. وی بر ضرورت تسویه نمرات منفی خود آگاه و خلافی خودرو قبل از مسافرت تاکید کرد و گفت: خودروهایی که دارای خلافی 10 میلیون ریال هستند، توقیف می‎شوند.

گفتنی است، بیشترین تلفات جاده‌ای استان زنجان در تصادفات مربوط به سرنشینان عقب خودرو بوده است و در این میان کودکان سهم بیشتری را به خود اختصاص داده‎اند، متاسفانه بی‎توجهی والدین به این موضوع موجب شده تا کودکان بیشتری در تصادفات جان خود را از دست دهند. پلیس راه همچنین با بیان اینکه مردم برای بازگشت آرام و مطمئن زمان بازگشت از سفر خود را مدیریت کنند، اظهار داشت: اگر چه متأسفانه تعدادی از رانندگان با وجود هشدارهای زیاد، قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی‏‌کنند و این امر موجب افزایش تصادفات در استان می‏‌شود.
سبقت غیرمجاز یکی از تخلفات شایع رانندگان است که پلیس تصمیم جدی برای مقابله با این پدیده دارد. خدمت‏‎رسانی به مردم ،جلوگیری از بروز سوانح و حوادث رانندگی و نیز برخورد با رانندگان متخلفی که جان سایر مسافران را به خطر می‎اندازند از رسالت‏‌های پلیس در این طرح است. یک مسافر در گفت‎و‎گو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه وضعیت جاده‎های استان زنجان مطلوب است، افزود: پلیس در سراسر راه حضور دارد. مرتضی آقایی با بیان اینکه حضور پلیس قوت قلبی برای مسافران محسوب می‏‌شود، افزود: متاسفانه برخی از شهروندان نسبت به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی سهل‌انگار هستند. وی تاکید کرد: پلیس راه استان زنجان دقت بیشتری برای خدمات‎رسانی به مسافران دارد. یک راننده خودروی شخصی نیز بر ضرورت برخورد جدی با رانندگان متخلف تاکید کرد و گفت: متاسفانه سرعت غیر مجاز، نداشتن کمربند ایمنی و حرکات نمایشی از سوی برخی رانندگان حوادث بسیار تاسف باری را رقم می‎زند. سینا کرامتی تصریح کرد: رعایت سرعت مطمئنه و قوانین راهنمایی و رانندگی موجب می‏شود تا به سلامت مقصد برسیم. وی با بیان اینکه حضور پلیس در جاده‎ها مطلوب است، افزود: پلیس با افراد خاطی برخورد جدی‏تری داشته باشد. انتهای پیام/73003/ع40/ژ1001

94/04/26 - 12:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن