واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۱۹ق.ظ)
مراسم شکرانه خادمي در ماه مبارک رمضان در حرم بانوي کرامت برگزار شد موج - قم - مراسم شکرانه خادمي در ماه مبارک رمضان ۹۴ در حرم بانوي کرامت با حضور توليت و مديران و خادمان و اصحاب رسانه قم در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون اجرايي آستان حضرت فاطمه معصومه (س) در اين مراسم با ارائه گزارشي از فعاليت هاي حرم حضرت معصومه (س) در ماه مبارک رمضان گفت: هدف از اين گردهمايي سپاسگزاري از خادماني است که در طول ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است هريک به نحوي کمک کردند تا برنامه هاي اين ماه پر خير و برکت با هماهنگي لازم اجرا شود که اميدوارم مورد رضايت خداوند متعال و ولي نعمتمان حضرت فاطمه معصومه (س) باشد.
وي افزود: آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) در سال 94 ستاد آيين هاي فاطمي را با هدف نظام دهي و ايجاد انسجام و افزايش توانمندي کليه مديريت ها و معاونت هاي آستان تشکيل داد تا بتواند از طريق چهار کميته اجرايي، اطلاع رساني، فرهنگي و پشتيباني و نظارت به اهداف از پيش تعيين شده که اجراي دقيق برنامه و ايجاد آرامش در زائرين است، اقدام کند.
محمد جواد جهانگيزاده آيين ترتيل خواني را از جمله مهم ترين برنامه هاي حرم بانوي کرامت برشمرد و گفت: يکي از اقدامات اين ستاد در ماه مبارک رمضان با عنايت به توجه بيشتر مردم اعم از زائران و مجاوران کريمه اهل بيت (س) به قرآن کريم، اجراي ترتيل خواني بود که با 3 جامعه هدف در حرم مطهر اجرا شد.
وي اگفت: امسال با تلاش همه همکاران، ترتيل خواني عمومي از شبکه نور و سه سيما به صورت زنده و مستقيم براي عموم مردم در داخل مرزهاي ايران اسلامي پخش و براي کليه علاقه مندان به قرآن در جهان نيز اين برنامه به صورت زنده از شبکه بين المللي الکوثر پخش مي شد و همراه با ساير رسانه هاي مکتوب و مجازي بزرگترين محفل قرآني جمع خواني قرآن در جهان اسلام را به تصوير کشيدند.
جهانگيرزاده گفت: ترتيل خواني نوجوانان نيز از سنت هاي حسنه اي است که چندسالي است در حرم مطهر پايه ريزي شده است و امسال با همکاري شبکه آموزش سيما و شبکه استاني نور اين برنامه نيز از استقبال خوبي در سطح کشور برخوردار شده است.
معاون اجرايي آستان مقدس قم اين مراسم را الگويي براي ساير استان ها معرفي کرد و گفت: از اقدامات شايسته اي که امسال انجام شد، ترتيل خواني بانوان بود که آن هم با استقبال خوبي مواجه شد و بانوان فرصت ترتيل خواني در حرم مطهر را به صورت جداگانه با ترتيل خواني بانوان پيدا کردند.
وي افزود: وجه مشترک هر سه ترتيل خواني توجه به تدبر و تعمق در آيات وحي بود که با برنامه ريزي انجام شده توسط معاونت فرهنگي و همکاران شان با دعوت از اساتيد برجسته قرآني نکات تفسيري و اخلاقي آيات براي شرکت کنندگان مطرح مي شد.
جهانگيرزاده درباره برنامه هاي فرهنگي در اجراي اين برنامه ها گفت: از برنامه هاي فرهنگي حرم مطهر مي توان به اجراي مسابقات متعدد کتابخواني، پيامکي، مشاوره و پاسخگويي به مراجعان، ويژه برنامه هاي رواق کودک اشاره نمود. همچنين طرح حفظ سوره مبارکه ياسين، آموز ش دوره هاي مختلف قرآني و ويژه برنامه شب هاي آسماني در بوستان حضرت نجمه عليها السلام که هر شب پذيراي زائران و مجاوران در صحن سبز حرم مطهر بود، از ديگر برنامه هاي فرهنگي ماه مبارک رمضان 94 است.
معاون اجرايي آستان مقدس قم گفت: برنامه هايي که براي زائران غير ايراني اجرا مي شد و همچنين فعاليت هاي امور تبليغي بانوان نيز گوشه اي از فعاليت هاي انجام شده به شمار مي رود.
وي آيين افطاري حرم مطهر را اقدامي ارزشمند در حرم بانوي کرامت برشمرد و گفت: اقدامي که در سال جاري با عنايت توليت محترم آستان مقدس به مرحله اجرا در آمد افطاري حرم مطهر بود که با توجه به سفارشات ديني و اجر و پاداش آن، 200 هزار افطاري ساده و شش هزار افطاري گرم در دستور کار قرار گرفت.
جهانگيرزاده با بيان اين که با توجه به استقبال مردم در طول ماه رمضان افطاري ساده و افطاري گرم توزيع گرديد، افزود: حضور مردم خداجوي و شرکت در نماز جماعت و پس از آن نشستن بر سفره کريمانه حضرت معصومه (س) در صحن حضرت صاحب الزمان (عج)، جلوه اي زيبا را خلق نمود.
وي گفت: شايد در نگاه اول اين کار يک کار سهل به نظر مي رسد، اما؛ آشپزخانه حضرت که به صورت شبانه روزي در اين ايام مشغول پخت و آماده سازي غذا شد و با دهان روزه و به عشق حضرت معصومه (س) از ساعت هفت صبح تا يازده شب در محيط خاص آشپزخانه به تهيه و تدارک غذا مي پرداخت و بعد از آن هم به آماده سازي سحري براي خادمان اقدام مي کرد.
معاون اجرايي آستان مقدس قم با اشاره به توزيع فيش غذاي تبرکي در محلات مختلف قم، بيمارستان ها، مراکز خدمات شهري، آتش نشاني و... گفت: يکي ديگر از برنامه هاي ماه مبارک رمضان، برنامه احياي شبهاي قدر بود که با توجه به استقبال گسترده هر ساله از اين برنامه در اين شب ها، علاوه بر خادمان با اخلاص حرم مطهر که زحمات فراواني در نظم دهي به مراسم انجام دادند.
وي افزود: برنامه ريزي دقيق و مناسب معاونت فرهنگي در اجراي مطلوب مراسم، ساير دستگاه هاي اجرايي شهر به ياري ما آمدند و با هماهنگي و همکاري همه آن ها امسال نيز در شب هاي احيا مردم خوب و شريف قم توانستد حداکثر بهره را ببرند و با پخش اين مراسم از شبکه هاي دوم سيما، جام جم و شبکه استاني عده زيادي در داخل و خارج از کشور همنوا با زائران و مجاوران حضرت اين شبها را احيا گرفتند.
جهانگيرزاده گفت: برنامه ريزي دقيق محل استقرار زائران در صحن ها و شبستان هاي مختلف، که باعث سهولت در رفت و آمد شد و همچنين فعاليت مداوم خدمات به زائران مانند امانتداري ها، کفشداري هاي و مفروش نمودن صحن ها گوشه ديگري از زحمات دست اندرکاران است.
در ادامه از تمبر آيين ترتيل خواني حرم حضرت فاطمه معصومه (س) رونمايي شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]