واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ تير ۱۳۹۴ (۸:۸ق.ظ)
بخش سي تي اسکن بيمارستان امام رضا(ع) قم افتتاح شد موج - قم-همزمان با هفته تامين اجتماعي بخش سي تي اسکن بيمارستان تامين اجتماعي امام رضا(ع) قم روز گذشته طي آييني با حضور مدير حوزه هاي هاي علميه کشور، مسوولان و نمايندگان قم در مجلس شوراي اسلامي افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، مدير درمان تامين اجتماعي قم در اين آيين با بيان اينکه دستگاه سي تي اسکن بيمارستان امام رضا(ع) يکي از پيشرفته ترين و مجهزترين دستگاههاي سي تي اسکن و از نوع زيمنس 16 اسلايس است، اظهار داشت: براي نصب و راه اندازي اين دستگاه و فعال شدن بخش سي تي اسکن بيمارستان امام رضا(ع) بيش از 30 ميليارد ريال هزينه شده است.
داوود عليمحمدي تصريح کرد: با توجه به خريداري دستگاه سنگ شکن و برخي تجهيزات ديگر و راه اندازي اين تجهيزات در آينده نزديک، بيمارستان تامين اجتماعي قم به يکي از بيمارستان هاي مجهز استان تبديل خواهد شد.
وي با اشاره به انجام خدمات تخصصي در اين بيمارستان از جمله انجام راديولوژي، سونوگرافي، سنجش تراکم استخوان، کولونوسکوپي، اندوسکوپي و فيزيوتراپي، افزود: در سال گذشته نزديک به 8 هزار بيمار از خدمات سونوگرافي، 4 هزار بيمار از واحد فيزيوتراپي و 27 هزار بيمار از خدمات راديولوژي مراکز درماني تامين اجتماعي بهرمند شدند که با راه اندازي بخش سي تي اسکن نيز شاهد گام جديدي در ارايه خدمات تصويربرداري براي تشخيص و درمان بيماران و بيمه شدگان تامين اجتماعي خواهيم بود.
وي با بيان اينکه قم در ارايه خدمات درماني رتبه خيلي خوبي ندارد، افزود: با راه اندازي اين بيمارستان تا حدودي وضعيت ارايه خدمات بهبود يافته است.
مدير درمان تامين اجتماعي قم همچنين با بيان اينکه اين بيمارستان در آغاز با 50 تخت و تجهيزات ناقص آغاز به کار کرد، افزود: تعداد تخت هاي اين بيمارستان در فازهاي بعد افزايش پيدا کرد، که در آينده نيز به 120 تخت افزايش پيدا خواهد کرد.
عليمحمدي با بيان اينکه بيمارستان امام رضا در آغاز مجوز يکصد تخت را داشت، افزود: با تلاش مسوولان و نمايندگان مجلس اين مجوز از 100 تخت به 120 تخت افزايش پيدا کرد، و امکانات و رديف هاي تشکيلاتي نيز به تبع آن زياد شد، و بر خلاف انتظارها اين بيمارستان توانسته در کمتر از دو سال به بلوغ برسد و جايگاه خود را آرام آرام پيدا کند.
وي با اشاره به انجام يک عمل جراحي تومور مغزي طي چند روز گذشته در اين بيمارستان، تصريح کرد: در سال گذشته در اين بيمارستان براي تعويض مفاصل افراد آسيب ديده بيش از 10 ميليارد ريال هزينه شد، که با توجه به هزينه بيش از يکصد ميليون ريالي تعويض مفصل امکان آن در شرايط عادي براي يک شخص کارگر و يا بازنشسته وجود نداشت.
عليمحمدي با بيان اينکه از ابتداي آغاز به کار اين بيمارستان بيش از 12 هزار نفر در آن بستري شده اند، افزود: در سال 92 تعداد 500 زايمان و در سال 93 ، دو هزار و 300 زايمان در اين بيمارستان انجام شد، و تعداد زايمان ها در سال جاري نيز تاکنون به يکهزار مورد رسيده، که پيش بيني مي شود اين آمار تا پايان سال به بيش از سه هزار مورد برسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]